Nordstaterne rundrejser

Nordstaterne

Kør-selv-rundrejser i Nordstaterne i USA

Her hos USA Rejser er vi eksperter i at planlægge og sammensætte helt fantastiske rejser til USA – fra nord til syd og fra øst til vest. Vores mange års erfaring i branchen har givet og et unikt indblik i, hvor de særlige oplevelser skal findes, og en masse gode samarbejdspartnere på tværs af alle staterne. Din rejse til nordstaterne i USA kan dermed blive lige en tand bedre, hvis du vælger at alliere dig med vores team i planlægningsfasen.

Vi hjælper dig med at finde de områder og oplevelser på tværs af nordstaterne, der til sammen vil give dig den mest uforglemmelige oplevelse. Har du ikke besøgt det nordlige USA før, vil dette være en klar fordel, ikke mindst da vi også kan hjælpe dig med at skaffe billetter og på alle andre måder skræddersy rundrejsen efter dine behov. Du er dermed sikret den bedst mulige oplevelse, når du rejser til nordstaterne i USA i samarbejde med os hos USA Rejser. Her er det særligt Alaska, der har meget at byde på for de rejsende, og derfor har vi også dedikeret en rundrejse specifikt til udforskningen af denne nordlige stat.

Storslået rundrejse til det ’vilde’ Alaska

I det yderste, nordvestlige af USA ligger Alaska og grænser op mod både Canada, Stillehavet og det arktiske hav. Dette gør ubestridt delstaten til USA’s største, og området, der er mere end dobbelt stå stort som Texas, byder på et væld af indtryk og muligheder for de rejselystne. De bedste af disse har vi samlet i en rundrejse, der lader dig opleve alt fra grizzlybjørne til de lokale eskimosamfund, og hvis du er heldig sætter nordlyset måske prikken over i’et på denne storslåede oplevelse.

Det er uden tvivl det stort set ubebyggede land med vild natur, bjerge og gletsjere, der gør Alaska til en oplagt destination, hvis du vælger at tage til nordstaterne i USA. Derfor giver vores rundrejse dig naturligvis også mulighed for både at sejle på fjorden, vandre i skyggen af storslåede bjergkæder og opleve Denali Nationalpark fra sin bedste side. Samtidig har du også mulighed for at besøge en håndfuld af museer, der fokuserer på områdets natur og særlige kulturarv. Tilsammen giver at dette et indblik i, hvordan livet leves i det nordlige USA, og hvordan både mennesker, planer og dyr formår at trives så langt mod nord.

Alt dette og meget mere har du mulighed for at få del i, hvis du booker en rundrejse til nordstaterne i USA her hos USA Rejser. Kontakt os derfor endelig, hvis du går med en drøm om at opleve alt det bedste fra det nordlige USA.

Top