Six Flags

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Six Flags

Six Flags er med dens 24 parker verdens største operatør af forlystelsesparker. Navnet stammer fra den oprindelige Six Flags, der i 1961 blev åbnet i staten Texas. Staten havde på daværende tidspunkt i løbet af dens historie haft seks forskellige flag. Siden da har Six Flags haft stor succes, og i 2019 havde de 24 parker til sammen næsten 33 millioner gæster.

Six Flags er måske ikke de første forlystelsesparker, som man tænker på, når man skal besøge USA. Her bliver Six Flags oftest overgået på popularitet og antal besøgende af Universal Studios og Disney World. Men der findes adskillige fordele ved Six Flags, når man stiller parkerne op ved siden af Universal og Disney. Six Flags er bl.a. hjemsted for nogle markant vildere rutsjebaner, end dem man finder i Universal og især Disney. Six Flags i New Jersey er bl.a. hjemsted for verdens højeste rutsjebane, Kingda Ka. Så hvis man har nogle lidt større børn med, eller generelt bare er vild med fart og adrenalin, så kunne Six Flags være et utrolig godt alternativ til de mere kendte
temaparker.

Endnu en fordel er at Six Flags ikke udelukkende er centreret omkring Orlando og Los Angeles, som Universal Studios og Disney World er. Man finder bl.a. Six Flags i New York, Texas, Californien, Oklahoma og Montreal i Canada. Så befinder man sig ikke lige i Orlando eller Los Angeles, men ønsker at opleve en amerikansk forlystelsespark, så er det en god ide at finde ud af, hvor den nærmeste Six Flags befinder sig. Til sidst men ikke mindst er Six Flags betragteligt billigere end Universal Studios, Disney World og Disneyland , som godt kan tage forholdsvis hårdt fat i pengepungen. Så hvis man ønsker sig en stor oplevelse uden at springe budgettet, så kunne Six Flags være lige det rigtige.

Ønsker man at besøge Six Flags, så er det en rigtigt god ide at bestille billetterne hjemmefra, hvilket vi hos USA Rejser sagtens kan være behjælpelige med. På den måde undgår man, at der bliver udsolgt på de ønskede datoer, og man sparer tid når man kommer derover.

Læs om de andre tema- og forlystelsesparker i USA Disney World, Kennedy Space Center, Busch Gardens og Universal Studios Orlando

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html