Rundrejser i USA

Kør-selv ferie

Rundrejser i USA til alle rejseglade danskere

Tag på en oplevelsesrig rundrejse i USA og oplev det fantastiske land på egen hånd. Hos USA Rejser er vi eksperter i rundrejser i USA, og vi sørger naturligvis for at gøre kør-selv-ferien så fornøjelig som muligt for dig med vores store ekspertise og knowhow. Her er du garanteret de bedste oplevelser, uanset hvilken rundrejse-pakke du vælger. 

Vi tilbyder mange spændende rejser og tilbud til enkeltstående destinationer. Afhængigt af ens behov, budget og interesser kan samtlige destinationer og rundrejser være lige interessante. Men en væsentlig del af vores klienter, som tager på rundrejse i USA, vil rigtig gerne udforske og se noget mere – de vil kort sagt gerne ud på et vaskeægte eventyr. 

Det er her vi hos USA Rejser og vores mange unikt sammensatte eller skræddersyede rundrejser og kør-selv-ferier i USA kommer ind på billedet. Hos os tilbydes du netop alle muligheder for at opleve USA's skønne natur, sprudlende storbyer og ikke mindst utallige attraktioner. Ved at tage på rundrejse i USA med USA Rejser får du virkelig mulighed for at opleve noget ekstra og samtidig suge en stor variation af forskellige kulturelle samt geografisk varierede destinationer og oplevelser til dig. Længere nede kan du læse mere og finde den rundrejse i USA, der passer bedst til netop dine behov. 

Er du interesseret i at tage på en romantisk rundrejse i Florida og Bahamas, øhop på Hawaii, opleve Florida med hele familien eller blot tage på en eventyrlig Route 66 rejse for at opleve strækningen fra Østkysten til Vestkysten? Så kan vi hos USA Rejser imødekomme alle dine ønsker. Ligeledes, hvis det er Bahamas og de svømmende grise, der trækker i dig, arrangerer vi rundrejser til Caribien, hvor du får en helspekteret, eventyrlig og varieret oplevelse. Fællesnævneren for alle rundrejser og kør-selv-ferier i USA, du finder her hos USA Rejser, er, at du på ingen måder kommer til at kede dig undervejs!

Hvad angår billeje i USA, så tøv ikke – lej bil i USA med hjælp fra USA Rejser. Vi sørger for, at du får en kør-selv-ferie i USA, der går så gnidningsfrit som muligt, hvor du får de mest ordnede forhold – og det maksimale ud af dit budget i forhold til hele oplevelsen.

Oplev alt det bedste, USA har at tilbyde

USA Rejser arrangerer kør-selv-ferier i sydstaterne lige så vel som i nordstaterne, hvor du kan komme så langt nordpå som Alaska. Vores rundrejser i USA giver dig dermed mulighed for at se nogle af de mest fantastiske naturscenarier i verden, samt opleve den harmoniske fred og ro i naturen langt fra storbyens ræs. Alaska er nemlig kendt for sine eventyrlige landskaber og naturoplevelser i verdensklasse.

Der er også rig mulighed for at tage på rundrejser på Østkysten, hvor vi arrangerer rundture mellem Boston, Portland, Jackson, Manchester, Finger Lakes, Niagara Falls, Amish Country, Washington D.C. og selvfølgelig New York. På denne rundrejse i USA vil du kunne opleve Freedom Trail, Amish folket, Times Square, Det Hvide Hus, Niagara Falls, skønne nationalparker samt meget mere.

Tager du på kør-selv-ferie i USA har du også mulighed for at opleve Los Angeles, San Diego, Grand Canyon, Bryce Canyon, Las Vegas i Nevada, Death Valley, Yosemite, San Francisco, Monterey, Pismo Beach og Ventura Beach. Oplev her endvidere Hollywood Boulevard, Grand Canyon, Alcatraz, Disneyland, 17 Mile Drive, Hollywood skiltet, Death Valley samt mange flere spændende destinationer! En af vores rundrejser i USA giver dig tilmed mulighed for at opleve de allerbedste stop og opholdssteder i én eksklusiv pakke; Vestkysten inkl. New York.


Brug vores mange nedenstående rejsemål som udgangspunkt og inspiration for spændende kør-selv-ferier i USA. Vi har tilrettelagt og opdelt dem således, at de dækker flere behov og interesser. Har du alligevel særlige ønsker til fx destination, billeje, opholdssted m.m. til din rundrejse i USA, kan vi naturligvis sagtens imødegå disse. Planlæg derfor din næste rundrejse i USA med USA Rejser. Kontakt os vedrørende dine ønsker og planer, så hjælper vi dig hurtigt videre mod drømmerejsen!

Top