Busch Gardens

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Busch Gardens

Busch Gardens er en utroligt spændende temapark, der er centreret om dyrene, som man finder på den afrikanske savanne. Temaparken ligger i Tampa i Florida, og er oplagt at besøge, hvis man er på besøg i byer som Tampa, St. Petersburg, Clearwater, Fort Myers og selv Orlando, som blot ligger omkring en times kørsel fra Tampa. Parken har cirka 4 millioner gæster om året.
Busch Gardens er for hele familien. Her finder man alt fra vilde rutsjebaner til Sesame Street Safari of Fun, der er for de helt små.

Udover disse attraktioner tilbyder Busch Gardens også den besøgende et indblik i, hvordan dyrene lever på den afrikanske savanne, da parken er hjemsted for en zoologisk have, der huser de fleste af de dyr, som man kender fra savannen. Den ene del af den zoologiske have, som hedder Edge of Africa, er en klassisk zoologisk have, som vi kender dem i Danmark, hvor man kan se dyr som krokodiller, surikatte, løver, hyæner og flodheste. Den anden del af den zoologiske have i Busch Gardens hedder The Serengeti Plain. Her lever de forskellige dyrearter side om side og går frit imellem hinanden, som man kender det fra den afrikanske savanne. Her kan man hovedsageligt se mere fredelige dyr som f.eks. zebraer, antiloper, giraffer, næsehorn og strudse.

Ønsker man at besøge Busch Gardens, så er det en rigtigt god ide at bestille billetterne hjemmefra, hvilket vi hos USA Rejser sagtens kan være behjælpelige med. På den måde undgår man, at der bliver udsolgt på de ønskede datoer, og man sparer tid når man kommer derover.

Læs om de andre tema- og forlystelsesparker i USA Disney World, Kennedy Space Center, Universal Studios Orlando og Six Flags

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html