Canada rejser

Canada

Skræddersyede rundrejser i Canada

At rejse er at opleve – og en rundrejse er en særligt fantastisk måde at samle flere oplevelsesrige destinationer i én ferie på. Derfor finder du her hos USA Rejser også et udvalg af rejser til Canada, der giver mulighed for at samle alt det bedste, som Canada har at tilbyde, i én samlet rejse. Vi tilbyder blandt andet Canada rejser til både vestkysten og østkysten, som byder på en bred vifte af oplevelser for både natur- og kulturelskere. Her mødes du af alt fra storslået natur til imponerende storbyer, og foretrækker du det ene frem for det andet, så er det også muligt at skræddersy din Canada rejse efter dine specifikke ønsker.

Vi arrangerer Canada rejser til mange forskellige destinationer rundt omkring i landet, hvor vi også har flere gode samarbejdspartnere. Så har du særlige ønsker til turen, hjælper vi dig gerne med at sammensætte drømmerejsen – uanset om det er en kør-selv-rejse i Canada eller en rundrejse med fokus på de velkendte nationalparker. Her hos USA Rejser kan du dermed udleve dine rejsedrømme, og vi gør altid vores for, at du får dit livs oplevelse!  

Oplev den unikke natur i Vestcanada

Canada er kendt for sin enestående natur, der kombinerer dramatiske tinder med turkise skovsøer, og disse er blot nogle af de første billeder, der springer foran nethinden, når man tænker på det vestlige Canada. På din Canada rejse til vestkysten venter der dig dermed fantastiske naturoplevelser krydret med et hav af storbyer og seværdigheder. Især nationalparkerne Banff og Jasper i det majestætiske Rocky Mountains samt Yoho og Kooteney gør det vestlige Canada til et paradis for naturelskere. Tag alternativt bilen langs Icefield Parkway, og giv dig god tid til også at besøge de mindre kendte nationalparker.

Mødet med de fantastiske nationalparker og enestående småbyer er ikke til at stå for. Men hos USA Rejser sender vi meget mere din vej. Start f.eks. din Canada rejse i Seattle, Washington og slut i Salt Lake City, hvor du kan opleve den unikke akustik i Tabernacle. Her kan du høre, hvis en blyant bliver i den anden ende af lokalet! Kombiner eventuelt også Canada rejsen til vestkysten med en tur til USA for at få din rejse fyldt med kontraster og eventyr i en ægte vildmark.

Planlægger du din Canada rejse i samarbejde med os, vil du naturligvis også opleve en række andre særlige destinationer foruden kernedestinationerne. Gå bl.a. på opdagelse i Canadas smukkeste storby Vancouver i British Columbia forbi indianer-landsbyer og videre til færgebyen Prince Rubert.

Tag på en charmerende rundrejse til Østcanada

Det er desuden ikke kun det vestlige Canada, der har sin charme. I Østcanada venter der nemlig både storbyer, dyreliv og imponerende nationalparker langs kysten. På vores rundrejse i det østlige Canada vil du dermed kunne opleve den smukke canadiske østkyst og dens mange kontraster. Det er især værd at lægge vejen forbi storbyer som Toronto, der byder på historiske områder som Distellery District og bydele som Kensington Market, der er kendt for sine små markeder med tøj og mad fra hele verden. Her finder du også berømte bygninger som for eksempel CN Tower, der er hele 553,3 meter højt.

Når du er i Østcanada er det desuden et must at tage forbi Niagara Falls, som ligger cirka 2 timer fra Toronto. Derfor er et besøg hos Niagara Falls også altid naturligt inkluderet i programmet, når vi arrangerer Canada rejser til østkysten.

På denne Canada rejse venter der desuden flere imponerende nationalparker som f.eks. Killarney ved The Georgian Bay, der med sin smukke og vilde natur i mange år er anvendt til fiskeri og pelsjagt. Derudover finder du også Algonquin Provincial Park, hvor du kan opleve alt fra reptiler, fugle og elge til sortbjørne. Har du ikke fået nok af dyre- og naturliv kan, du også tage et smut forbi Mont-Tremblant, hvor du kan se både sortbjørne, bævere, ulve og elge.

Kontakt os allerede i dag og planlæg din drømmerejse

Vi har på disse to rundrejser håndplukket det bedste af, hvad Canada har at byde på, og har du særlige ønsker i forhold til din rejse, så har vi også et bredt kendskab til de bedste hoteller, tilbud samt logistiske muligheder. Dette kendskab stiller vi gerne til rådighed for dig i forbindelse med planlægningen af din Canada rejse, så vi sammen kan skabe rammerne for den fedeste rundrejse i Vest- eller Østcanada for netop dig. Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på en skræddersyet rundrejse i Canada, der opfylder alle dine drømme.

Vi sammensætter hele din Canada rejse, så den matcher dine ønsker i forhold til hoteller, biltyper, start og slut destination i forskellige byer m.m. Vi styrer dermed alt det praktiske, så du kun skal fokusere på at nyde de fedeste øjeblikke i dit liv! Når ruten er lagt, og hotellerne bestilt, er du nemlig rustet til at indtage den imponerende storslåede natur rig på dyreliv.

Uanset hvordan du skræddersyer din Canada rejse, så er du sikret en oplevelsesrig tur, når du rejser med USA Rejser. Vi er eksperter i at sammensætte rundrejser med fantastiske oplevelser, hvor mulighederne for aktiviteter er uendelige, men de smukke omgivelser giver også mulighed for at trække stikket, slappe af og nyde den unikke natur.

Top