Kør-selv-rejser på Østkysten i USA

Østkysten

De bedste rundrejser til USA’s Østkyst

Kalder USA’s Østkyst – med de mange storbyer og den vidunderlige natur – på dig? Så kan du i samarbejde med os her hos USA Rejser endelig få planlagt drømmerejsen! Vi er nemlig eksperter i at arrangere rejser til USA, og vi står også gerne for at hjælpe dig med at udleve din amerikanske drøm. Tager du på en rundrejse til Østkysten i USA, kan du nemlig opleve det fantastiske land helt på egen hånd, og du bestemmer selv farten.

Vi sørger for at arrangere alt det praktiske på forhånd, så du blot skal læne dig tilbage og nyde turen – og alle de oplevelser, der følger med. Disse sørger vi naturligvis også for at tilpasse efter dine ønsker, og vi er altid fleksible, hvis du vil prøve mere eller andet end de fleste. Ikke nok med at vi har et godt samarbejde med flere hoteller i USA, så har vi også stor erfaring indenfor rejsebranchen. Derfor kan vi skræddersy den helt optimale rundrejse til USA’s Østkyst til dig. Så sammensæt en unik rundrejse hos USA Rejser, og oplev Østkysten, som du altid har drømt om det. Med os kan du virkelig få den autentiske "East Coast Experience", når du tager på din næste rejse til USA’s Østkyst!

Oplev Østkysten i USA sammen med USA Rejser

På din rejse til USA’s Østkyst må du ikke gå glip af netop dette: Østkysten. Meget af USA’s kyststrækning lægger nemlig lige op til Atlanterhavet, der er en helt særlig oplevelse i sig selv. Uanset om du foretrækker at opleve havet fra kajen i en af USA’s største byer, eller du er mere til fantastisk natur, så har kyststrækningen noget for dig. Og alt dette giver vores rundrejse ’Atlanterhavsruten’ dig optimale muligheder for at udforske.

Den starter i New York og tager dig derfra igennem flere af USA’s mest ikoniske byer, til flere velkendte destinationer og igennem meget af Østkystens unikke natur – både langs havet og inde i landet. På turen kan du opleve både Philadelphia, Washinton D.C., Great Smoky Mountains, Charleston, Savannah, St. Agustine, Fort Lauderdale, Key West og alt det andet, som USA’s Østkyst har at byde på.

Da det er dig, der kører, bestemmer du helt selv, hvordan din ferie skal forløbe. På samme måde er indholdet i vores rejse-pakker også kun vejledende, og vi hjælper dig gerne med at skræddersy en unik rundrejse hos USA Rejser, der rummer alt det, du ønsker at se på USA’s Østkyst. Hos USA Rejser er vi nemlig eksperter i alle typer rejser til USA, og vi har mange års ekspertise med at planlægge ture til dette alsidige rejsemål.

Det bedste fra begge verdener

Storbyferie eller naturoplevelse? Tager du på en rundrejse til USA’s Østkyst, behøver du ikke at vælge. Med USA Rejser har du nemlig chancen for at opleve begge dele! Der er mange muligheder langs dens betagende kyststrækning, og vi hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige rejse til USA’s Østkyst – uanset om du er mest til en sightseeing tour på Østkysten eller en klassisk rundrejse, hvor vi arrangerer transporten for dig. Vi giver dig også mulighed for at opleve den ultimative road trip på tværs af USA's verdensberømte Highway Route 66!

Læs mere om de individuelle muligheder her nedenfor, og bestil en unik rundrejse hos USA Rejser, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig med at skræddersy din drømmeferie! Vi opdaterer løbende vores udvalg af rejser til USA’s Østkyst, så hold dig opdateret, og kontakt os endelig på tlf. 33 13 15 30, hvis du har nogle spørgsmål.

Top