Florida rundrejser

Florida

Fantastiske rundrejser til Florida

Oplev en komplet og fantastisk rundrejse til Florida, bedre kendt som "solskinsstaten", der danner ramme for mange forskellige typer drømmerejser! Hos USA Rejser er vi rundrejse-specialister, og derfor byder vores udvalg af Florida rundrejser på en masse gode muligheder og oplevelser. Udforsk turkisblå sandstrande, smukke palmer, masser af sol, fantastiske storbyer og ikke mindst et kæmpe udbud af aktiviteter og unikke livsoplevelser. Vores Florida rundrejser rummer helt bestemt noget for enhver smag.

Hos USA Rejser har vi mange forskellige skønne Florida rundrejser. Herunder Fantastiske Florida, en kombination rundrejser til Florida og Bahamas, Florida rejser til hele familien samt Florida rejser til børnefamilier m.m. Fælles for dem alle er en lækker oplevelse af sol, strand og god mad.

Vores Florida rundrejser er desuden et stort hit blandt familier både med og uden børn, da vi har gode muligheder for at arrangere entré og billetter til Disney Land, SeaWorld samt mange andre typer attraktioner og oplevelser. Vælger du at rejse til Florida i samarbejde med os fra USA Rejser, kan vi i fællesskab skræddersy netop din drømme-rundrejse. Vi er din rejsegaranti.

Nyd livet på en af vores Florida rundrejser

Florida bugner af storslåede oplevelser og aktiviteter. Derfor giver vores Florida rundrejser dig mulighed for at opleve så meget som muligt af denne populære feriedestination. Her findes alt andet lige et skønt og imponerende klima med +20 grader i gennemsnit hele året rundt. Derfor formår Florida at lokke titusinder til med sine farvestrålende strande, unikke byliv, imponerende shopping muligheder og ikke mindst en verden af storslåede temaparker og luksushoteller. Alt dette får du del i med vores Florida rundrejser.

Vores Florida rundrejser er desuden ikke fuldendte uden muligheden for at opleve sumplandskabet Everglades i det sydvestlige Florida, der bedre er kendt som alligatorernes paradis. Her kan opleves sumpområder i tusindvis af kvadratkilometer, der brillierer med et unikt dyreliv af alligatorer i massevis akkurat under overfladen.

Den latinamerikanske stemning i Key West - eller det amerikanske Caribien - byder på direkte udsigt til imponerende solnedgange kun 150 km fra Cuba. En køretur hertil krydser gennem en af USA's skønneste strækninger – nemlig Overseas Highway. Denne rute tager dig gennem hele 42 broer, hvilket er mere end nogen strækninger i verden. Her kan du blandt andet opleve den smukke Seven Mile Bridge, som med sine 11 km er den længste bro.

Kun fantasien sætter grænser for, hvor meget man kan forestille sig at opleve på en af vores Florida rundrejser. I Orland ankommer man til hovedstaden for enorme legeparker. Her åbner en verden af fantastiske temaparker sine døre op til ubegrænset underholdning, og der findes et væld af forlystelsesparker til alle de legesyge turister. Walt Disney World, Universal, Seaworld og Kennedy Space Center er kun en del af de mange populære muligheder, du kan opleve på vores rundrejser til Florida.

Oplev Florida og Bahamas i én samlet pakke

Blandt vores mange Florida rundrejser findes naturligvis også en rundrejse, der rummer både Florida og Bahamas. Kombiner de fantastiske oplevelser i Florida med en vaskeægte naturskønhed og endnu større livsoplevelser på et ørige bestående af 700 små øer i Caribien. 

Bahamas kendetegnes af sol, kridhvide strande i kilometervis, betagende bounty-øer i forlængelse af hinanden samt et venligt og imødekommende folkefærd. Bountylandet Bahamas er ubestridt den perfekte destination for dem, der søger og vil have en rigtig afslappende ferie i USA. Derfor tilbyder vi også flere rundrejser til Florida og Bahamas. Her ligger 700 små kridhvide bounty-øer som perler på snor ved Floridas østkyst. På denne eksotiske øgruppe kan du opleve et farverigt dyreliv under havoverfladen bestående af fisk og koraller eller svømme med de populære Bahamas-grise på Exuma Island, der samtidig omfavner de smukkeste strande i Bahamas.

Vælg derfor rundrejsen til Florida og Bahamas, og oplev en eller flere af de smukke øgrupper, der danner rammerne for en storslået badeferie. Med imponerende luksushoteller, fantastiske restauranter, oplevelser og udendørs vandsport aktiviteter som surfing, dykning og snorkling er en af vores Florida rundrejser, der kombinerer Florida og Bahamas, måske noget for hele familien? 

Florida rundrejser til børnefamilier

De Florida rundrejser, du finder her hos USA Rejser, tæller naturligvis også rundrejser til Florida for børnefamilier. Florida byder på en helt masse oplevelser for hele familien, og vælger du en af vores Florida rundrejser kan du og familien få mest muligt ud af disse muligheder. Vi har nemlig sammensat en familiepakke, som byder på masser af sjov i temaparkerne samt sol og strand i Fort Lauderdale. Lige nu kan hele familien komme afsted til drømmedestinationen med en af vores Florida rundrejser. Flyv direkte fra København til Orlando og hjem fra Fort Lauderdale til en fantastisk pris.

Vælg en af vores Florida rundrejser for at komme på en af de bedste familierejser nogensinde. Her venter store oplevelser i forlængelse af hinanden både til de store og små i det børnevenlige Florida. Vi kan i fællesskab tilpasse familiens kør-selv-ferie, så I kommer til at opleve alle de steder, der ønskes. 

Særligt verdens Theme Park i Orlando er et must på vores familievenlige Florida rundrejser, der huser temaparker i verdensklasse som Sea World, Disney World og Universal Studios, massevis af shoppemuligheder, smagfulde restauranter og ikke mindst et væld af spændende underholdnings-aktiviteter. Her er der for alvor sjov og beskæftigelse for både børn og voksne i alle aldre. 

Udover forlystelsesparkerne, som både børn og voksne vil forelske sig i, er det også værd at lægge et besøg forbi Kennedy Space Center, de glamourøse strande i Miami Beach, de 42 broer, der ligger i forlængelse af hinanden kilometer efter kilometer mod imponerende Key West på Overseas Highway, samt The Evergaldes, hvor hele familien kan opleve ægte alligatorer i massevis.

Oplev Florida på en børnevenlig rundrejse med ophold på flere børnevenlige hoteller, hvor der samtidig er tænkt på hele familien. Hos USA Rejser, dine rundrejse-ekspert, tager vi naturligvis udgangspunkt i alles ønsker for at skræddersy Florida rundrejser for hele familien.

 

Top