Universal Studios

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Universal Studios Orlando


Universal Orlando er et kæmpe temapark- og underholdningskompleks, der siden 1990 har tiltrukket et utal af gæster hvert år. Hvert år har komplekset mere end 20 millioner besøgende. Komplekset består af to temaparker, Universal Studios Florida og Universal’s Islands of Adventure, vandparken Volcano Bay, underholdningsområdet Universal CityWalk, hvor der er restauranter og souvenirbutikker, og til sidst men ikke mindst findes der adskillige hoteller på komplekset som f.eks. de 8 Loews-hoteller.

Universal Studios Florida er den originale temapark, som fokuserer på filmindustrien, hvilket vil sige at ting som forlystelser, mad og shopping-muligheder er centreret om temaet ”film”. Parken er inddelt i de følgende 8 områder: Hollywood, Production Central, New York, San Francisco, The Wizarding World of Harry Potter - Diagon Alley, World Expo, Springfield, and Woody Woodpecker's Kidzone.
Universal’s Islands of Adventure åbnede i 1999. Parken består af 8 øer, der hvert især har deres eget tema: Marvel Super Hero Island, Toon Lagoon, Skull Island, Jurassic Park, The Wizarding World of Harry Potter - Hogsmeade,
The Lost Continent og Seuss Landing.

VIP Tour: 

Ønsker man den ultimative oplevelse når man besøger Universal Studios, bør man uden tvivl bestille en VIP Tour. Datoer og tidspunkt skal være bestemt på forhånd. Da der er et begrænset antal pladser til denne eksklusive VIP Tour, skal det bestilles hjemmefra. VIP Touren inkluderer følgende: VIP parkering og entré til temaparken, privat lounge med adgang til snacks og drikkevarer, en cirka 5-timer lang tur i temaparken inkl. guide som hjælper en med at komme forrest i køerne til udvalgte ture samt bestille de bedste pladser til parkens shows. Hermed undgår man at spilde en masse tid i køer til attraktioner og på den måde får man optimeret sit besøg i Universal Studios. Hos USA Rejser sidder vores søde rejsekonsulenter klar til at hjælpe med at planlægge og bestille din perfekte tur til Universal Studios. 

Ligger en VIP Tour ikke lige i kortene, når man besøger Universal Studios Orlando, men ønsker man stadig at bruge så lidt tid i køerne som muligt, så bør man overveje at investere i Universal Express. Med Universal Express får man mulighed for ved hver attraktion at stille sig i en separat Universal Express-kø, som gør ventetiderne meget kortere, hvilket i sidste ende resulterer i, at man kan nå at opleve en hel del ekstra attraktioner under sit besøg i Universal Orlando. Der findes to udgaver af Universal Express – Express Pass lader en benytte sig af den ekstraordinære kø (Express Line) en gang om dagen pr. attraktion, mens Express Unlimited Pass lader en benytte sig af Express Line så meget man vil.

Volcano Bay

Universal’s Volcano Bay er en vandpark, der åbnede i 2017. Vandparken har et tropisk tema og er karakteriseret ved den cirka 60m høje kunstige vulkan Krakatau, der har hjemme i parken.
Når man besøger Universal Orlando bør man overveje at investere i Universal Express. Med Universal Express får man mulighed for ved hver attraktion at stille sig i en separat Universal Express-kø, som gør ventetiderne meget kortere, hvilket i sidste ende resulterer i, at man kan nå at opleve en hel del ekstra attraktioner under sit besøg i Universal Orlando. Der findes to udgaver af Universal Express – Express Pass lader en benytte sig af den ekstraordinære kø (Express Line) en gang om dagen pr. attraktion, mens Express Unlimited Pass lader en benytte sig af Express Line så meget man vil.

Hvis man ønsker sig en ekstraordinær oplevelse, når man besøger Universal Orlando, så kan man med fordel vælge at bo på et af de smukke hoteller der ligger på kompleksets grund. Her er der bl.a. tale om hotellerne Hard Rock Hotel, Royal Pacific Resort og Portofino Bay Hotel. Udover en times tidlig entre til temaparkerne er der i hotelopholdets pris også inkluderet Express Unlimited Pass under hele hotelopholdets varighed.

Hos USA Rejser kan vi sagtens være behjælpelige med køb af både entrebillet, Express Pass (også unlimited) samt bookning på et af Universals hoteller. Det er en rigtigt god ide at have det hele bestilt hjemmefra, så man undgår at nogle af tingene bliver udsolgt, samt at det ofte er tidsbesparende at have bestilt billetterne hjemmefra.

Læs om de andre tema- og forlystelsesparker i USA Disney World, Kennedy Space Center, Busch Gardens og Six Flags

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html