Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Solskinsstaten krydret med Caribien 

En fantastisk rejse der byder på det klassiske Florida med sine mange temaparker og smukke strande. Bagefter går turen til Bahamas. De smukke øer byder på caribisk stemning og nogle af de bedste strande, som er oplagt
til snorkling og dykning. Besøg fx nogle af de nærliggende øer på endagsudflugter.

 

Dag 1-5

Orlando/Kissimmee, FL

Temaparkernes hovedstad. Her er der ikke grænser for, hvor vilde forlystelserne kan være eller hvor barnlig en sjæl man må have. Walt Disney World Resort, Universal Studios, vandlandet Volcano Bay, Kennedy Space Center samt LEGOLAND Florida Resort har alle én ting til fælles – de giver dig en oplevelse, som du sent vil glemme. Med vilde rutsjebaner, shows og alle de kendte karaktere vi kender fra de berømte tegne- og animationsfilm. Trænger man til en pause fra parkerne, er Kennedy Space Center, som er ejet af NASA, kun 1 times kørsel fra Orlando. Dagene i Orlando og Kissimmee bruges på at opleve de mange magiske temaparker som fx Magic Kingdom eller måske Animal Kingdom i Walt Disney World. Universal Studios er helt klart et besøg værd, og er du til vandland, så er Aquatica eller Volcano Bay stedet med de vilde vandrutschebaner og lazy rivers. Old town Kissimmee er en familievenlig attraktion, der byder på underholdning, restauranter og shopping fra morgen til aften. Wild Florida er stedet, hvor du kan stå ansigt til ansigt med en alligator, eller hvad med at mærke spændingen oppe i trækronerne fra den store højdepark ”Orlando Tree Treck Adventure Park” i Kissimmee.

Dag 5-8

St. Petersburg, FL

Kørsel: ca. 185 km.
Efter nogle dejlige dage i Orlando, går turen vest på, og ud til nogle af Floridas bedste strande. St. Petersburg ligger ud til den Mexicanske Golf, og derfor er badevandet typisk varmere end på østkysten af Florida. Strandene er flotte og brede samt meget børnevenlige. St. Petersburg byder på et bredt udvalg af butikker og restauranter, samt en masse musikfestivaler fordelt over hele året. Tag fx på en dagstur til nabobyen Clearwater og oplev endnu flere dejlige strande.

Dag 8-10

Miami, FL

Kørsel: ca. 375 km.
Velkommen til det pulserende Miami og South Beach. Bo fx direkte på South Beach med udsigt ud over stranden og Atlanterhavet. Her er der rig mulighed for at besøge nogle af
Floridas største indkøbscentre og outlets. Brug evt. tiden på en dagstur til det store sumpområde Everglades eller besøg Key Largo - en del af Florida Keys. De kulturelle bydele Little Havana og Little Haiti emmer af autentisk historie.

Dag 10-15

Nassau, Bahamas

Flyvetid: ca. 60 min.
Efter nogle spændende oplevelsesrige dage i Florida flyves der fra Miami til hovedstaden Nassau på Bahamas. Et fantastisk ørige med over 700 øer. New Providence er hovedøen, hvorpå lufthavnen ligger. Efter ankomst går turen med taxa over broen til Paradise Island, hvor de næste 5 dage skal tilbringes i ren idyl. Paradise Island er hovedsageligt øen, hvor de fleste hoteller ligger, som fx det store og kendte Hotel Atlantis fra James Bond filmen Casino Royale. Bahamas byder på mange historiske seværdigheder og kulturperler, som er et besøg værd. Øerne var hjemsted for mange pirater tilbage i 1600- og 1700-tallet; denne spændende historiske kulturarv ses tydeligt rundt på øen. Bahamas byder på et rigt dyreliv, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på Bahamas nationalfugl - flamingoen. Havet omkring Bahamas er enestående, når det kommer til snorkling og dykning. Prøv fx at snorkle med hajer eller dyk ned til nogle af de mest velbevarede skibsvrag. Besøg de søde svømmende grise som findes på Great Exuma. I Downtown Nassau kan man gøre en god handel og købe alt fra tøj til lokal håndværk. Shop toldfrit i Paradise Shopping Plaza, hvor man finder alle de kendte mærkevarer. De nærliggende øer som fx Habour Island og Great Exuma kan nås med en kort bådtur eller indenrigs flyvning.

Top