Disneyland

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Disneyland Resort

Disneyland Resort er et stort underholdningskompleks beliggende i Anaheim i Californien. Det enorme kompleks består af to temaparker, Disneyland Park og Disney California Adventure, tre hoteller, og et shopping-, restaurant- og underholdningsområde kendt som Downtown Disney. Disneyland Park er den originale temapark, som åbnede i sommeren 1955 og som siden har tiltrukket millioner af mennesker. Nu til dags har temaparken i underkanten af 20 millioner besøgende om året. Disneyland Park består af i alt 9 store områder der har hvert deres tema: Main Street USA, Adventureland, Frontierland, New Orleans Square, Critter Country, Fantasyland, Mickey’s Toontown, Tomorrowland og Star Wars: Galaxy’s Edge.

Main Street USA giver besøgende et indtryk af, hvordan det var at bo i Midtvesten i starten af det 20. århundrede. Området har taget meget inspiration af Walt Disney’s hjemby, Marceline i staten Missouri. Her kan man f.eks. finde en gammel brandstation, rådhus og biograf.

Adventureland byder en velkommen til en tropisk verden afskåret fra omverdenen, som befandt man sig i en afsides jungle i Afrika. Her kan man bl.a. opleve forlystelser, der har temaet Indiana Jones og Tarzan.
New Orleans Square er tematiseret efter New Orleans i det 19. århundrede. Her skal man være lidt af en vovehals for at bevæge sig hen, da området er hjemsted for en Pirates of the Caribbean-forlystelse samt et hjemsøgt palæ.
Frontierland er stedet, hvor man slipper sin indre cowboy løs. Her er temaet det vilde vesten, hvor man får et indtryk af, hvordan det var at leve i en tid, hvor det var alle mand for dem selv, hvor den stærkeste overlevede.

Critter Country er hjemsted for Peter Plys. Har man små børn med, vil dette uden tvivl være et stort trækplaster. Her finder man bl.a. også en sjov vandrutsjebane.
Fantasyland tager besøgende tilbage til deres barndom, da området huser Peter Pan og Tornerose. Her kan man komme ud at flyve med Peter Pan og gå på opdagelse i Torneroses smukke slot.
I Mickey’s Toontown finder vi de helt klassiske Disney-karakterer. Her kan man f.eks. løbe ind i Mickey Mouse, Minnie Mouse, Fedtmule og Anders And. Så er det disse karakterer, som de små har set frem til at se, når de skulle besøge Disney Land, ja så er dette område et must. Tomorrowland er tematiseret efter fremtiden. Her finder man adskillige spændende attraktioner og seværdigheder, der fokuserer på rummet og fremtidige opfindelser. I Tomorrowland kan man bl.a. opleve en Star Wars-attraktion samt besøge Buzz Lightyear.

Disney California Adventure

Den anden temapark man finder i Disneyland Resort hedder Disney California Adventure. Parken er tematiseret efter Californiens historie og kultur. Parken er hovedsageligt rettet mod en ældre målgruppe end Disneyland Park. Disney California Adventure fokuserer, lidt ligesom EPCOT i Orlando, mest af alt på god mad, shopping og visuelle oplevelser. Selvom der er meget fokus på disse ting, så finder man stadig spændende forlystelser, som er tematiseret efter mange af Disney’s, Pixar’s og Marvel’s karakterer såsom f.eks. Guardiens of the Galaxy, Toy Story og Lynet McQueen fra filmen ”Biler”. Parken har årligt omkring 9 millioner besøgende.
Inden dit besøg i Disney World bør I overveje at gøre brug af Disney's produkt My Disney Experience. Via My Disney Experience-hjemmesiden og -appen kan du med lethed planlægge og holde styr på dit besøg i Disney World. Ting man kan styre her inkluderer bl.a. FastPass+ reservationer, kort over parkerne, forventede kø-længder, og koordinering med evt. venner og familie der besøger parken på samme tid.
USA Rejser anbefaler at du bestiller entrebilletter hjemmefra. Vi hjælper dig med, at bestille præcis de billetter du har brug for. Vi tilbyder alt fra dagsbilletter til flexbilletter - hvor du kan besøge flere parker på samme billet.

 Læs om de andre tema- og forlystelsesparker i USA Universal Studios Orlando, Disney World Orlando, Kennedy Space Center, Busch Gardens og Six Flags

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html