Jamaica

inkl. stop i New York

pris fra 14.750

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 14.750

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr 15.995


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og lokal transfer.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Jamaica - 13 dage

Velkommen til Jamaica - Caribiens tredjestørste ø. Dette eksotiske paradis, som er placeret lidt syd for Cuba, er rigt på spændende kultur og smukke naturoplevelser. Her er noget for enhver smag lige fra kridhvide sandstrande til adrenalinpumpende oplevelser. En fantastisk kombinationsrejse for dig der ønsker et mix af storby- og strandferie.

 

Dag for dag program

Dag 1-5

New York, NY

Byen der aldrig sover, The Big Apple – kært barn har mange navne. New York City er den folkerigeste by i USA. Uden tøven må man sige, at New York City er en af de mest kendte byer i verden. Tag en tur i Empire State Building eller det nye One World Trade Center Observatory. Stå på Times Square hvor pladsen er fyldt med alverdens neonskilte eller spis på nogen af de lækreste restauranter i USA. Tag en spadseretur på Brooklyn Bridge og tag ned til Little Italy og China Town – Eller hvad med at tage en sejltur ud til Frihedsgudinden? Central Park danner rammen for en dejlig dag ude i naturen, selv om parken ligger midt inde i storbyen. I parken kan du næsten ikke høre trafikken, så det føles som at være langt ude i skoven. Hop på en af de mange hestevogne, som tager dig gennem parken og nyd dette fristed midt i en af verdens mest hektiske byer.

Dag 5-9

Negril, Jamaica

Flyvetid: ca. 4 timer
Efter nogle spændende dage i New York går turen med fly til Jamaica. På øens vestlige kyst finder man den hyggelige by Negril. Her kan man bl.a. nyde den smukke solnedgang fra den hvide sandstrand, Seven Mile Beach, som er en af de bedste strande i verden. I Negril Marine Park er det oplagt at snorkle og her kan man gå på opdagelse i naturparken, som er hjemsted for et virkelig smukt koralrev. Er man blevet sulten efter en dag med oplevelser, kan det stærkt anbefales at besøge Ricks Café. Her kan man sidde og nyde sin lækre mad, mens vovehalse springer ud fra den klippe, som caféen ligger på toppen af. Ønsker man at opleve reggaemusik i genrens hjemland, så bør man besøge en af de lokale barer, som man finder langs Jamaicas smukke vestkyst.

Dag 9-13

Montego Bay, Jamaica

Kørsel: ca. 80 km. Lokal transfer.
Efter nogle utroligt hyggelige dage i Negril går turen til Montego Bay på Jamaicas nordkyst, hvor man finder aktiviteter for børn såvel som voksne. Herfra er det oplagt at tage en halvdags udflugt til det populære Dunn’s River Falls. De smukke vandfald er bl.a. kendte for at have lagt scene til den første James Bond film ”Dr. No” fra 1962. I Montego Bay kan man besøge det storslåede Rose Hall. På det smukke slot kan man om aftenen komme på en nervepirrende tur, hvor man hører fortællingen om den hvide heks, Annie Palmer, som efter sigende stadig hjemsøger Rose Hall. Når man besøger, Jamaica er det meget oplagt at sætte sig ind i reggaemusikkens historie og hvilken bedre måde at gøre det på end at besøge Nine Mile, stedet hvor Bob Marley er født og begravet. Bob Marleys mausoleum, som vedligeholdes og styres af medlemmer af Marley-familien, er bestemt et besøg værd. 

Jamaica har følgende inkluderet:

  • Flybillet til New York og videre til Jamaica t/r inkl. alle skatter og afgifter.
  • 12 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
  • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi sammensætter hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Top