Offroad gennem Rocky Mountains

Garanteret afrejsedatoer 28 juni, 12 & 26 juli, 9 & 23 august 2020

Priser fra 24.295

Prisen er pr. person over 12 år

Prisen er inkl. fly t/r, transport, mad og drikke ifølge program, dansk rejseleder, overnatning i telt inkl. udstyr. 
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt telt. Afrejse datoer 28 juni, 12 juli, 26 juli, 9 august & 23 august 2020

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Tag med på et Offroad eventyr

Velkommen til det autentiske Amerika, det vilde vesten, til den gamle ødemarks grænse og til den rå natur. Rejsen vest på med Dead Horse Adventures er en flere dages offroad og camping oplevelses ekspedition gennem smukke nationale skove, majestætiske bjergkæder og øde bagveje. Derudover er det også en rejse tilbage i tiden, til en tid hvor livet var hårdt og hurtigt og tilbage til en tid hvor det at sætte kursen vest på var en rejse der enten kunne koste dig livet eller gøre dig til millionær. 

Denne rejse gennem Colorado og The Rocky Mountains er den første af sin slags nogensinde til at blive tilbudt til private rejse entusiaster.

Du har nemlig nu en helt unik mulighed for at opleve hele 6 smukke nationale skove spredt over to stater, med et massivt netværk af næsten 800 mils bagveje, grusveje og 4x4 stier. Denne tur går direkte gennem hjertet af den gamle ødemarks grænse og overalt omkring os vil man kunne mærke historiens vingesus og opleve den vilde natur helt tæt på.

På vores ture sætter vi nærvær i fokus og skaber en uformel tone i nogle fantastiske omgivelser, hvor det kun er dig der sætter begrænsningerne for det du vil opleve.

 

Dag for dag program

Dag 1

Denver/Cripple Creek (Mine tour)

Start og Destination: Denver - Cripple Creek
Efter ankomst til Denver skal I selv finde vej til hotellet hvor den første nat vil være.
Vi samler jer op på hotellet og sætter kursen mod sydvest og Cripple Creek, som er en lille mine bjergby der ligger på vestsiden af Pikes Peak. Cripple Creek har i sin tid fået sit navn fra når rancherne skulle krydse floden med deres kvæg og de under krydsningen kom til skade og en kvie brækkede et ben.

I Cripple Creek skal i på en mine tour en hel mil ned i jordens indre og se hvordan gennem hele den nyere historie, rygter om guld og sølv har farvet hele den amerikanske vest kyst. Det var nemlig drømmen om guld, sølv og velstand der kickstartede hele rykket mod vest og dermed skabte mange af disse boom byer, nogen står stadig og andre er spøgelsesbyer.  

Dagens aktiviteter:
Kørsel ca. 100-110mil, højde kurve 5300fod – 10500fod

 • Briefing om sikkerhed, efterlad intet spor og den generelle opførsel i naturen.
 • Mine tour i Cripple Creek med fantastiske guides der forstår at gøre historien levende
 • Sightseeing i Cripple Creek
 • Camping i Pike National Skov

I dag er tiltænkt som en overgangs dag hvor man får muligheden for at omstille sig til at være ude i den amerikanske natur. Derfor køre vi på mindre asfalteret veje og lette jordveje, ligeledes vil vores camping område vil være i et smukt lille skovområde ikke langt fra Cripple Creek, smukt placeret lige ved siden af en lille bæk. I dag tager vi os rigtigt god tid og der vil være rig mulighed til at udforske nærområdet og nyde den lille bæk og Pike National skoven.

Bemærk venligst at de veje turen er planlagt på er backroads og 4x4trails, dette betyder at vej forhold, vejrforhold, camp sites osv. Ikke er noget vi herre over. Altså kan vi ikke garantere en given rute bliver præcis som planlagt, til gengæld kan vi garantere at ændringerne ikke kun bliver til en omvej, men at det bliver et eventyr i sig selv...

Dag 2

Tin Cup

Start og destination: Cripple Creek – Tincup

Fra Pike National Skoven bevæger vi os vest på gennem Cripple Creek og Viktor, her kan man virkelig mærke stemningen af skubbet mod vest i 1800tallet. Hele området er omgivet af miner, gamle historiske bygninger og det oser af amerikansk nybygger historie over alt.

I dag kan i se frem til kørsel på bagveje der kan få enhver til at ville eje sin helt egen ranch, områderne er øde og horisonten spektakulær. For hobbyfotografen er der er rig mulighed for at få brugt kameraet, omgivelserne i dag kan nemlig nemt få tankerne til at flyde hen mod gamle John Wayne film og vi syntes selv at dette er en af de smukkeste måder at ramme Rocky Mountains bjergene igennem.  

Slut destinationen vil være i nærheden af Cumberland Pass’et og nær den lille bjergby Tincup. I aften vil det være rent lejrbåls hygge og lækker mad under åben himmel og hvis vi er heldige, en skyfri himmel. For i så fald kommer i til at se en fantastisk klar mælkevej i næsten 13.000fods højde, dette spektakulære syn kan virkelig ikke opleves bedre steder end i the Rocky Mountains.

Dagens aktiviteter:
Kørsel ca. 140mil, højde kurve 7050fod – 11400fod

 • Kørsel på jordveje og Offroading
 • Frokost i fantastiske omgivelser
 • Camping i Gunnison National Skov

Dag 3

Cinnamon Pass

Start og destination: Tin Cup – Lake City (Gunnison National Forest)

I dag starter vi dagen med en let morgenmad og derefter kører vi henover Cumberland Pass’et via en 4x4 rute, her kommer vi op på toppen af the Continental divide og the Rocky Mountains.

The Continental Divide er også et tilnavn til Rocky Mountains, det betyder direkte oversat, Kontinentet delt. Dette skal forstås som dele grænsen af kontinentet i forbindelse med nedbør, sne og vand, således at hvad der falder på østsiden, føder hele kontinentet til øst og vestsiden føder vesten.

Tincup blev grundlagt tilbage i midt 1800-tallet og var dengang en barsk og voldelig by med skuddueller, koldblodige drab, saloon’s og det dertilhørende klientel. Byens kirkegård står stadig som et varigt minde om det hurtige liv i det engang meget vilde vesten. Da minerne løb tørre, begyndte byens størrelse at svinde ind og i dag er der kun enkelte helårs beboer tilbage i Tincup.Når vi er færdige med at strække ben på toppen af Amerika, har nydt udsigten og taget nogle gode billeder, så forsætter turen ned mod Tincup hvor vi spiser morgenmad/brunch på byens eneste spisested, Frenchy’s Cafe. Denne lille charmerende restaurant har nogle fantastiske karakterer som arbejder her hen over sæsonen, man kan også besøge byens eneste anden butik som ligger lige overfor, nemlig Tincup store som er en lille souvenirer shop.

Eftermorgenmaden sætter vi kursen mod syd og køre en lille periode, ca. 60mil på asfalteret veje hvilket nok er det længste stykke på etableret veje hele denne tur. Til trods for dette er det stadig et utroligt flot område som kun bliver smukkere jo tættere vi kommer på vores næste destination, Lake City og Cinnamon Pass.

Stedet vi har valgt at campere i dag, er nemlig et af vores absolut yndlingssteder og det ligger for foden af Cinnamon Pass i yderkanten af Gunnison National skoven. Cinnamon Pass var oprindeligt en del af den rute der i sin tid forbandt Lake City og Silverton, her fragtede man sølv ud af bjergene på hesteryg og hestevogn. Vi slå lejr ved siden af denne smukke sti hvor en lille bæk skær gennem dalen og igen vil lejrbåls hyggen, nærvær og naturen være 100% i fokus.

Dagens aktiviteter:
Kørsel ca. 150mil, højdekurve 8300fod – 12000fod

 • Vi krydser 1 helt bjergpas og køre halvvejs op Cinnamon Pass og Campere på bjerget i en lille dal.
 • Vi køre på 4x4 trails
 • Morgenmad på en lille bjergcafé
 • Camping i 10-13.000fods højde

Dag 4

Silverton (Hotel)

Start og destination: Cinnamon Pass - Silverton

I dag har vi ro på, vi skal nemlig op af et af de smukkeste bjergpas i området så der bliver meget at se. Undervejs kommer sværhedsgraden af de 4x4 stier vi køre på til at stige, hårnålesving, stejle stigninger og klippeafsatser var bare nogle af de udfordringer de gamle minearbejdere stod overfor når deres dyrebare last skulle fragtes ned til så de kunne sælge den til omverden.

Vejene minerne brugte står stadig som et varigt minde om de barske vilkår nybyggere og minearbejdere valgte at leve under, i dag er de dog noget bedre anlagt end de var dengang. Det skal dog siges at der stadig er drastisk kontrast til Gl. Køgelandevej eller Valbybakke, men bare husk at begge vores chauffører er erfarne og køre steder som dette næsten daglig henover hele sommeren.

På toppen vil der være en fantastisk mulighed for at se den spektakulære Continental Divide og San Juan delen af Rocky Mountains helt fra toppen. Vi stopper nemlig på toppen og hvis energien og lysten er tilstede, så er der nemlig en lille vandresti helt op til toppen af bjerget.

Som naturalisten Enos Mills sagde helt tilbage i 1800-tallet; ”At bestige the Rocky Mountains vil sætte en selv i harmoni med det uendelige”, det må siges at være sandt for de skønne bjerge tager stadig vejret fra mange rejsende hvert år. 

På den anden side af Cinnamon Pass venter en utrolig smuk dal på os, midt i denne dal ligger spøgelsesbyen Animas Forks som er en af de bedre bevaret forladte boom byer. Her kan man stadig finde stående villaer, en inn, et fængsel og en gammel fabrik. Der løber også den smukkeste og klareste kilde gennem byen og den følger vi hele vejen ned til Silverton.

Silverton er stadig en fuldt funktionel by med både hoteller, restauranter og en gammel jernbane forbindelse til Durango. Silverton er yderst charmerende med sine grusveje og små charmerende hoteller, her vil i kunne nyde og fordybe jer i den æstetiske atmosphere og blive en del af minebyen for en enkelt dag.

Dagens aktiviteter:
Kørsel ca. 20mil, højde kurve 10700fod – 12700fod

 • 4x4 kørsel til hele vejen Silverton
 • Mulighed for en mindre vandretur på toppen af Cinnamon Pass. Vær opmærksom på at vi her er oppe i 13-14.000fods højde og at luften er meget tynd. Derfor vil kroppens fysiske evner også være derefter.
 • Animas Forks spøgelsesby
 • Tjek ind på Hotellet i Silverton

Bemærk venligst at i dag er der ikke sørget for aftensmad, i aften er det eneste måltid vi forventer i selv sørger for. Til gengæld er Silverton fyldt med små charmerende bars og fantastiske restauranter.

Dag 5

Colorado River/Manti La Sal

Start og destination:
Silverton – La Sal/Colorado river

Udover Ophir Pass vil man i dag opleve bjergene ændre sig til bakker og dale, klimaet ændre sig fra ”koldt” til varmt og farverne ændre sig fra grå og grønne til røde og gule.Morgenmaden bliver serveret kl08 på hotellet og kort efter kører vi over det sidste pas i the Rocky Mountains, nemlig Ophir Pass. Ophir Pass er en ret smal og stejl 4x4 vej, men lige så krævende som den er, lige så flot og majestætisk står dette sidste bjerg pass inden vi rammer fladlandet.

Alle disse ændringer sker nemlig fordi vi nærmer os ørkenområdet i Moab og dette skaber derfor en konstant ændring gennem hele dagens kørsel.  

Dagen i dag er den længste kørsels dag vi har på hele turen, derfor har vi valgt at have to muligheder for campingsteder i baghånden. Det vil sige at hvis vi bruger for lang tid på kørsel i løbet af dagen, eller gruppen skulle blive for trætte til at fortsætte, så kan vi overnatte her i stedet for at køre hele distancen.

Camp sted 1
Dette vil være den længste køretur, men der vil også være en gulerod for enden af den støvede landevej. Nemlig at vi campere lige vedsiden af Colorado Floden og her kan man også få en velfortjent dukkert hvis man har lyst til dette. Omgivelserne vil være de stejle røde klipper langs den snørklede Colorado River med udsigt til Moab valley og La Sal bjergene. Temperaturen vil også være omkring en behagelige 25-30grader.

Camp sted 2
På dette camp sted har vi mulighed for at campere i Manti La Sal National Skov ca. 20-30mil fra første alternativ, her vil i få en sidste mulighed for at nyde udendørslivet i bjergene. Den eneste ulempe ved dette camp sted er at vi skal lidt tidligere op næste dag for at køre resten af vejen ned til Colorado River. Dette kan også være at fortrække hvis temperaturerne er høje i Moab området, da der er køligere i bjergområdet La Sal.

Beslutningen med hensyn til valget af camp sted er en vi træffer undervejs i fællesskab, det er dog vigtigt at understrege at vores guider har sidste ord i valget af stedet. Vejret spiller nemlig en stor rolle og ørkenområdet er et åbent og udsat sted at campere i hvis vejret er dårligt. 

Dagens aktiviteter:
Kørsel ca. 200mil, højde kurve 11800fod – 4000fod

 • Morgenmad på hotellet
 • Krævende 4x4 kørsel på utrolig flot bjergpas
 • Drastisk og smukt skift i naturen fra bjerge til ørken
 • Mulighed for at svømme i enten søer eller Colorado River

Dag 6

Moab

Start og destination: Udkanten af Moab - Moab

I dag skal i nemlig på en ½dags rafting tur ned af Colorado floden, dette er en tur stort set alle kan være med på og er mere en nydelses tur, end det er en vild adventure tur. Afhængig af vores camp site vil vi enten have en lille times kørsel gennem den sidste bid af skovområde, ellers vil der være mulighed for tage det stille og roligt og nyde Colorado floden, samt en lille bid af ørkenen før vores river guides henter os her.

Til gengæld giver dette muligheden for at opleve Colorado floden i et helt nyt lys og få en kølende vand oplevelse midt i dette smukke Ørken område. Når turen er ved sin ende, samle vi jer op og vil være klar med en kold vand, samt sørge for at i for noget at spise før vi siger farvel og sætter jer af på jeres hotel i Moab hvor de næste 2 nætter skal tilbringes.

Dag 7-8

Moab og Afrejse

På dag 7 og 8 er det helt op til jer hvad i planlægger, vi har som sagt valgt at fokusere på det vi er gode til og vil lade operatørerne i Moab gøre det de er gode til.
Nemlig alt i Adventures!

Moab betegner sig selv som Adventure Capitol of the World og vi kan i hvert fald bekræfte at der rig mulighed for at opleve lige hvad i lyst til.

Hvis i mangler inspiration til jeres ophold i Moab, så kontakt os endelig, så tager vi en uformel snak og guider jer til et fantastisk ophold i Moab.

Turen har følgende inkluderet:

 • Fly t/r til Denver og hjem fra Moab
 • Telt og udstyr
 • Hotel overnatninger i følge program
 • Alle måltider (minus forplejning i Silverton og Moab): morgenmad, middagsmad/snack, aftensmad, vand, sodavand og lette snacks.
 • Guidede offroad rejse fra Denver til Moab
 • Guidede gåture/vandreture
 • Alle tilladelser og forskellige tillægsomkostninger
 • Endags rafting oplevelse på the Colorado River og ind til Moab
 • En chance for at rejse rundt i America væk fra de slagne veje
 • Camping, Off-roading, Overlanding og et hint af Van Life

Laves i samarbejde med Dead Horse Adventures LLC 


Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Godt at vide


Her finder du alle detaljerne omkring hele turen, booking, hvad i skal have med, priser, hvad der er inkluderet og hvad der ikke er. Igennem hele dokumentet er alt det vi finder vigtigt high lighted for at gøre det nemmere at overskue.

Før afgang

For at være sikker på alle deltagere forstår turens fysiske krav og omstændighederne denne afvikles under, fremsender vi alle deltagere hvad der på engelsk hedder en ”health waiver”. Den skal enten underskrive og sendes til os, underskrives og medbringes eller underskrives når vi samler jer op i Denver.

Dette er et dokument der blot beskriver at du/i forstår hvilken omstændigheder turen afvikles under, så i tilfælde af uheld bliver Dead Horse Adventures LLC ikke sagsøgt på falsk grundlag. Jeres egen rejseforsikring dækker selvfølgelig som normalt, i skal blot selv sørge for at denne er opdateret og gyldig, da vi ikke tilbyder nogen rejseforsikring. Medbring venligst eller send en kopi af dette på forhånd.

Hvis du lider af nogen former for dårligt helbred, er det yderst vigtigt at du melder dette rettidigt til os, så vi kan imødekomme de specielle omstændigheder på bedst mulig måde.

Det kan godt forekomme at deltagere må underskrive ”waviers” med andre tour operatører, såsom river rafting firmaet vi benytter i Moab eller andre guidede tours.

Efterlad intet spor ”Leave no trace”

Før vi bevæger os ud i den vilde Colorado natur afholder vi en briefing om de 7 ”leave no trace” pricipper, dette er ikke bare noget vi skal efterleve. Det er noget alle burde efterleve!


Planlæg og forbered dig!

 1. Rejs og camper på ”holdbare” overflader
 2. Afskaf alt affald ordentligt
 3. Efterlad det du finder hvor du finder det
 4. Minimer påvirkning af lejrbål på dets omgivelser
 5. Respekter dyreliv
 6. Respekter andre gæster

Camping

Vores tur er baseret på en ratio af 3, 1, 1, hvilket betyder at vi campere 3 nætter, overnætter 1 nat i hotel og derefter 1 nats campering igen. Dette er så man kan genoplade sindet, få en ordentlig nats søvn og med det få mere ud af hele turen.

Alt vores camping er typisk det man kalder ”dispersed camping”, hvilket betyder at der ikke er nogen permanente bygninger eller faciliteter på campingstedet. Dette betyder at der ikke vil være hverken bad eller toilet dagligt, vi har dog et mobilt toilet vi medbringer og der vil også være mulighed for at stoppe ved etableret camping steder og tankstationer.

Omkostninger med ovenstående er ikke inkluderet i prisen af turen.

Hvilken andre faciliteter vi stiller til rådighed:

 • Telte
 • liggeunderlag
 • soveposer (vi opfordrer til at i medbringer jeres eget, men hvis dette ikke er muligt, kan vi, hvis vi bliver underrettet i god tid, stille disse til rådighed)
 • køkken og kogegrej
 • stole
 • borde
 • Dry bags til tasker

Kort sagt levere vi alt udstyret som er nødvendigt for tage på denne tur.

Selve lejren består af ca. 5 telte med 2 personer i hvert telt (se single rejsende for mere info om dette), markiser, LED’er på biler til aften/natte belysning, et campingkøkken og et bærbart toilet.
Vi skaber en uformel tone i nogle fantastiske omgivelser, det er derfor forventet, men ikke krævet at man deltager i camp hyggen, samt dertilhørende ”pligter”.

Måltider

Alle måltider fra Denver til ankomsten i Moab, undtaget aftensmaden i Silverton er inkluderet i prisen. Kort sagt skal i ikke tænke på noget fra vi henter jer til vi sætter jer af, alt det basiske er inkluderet.

Morgenmaden kan være alt fra hotel morgenmad, til en skål müesli, brød og pålæg til bacon og æg. Fælles for alle måltider kommer det alt sammen an på hvad tiden og omstændighederne tillader. Frokost vil normalt blive serveret ”on the road” og vil derfor være lette måltider såsom sandwichens og lignede. Aftensmaden bliver lavet i vores felt køkken eller på bål.  

Spisetiderne vil variere alle dage alt afhængig af hvordan dagen forløber.

Undervejs søger vi også for drikkevand, men vi stiller ikke flaske vand i plast flasker til rådighed. Vi opfordrer til at i tager jeres rejse drikkedunk eller en camelbak med. Dette gør vi selvfølgelig for at minimere plast forbrug.

Enver med specielle kostønsker bør melde dette til os i god tid således at vi kan forsøge at imødekomme dette på en tilfredsstillende vis.  

Brandfare, sikkerhed og førstehjælp

Brandfare er og har været en seriøs trussel de seneste år i de områder vi operer, dette skyldes manglede regn og høje temperaturen. Derfor kan vi ikke love at der er mulighed for at vi kan lave lejrbål hver aften, eller nogen aftener overhoved. Alle personer der deltager på turen, er forpligtet til at følge guidernes retningslinjer mht. åben ild og dette gælder lige fra lejrbål til cigaretter.

Begge guider er certificeret første hjælpere og har en solid baggrund inden for både sikkerhed, Off-roading og overlanding, så i kan føle jer sikker i enhver situation.

Transport, vej forhold og køretøjer

Vores ture er bygget omkring nogle fantastiske steder, men de er også bygget op omkring vores køretøjer og deres kunnen. Af sikkerheds og forsikringsmæssige årsager kan vi ikke tilbyde klienter at de kommer til at sidde bag rettet. Mange af de 4x4 stier vi benytter, er meget tekniske og kræver erfarne kører for at travere disse.
Udover at være læsset med alt i camping udstyr er vores køretøjer også lastet med 4x4 rednings grej i tilfælde af vi skulle sidde fast. Selve bilen er sat op således at vi har behagelig plads til 8 personer og to guides = 10personer i alt, bilernes normale kapacitet er 7 personer per bil (med et stort bagagerum), så alle burde have mere end rigeligt plads til at sidde behageligt.

Grundet vægt distribution under 4x4 kørsel, reservere vi os rette til at bestemme hvor folk sidder i bilen. Derudover kan vi som nævnt tidligere hellere ikke garantere at ruten bliver som planlagt, vej og vejrforhold er 100% styret af naturen og har stor indvirkning på de områder vi køre i.

Vejret og hvad du bør pakke i din taske

Vores afgange i 2020 spænder fra 28 juni til 23 August, i dette tidsrum vil temperaturerne mellem Denver og Moab spænde ca. mellem behagelige 2 til 40 grader celsius. Luftfugtigheden vil være forholdsvist lav, hvilket vil påvirke temperaturen meget positivt og skabe et rigtigt behageligt udendørs miljø.

Alt er selvfølgelig afhængig af lokation hvilket vil sige at, alt efter højde og geografisk placering vil temperatur og luftfugtighed ændre sig forholdsvist hurtigt. Vi har for eksemble oplevet i løbet af blot en dag op til næsten 50 grader i Moab om morgenen og lige omkring fryse punktet i Silverton om aften.

Derfor opfordre vi til at tage en god blanding af tøj med og pak gerne så i kan variere i lag på lag effekt. Hvis du ikke ved hvordan man gør dette kan du google: ”How to dress in layers” eller finde inspiration hos det amerikanske militær som har skabt ”ECWCS” (som står for: Extended Cold Weather Clothing System). Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os angående dette.

Pakke liste
I kan maksimalt medbring 23kg og en carry on taske (dette er også den tilladte vægt på internationale fly). Det udover opfordrer vi til rygsække og hiking tasker, Ingen kufferter. Se bagagesektionen for mere information om dette.

 • Hiking sko eller støvler der er gået til (essentielt for en god oplevelse)
 • Vandflaske eller en camelbak
 • Solcreme + solbriller + en hat (en hat er også essentiel for at beskytte dig mod solen, der er butikker undervejs hvor man kan købe en ægte cowboyhat hvis man ønsker dette)
 • Komfortabelt vandrer tøj/camping tøj, til både varmt og koldt vejr.
 • Insekt spray (dette kan også købes lokalt)
 • Let regntøj
 • Pandelampe eller lommelygte (der vil som sagt være camping lys på vores bil, men hvis du skal på toilet besøg om natten vil du få brug for dit eget lys)
 • Extra sokker

kommunikation, telefoner og nødstilfælde

I bilerne har vi almindelige 2vejs radioer, GPS, mobil en satellit telefon, alt dette er for at holde os opdateret om vej og vejrforhold, samt for at have så mange kommunikationsmuligheder som muligt hvis uheld skulle opstå. I tilfælde af personskader eller tilskadekomst af enhver slags har vi også en liste over hospitaler i nærheden af vores rute. Det er vigtigt at understrege at denne oplevelse forgår i områder der ikke har noget signal eller mulighed for kommunikation andet end radio eller satellit telefon.

Med hensyn til passager der enten bliver syge eller på nogen måde hindrer tidsplanen eller oplevelsen i at forløbe som planlagt, kan disse blive bedt om at blive tilbage på hotel eller sygehus. Det er vigtigt for os at understrege at bede en passager om at blive tilbage og ikke forsætte med os, under alle omstændigheder vil blive opfattet som absolut sidste udvej.

Bagage

På grund af den begrænsede plads i bilerne og begrænset vægt kapacitet, er vi nødsaget til at begrænse vores kunder til at holde sig til de normale regler for internationale flyrejsende og kun medbringe 23kg, samt en enkelt håndbagage.

Vi beder også vores deltagere om at dette er ”bløde” tasker, så som: Hiking/vandre tasker, sportstasker, rygsække osv.
Der vil være mulighed for at vaske tøj i både Denver, Silverton og Moab, hvis man gerne vil rejse med let oppakning. Vi (Dead Horse Adventures LLC) påtager os på ingen måder ansvaret for passagerens bagage mens det opbevares i vores biler. I tilfælde af bortkomst, skade eller tyveri falder dette under deltagers egen rejseforsikring.

Vi udnytter somme tider også vores tagbagagebærer til tasker, i denne forbindelse sørger vi for ”dry bags” til taskerne, disse er designet til river rafting og vil sørge for at jeres tasker og grej forbliver tørt.

Top