google-site-verification: googledede761670f5488f.html

Kennedy Space Center

Kom helt ud i rummet

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Kennedy Space Center


Kennedy Space Center Visitor Complex er den del af NASAs Kennedy Space Center i Florida, som er åbent for turister. Ideen med et besøgscenter på området startede allerede i starten af 1960’erne dog i en meget primitiv facon, da udstillingen foregik i en trailer og ikke bestod af andet end plancher. Allerede fra start af var der enorm interesse i udstillingen, hvilket i 1965 fik ledelsen til at afsætte 2 millioner dollars til en mere permanent og professionel udstilling.

Den nye bygning hed ”Spaceport USA” og havde allerede fra start af omtrent 500.000 besøgende om året, og tallet steg meget hurtigt. Ved åbningen af Disney World i Orlando i 1971 steg besøgstallet med 30%, men faciliteterne ved Spaceport USA var allerede ved at være forældet, hvilket resulterede i at man begyndte at bygge det store flotte besøgscenter, som står der i dag.

I besøgscentret finder man en permanent udstilling med spændende fortællinger, informationer og udstillinger af amerikansk rumfarts historie fra rumprogrammets start til nutiden. Besøgscentret indeholder to IMAX-biografer, der viser utroligt spændende film, og derudover kan man på komplekset komme på busture, der bl.a. gør det muligt at komme helt tæt på de enorme affyringsramper, der er startskuddet på mange af de amerikanske rum-missioner. En af besøgscentrets mest spændende udstillinger er en tro kopi af rumfærgen Explorer, og derudover finder man også adskillige andre rumfartøjer, landingsmoduler samt månebiler m.m. her.

Hos USA Rejser kan vi sagtens være behjælpelige med køb af entrebilletterne. Det er en rigtigt god ide at have billetterne på plads hjemmefra, så man undgår at de bliver udsolgt på de ønskede datoer, og derudover sparer det en for tid når man ankommer.

Læs om de andre tema- og forlystelsesparker i USA Disney World, Universal Studios Orlando, Busch Gardens og Six Flags

Top