Rundrejse Florida - Fantastiske Florida

Start i Orlando & slut i Miami - Inkl. billeje Florida

Priser fra 10.135

V/2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse

Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og fullsize billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Rundrejse Florida - Fantastiske Florida - Inkl. Billeje Florida - 15 dage

 

Tag med USA Rejser på denne fantastiske rundrejse i det skønne Florida. Vi hjælper med billeje i Florida. Kør-selv ferien bringer jer fra Orlando i det centrale Florida til Miami Beach på østkysten.

Kør langs med den mexicanske golf og oplev nationalparken Everglades, samt de fascinerende og charmerende byer Fort Myers, Key Largo og Key West. Her får I masser af unikke oplevelser fra nord til syd.

 

Dag for dag program

Dag 1-6

Ankomst Orlando, FL

Temaparkernes mekka. Her er der ikke grænser for, hvor vilde forlystelserne kan være eller hvor barnlig en sjæl man må have. Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Discovery Cove og Legoland har alle én ting til fælles – de giver dig en oplevelse, du sent vil glemme. Med vilde rutchebaner, shows og alle de kendte karaktere vi kender fra de berømte tegne- og animationsfilm. Trænger man til en pause fra forlystelserne, er Kennedy Space Center kun 1 times kørsel fra Orlando. Kennedy Space Center ejes af den amerikanske rumfartsadministration NASA, som sender de fleste af de amerikanske rumfærger og raketter op i rummet.
Ønsker man at shoppe kendte mærkevarer, ligger der flere store outlet malls, hvor du kan ”shop till you drop”.

Yderligere infomation

Orlando Magic er Orlandos lokale basketball hold. Klubben blev stiftet i 1989 og har siden spillet i NBA-ligaen. Spørg USA Rejser om billetter til en af deres kampe.

Dag 6-9

Fort Myers, FL

Kørsel: ca. 325 km.
Fort Myers ligger ud til den Mexicanske Golf. Med lækre hvide sandstrande og vand så langt øjet rækker er Fort Myers klart et besøg værd. Tag en slapper på stranden eller lej cykler og udforsk området. Hvis man har mod på at køre lidt, kan det anbefales at tage på en kajaktur ud fra Captiva Island. Her kan man tage på en guidet tur, hvor man kan sejle gennem mangrove og være så heldig at se søkøer og delfiner. Man får en oplevelse, der ikke kan sammenlignes med en tur på Gudenåen.

Dag 9-10

Key Largo, FL

Kørsel: ca. 300 km.
Key Largo er den nordligste ø ved The Florida Keys. Hvis du interesserer dig for delfiner og livet under havets overflade, er dette stedet for dig. I forbindelse med en tur i Everglades National Park, er Key Largo et godt sted at overnatte, inden turen fortsætter ud til Key West. I Everglades National Park kan man komme med de berømte airboats, hvor muligheden for at se alligatorer er næsten garanteret. En rigtig god famileudflugt, som alle kan være med på.

Yderligere infomation

Mellem Key Largo og Key West ligger øen Islamorada hvor du har mulighed for at svømme med delfiner og søløver. Theater Of The Sea er en fantastiske udflugt for hele familien.

Dag 10-12

Key West, FL

Kørsel: ca. 150 km.
Key West er det sydligste punkt i det kontinentale USA, med kun 144 km til Cuba. Her finder du den berømte og berygtede Duval Street, hvor mange forfattere har slået deres folder på barer som bl.a. Sloppy Joes. En god måde at komme rundt på øen er ved at leje cykler. Her kan man cykle ud til Fort Zachary eller lægge sig på en af de lækre strande. Er man til vandsport, er der mulighed for at leje jetski eller dykke ned til et gammelt skibsvrag. Er man derimod til de lidt mere kulturelle aktiviteter er Ernest Hemingways gamle hus og museum eller Harry S. Trumans ”Little White House” et besøg værd.
Når man besøger Key West er det et must at betragte den smukke solnedgang, som siges at være en af verdens smukkeste. Se den fra den berømte Mallory Square, eller tag ud på en af de mange katamaraner som tilbyder solnedgangsture.

Dag 12-15

Miami, FL

Kørsel: ca. 275 km.
Det første de fleste tænker på, når de hører navnet Miami er ofte sol, strand og lækre drinks.
Miami South Beach, er det mest populære område for turister verden over. Med 17 km. sandstrand, klart blåt vand og de karakteristiske livredderhuse kan man her opleve alt det man har set på film. Kør i bil eller gå en tur ned ad Ocean Drive og mærk stemningen, se de store flotte biler, eller gå en tur ned ad den eksklusive shoppinggade Lincoln Road. Er man sports- interesseret er der gode muligheder for at se bl.a. amerikansk fodbold, basket eller ishockey. Spørg USA Rejser for at købe billetter til et af holdenes kampe.

Fantastiske Florida har følgende inkluderet:

 • Flybillet til Orlando og hjem fra Miami, inkl. alle skatter og afgifter.
 • Hertz fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
 • 14 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
 • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi skræddersyr hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Highlights på turen

 • Orlando
 • NBA, NFL og Baseball
 • Børnevenlige strande
 • Hard Rock Café
 • Key West
 • Sea World
 • 42 broer
 • Sloppy Joes
 • NASA Cape Canaveral
 • South Beach
 • Alligatorer
 • Disney World
 • Snorkling
 • Universal Studios
Top