Disney World

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Walt Disney World Orlando
4 parker - 1 kæmpe oplevelse

Walt Disney World, ligger i Orlando, Florida, og består af 4 forlystelsesparker og 2 vandparker. Siden Walt Disney World åbnede for første gang d. 1. oktober, 1971, har det vokset sig større og større og i dag er det verdens største forlystelseskompleks.

Her er altså rig mulighed for at få stillet sin eventyrlyst. Ud over parkerne finder du også utallige af hoteller, hvilket gør det muligt, at bo lige der hvor magien sker. Walt Disney Worlds 4 hovedparker er: Magic Kingdom - Askepots slot, Epcot - Guardians of the Galaxy rutchebanen, Animal Kingdom - Avatar & Pandora, Hollywood Studios - Star Wars Galaxy's Edge.
Er du til god shopping og natteliv så er Disney Springs stedet hvor det sker. Butikker som fx LEGO Store, Pandora og tøjbutikker holder åbent til kl. 23:00 og derefter fortsætter festen frem til kl. 02:00.

Magic Kingdom

I Walt Disney's Magic Kingdom Park kan du møde Mickey Mouse, Anders And og alle de andre fortryllende Disney figurer. I parken finder du mange sjove forlystelser, og du kan nemt bruge en hel dag. Tag en rutsjebanetur og få lidt adrenalin i blodet eller tag på en skattejagt rundt i parkens magiske univers. Du kan også opleve eventyrlige shows og se parader med alle dine favorit disneykarakterer. Og hvorfor ikke fuldende oplevelsen med at spise middag sammen med skønheden Belle og udyret, eller få en kongelig middag i selskab med selveste Askepot. Det er rent faktisk muligt at reservere bord og USA Rejser anbefaler, at du reserverer plads, så du er sikker på at dit besøg i Magic Kingdom Park bliver skræddersyet efter præcis dine behov. Til slut når mørket sænker sig, kan du nyde det betagende flotte festfyrværkeri, der kaster glans over hele parken.

Disney's Hollywood Studios

Hvis du ikke kan få nok af Disney's magiske univers kan du med fordel besøge de andre parker. I Disney's Hollywood Studios, får du en rejse ind i filmens verden. Her kan du hoppe ombord og få oplevelsen af en sørejse sammen med den legendariske Captain Jack Sparrow. Du kan også lade dragen Mushu fra Mulan vise dig, hvordan de magiske Disney figurer bliver til. Er man Star Wars-fan er det et absolut must at besøge det helt nye område i Disney's Hollywood Studios der åbnede i efteråret 2019. Området hedder Star Wars: Galaxy's Edge og det vil uden tvivl være en kæmpe oplevelse for alle der har en lille Luke Skywalker gemt i sig. 

Disney's Animal Kingdom

I Disney's Animal Kingdom kan du f.eks. tage på en 3 timers safari og opleve de mange vilde eksotiske dyr. Udover den spændende zoologiske have er parkens hovedattraktion det store område, ved navn Pandora - The World of Avatar, der er dedikeret til Avartars verden. Her er forlystelserne, Avatar Flight of Passage og Na'vi River Journey, en stor og fantastisk oplevelse uanset om man har set filmen eller ej.

Læs om de andre tema- og forlystelsesparker i USA Universal Studios Orlando, Kennedy Space Center, Busch Gardens og Six Flags

Mød alle dine ynglings skurke, helte og prinsesser

fra Darth Vader til Askepot

Epcot

Er du vild med teknologi og international kultur, skal parken Epcot klart aflægges et besøg. Her kan du f.eks. få indsigt i, hvad en astronauts arbejde består af. I området kaldet World Showcase kan man få et indblik i adskillige spændende kulturer fra hele verden. Her finder man 11 små områder der hver især er dedikeret til hvert deres land. Her kan man på et par timer få en wienerschnitzel og en fadøl i Tyskland, besøge pyramider i Mexico og slutte af med en stor orientalsk oplevelse i Japan. 

Vilde vandrutsjebaner

Trænger du til lidt sjov i bølgen blå, kan du altid besøge de to vandparker Disney's Typhoon Lagoon Water Park og Disney's Blizzard Beach Water Park. Disney's Typhoon Lagoon er et kæmpe vandland hvor man sagtens kan bruge en helt dag. Vandet er opvarmet året rundt og har Nordamerikas største pool med kunstige bølger. Den anden vandpark Disney's Blizzard Beach Water Park er bygget op omkring temaet "skiferie". Parken ligner en klassiske skidestination i alperne, med hyggelige træbygninger, kunstig sne og en fungerende skilift. Begge vandparker har hyggelige restauranter, og områder hvor familien kan slappe af. Det er muligt at købe Disney´s Park Hopper Plus billet som gælder til begge vandlande samt til minigolf og til ESPN Wild World of Sports Complex.

Disney Springs

Når du har muntret dig i Disneys fire fantastiske parker, er tiden måske inde til et afsluttende måltid. Måske har du ikke fået shoppelysten styret - eller måske har I brug for mere sjov for hele familien. Disney Springs er et kæmpe underholdningsdistrikt, der tilbyder butikker, udsøgte restauranter, underholdning og forskellige events. Du kan fx bowle, gå i biografen eller nyde synet af betagende akrobatikshows - underholdningsværdien er i top.

My Disney Experience

Inden dit besøg i Disney World bør I overveje at gøre brug af Disney's produkt My Disney Experience. Via My Disney Experience-hjemmesiden og -appen kan du med lethed planlægge og holde styr på dit besøg i Disney World. Ting man kan styre her inkluderer bl.a. FastPass+ reservationer, kort over parkerne, forventede kø-længder, og koordinering med evt. venner og familie der besøger parken på samme tid. Der er også mulighed for at bestille bord på restauranterne samt se hvornår de forskellige parade løber af staben. Et rigtig godt hjælpeværktøj til at få mest ud af jeres Disney oplevelse.  

USA Rejser anbefaler at du bestiller entrebilletter hjemmefra. Vi hjælper dig med, at bestille præcis de billetter du har brug for. Vi tilbyder alt fra dagsbilletter til flexbilletter - hvor du kan besøge flere parker på samme billet.

Læs om de andre tema- og forlystelsesparker i USA Universal Studios Orlando, Kennedy Space Center, Busch Gardens og Six Flags

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html