Vestkysten i USA

Vestkysten

Uforglemmelige rundrejser til USA’s vestkyst

USA Rejser har mange rejsemål på Vestkysten i USA, som til sammen dækker de fleste behov hos de rejselystne danskere. Vores eneste ambition med vores rundrejser til Vestkysten i USA er, at vores gæster vender tilbage fra deres kør-selv-ferie med uforglemmelige oplevelser i bagagen. Derfor kan du regne med et utal af spændende højdepunkter på agendaen, når du vælger en kør-selv-ferie fra USA Rejser til Vestkysten i USA.

Vi mener, at den bedste måde hvormed man kan sikre sig ægte livsoplevelser på en rundrejse til Vestkysten i USA, går igennem et tæt samarbejde mellem os og vores kunder. Vi tilbyder derfor altid at stille vores mangeårige erfaring til rådighed, så du kan trække på den for at opnå den bedste kvalitet, hvad end det gælder biludlejning, hoteller, rejsemål eller generel service. Vi sørger for, at der er styr på tingene, og vi koordinerer de mest fantastiske udflugter, så du kun skal fokusere på at nyde en fantastisk rundrejse på USA's mindst lige så fantastiske vestkyst.

Vores rundrejser til USA’s vestkyst er centrerede omkring tre formål: forskellige variationer, forskellige fokus og forskellige stop undervejs. Dette giver dig gode muligheder for at vælge en Vestkysten rejse, der matcher de ønsker, du har til oplevelserne undervejs. Du kan her læse mere om, hvordan du på 22 dage kan få det bedste ud af Vestkysten. Vil du gerne have det bedste fra både øst- og vestkysten, og ønsker du at bo på særligt udvalgte hoteller i topklasse, bør du overveje rundrejsen til Vestkysten inkl. New York.

Er du mere til køreture langs Stillehavet og skønne kystbyer i massevis, tilbyder vi hos USA Rejser en 21 dages fantastisk kør-selv-ferie til Vestkysten i USA centreret herom.

Har du specielle ønsker til en rundrejse på USA’s vestkyst, kan vi naturligvis også imødekomme disse.

Oplev mere af Vestkysten i USA på en kør-selv-ferie

En rundrejse på Vestkysten i USA er en fantastisk mulighed for at udforske mere end blot én destination og samtidig rejse på en måde, der giver en større variation, fleksibilitet og følelse af frihed. Da man netop er på kør-selv-ferie, og dermed på farten det meste af tiden, er der naturligvis også store muligheder for at opleve mere, end hvis man blot oplever en fast destination på Vestkysten i USA.

Tager du med USA Rejser til Vestkysten i USA, vil du dermed kunne opleve flere enorme storbyer som fx Las Vegas, Los Angeles og San Francisco, der byder på et utal af legendariske seværdigheder. Du får nemlig en enorm fleksibilitet med i købet, hvis du vælger at rejse til USA’s vestkyst i samarbejde med os. I alle tre områder har vi desuden adgang til specifikke tilbud, og vi har også et bredt kendskab til de bedste hoteller og logistiske muligheder i de enkelte byer, hvilket nu kan komme dig til gode.

På alle vores rundrejser til Vestkysten i USA, vil du, udover kernedestinationerne, kunne opleve en lang række klassiske og særlige destinationer på turen. Vælger du fx Stillehavsruten, er det et must at udforske destinationer i Californien som Death Valley, San Diego, Pismo Beach, Ventura Beach, Yosemite, Hollywood, Monterey og Santa Barbara. 

Derudover har du mulighed for at opleve det fantastiske terræn i Grand Canyon, Arizona og Bryce Canyon i Utah. Endvidere forsøger vi naturligvis, baseret på dine ønsker og behov, at lande den helt ideelle billeje til dig – en luksus SUV med orden på alle forsikringspapirer mv. – således at du kan få den allerbedste oplevelse ud af din rundrejse til USA's vestkyst.

Vi vil ydermere anvende vores kendskab til både kør-selv-rejser og de mange destinationer til at sikre, at du på den nemmeste måde - uden at skulle tænke over det mindste - vil få den mest fantastiske rundrejse på Vestkysten i USA. Så planlæg din næste Vestkysten rejse i samarbejde med os hos USA Rejser! Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Top