Aruba

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Aruba

Aruba er en troligt smuk ø beliggende i den sydlige del af Caribien blot 29 kilometer fra Venezuelas kyst. Sammen med Bonaire og Curacao danner Aruba den øgruppe der går under betegnelsen ABC-øerne. Da denne øgruppe er en del af det hollandske kongerige, bliver øerne også kaldt det hollandske Caribien.

I modsætning til en stor del af Caribien har Aruba et meget tørt klima med et kaktus-fyldt landskab. Dette har gjort øen utroligt populær for turister der bliver tiltrukket af det skønne stabile vejr der karakteriserer øen året rundt.

Øens hollandske historie ses tydeligt når man er på besøg her. Arubas hovedstad, Oranjestad, afspejler tydeligt forskellige perioder i øens historie. Her kan et væld af gamle, farverige bygninger opleves. Bygningernes mange forskellige, spraglede farver skaber et helt unikt bybillede og skaber en utroligt hyggelig stemning i gaderne. I disse gader finder man f.eks. shopping centre, markeder og restauranter hvor man kan nyde godt af taxfree shopping og lækker mad.

Aruba har utroligt mange seværdigheder og attraktioner som man bør overveje at besøge når man befinder sig på Aruba. Her kan man opleve alt fra skønne strande, smuk og alsidig natur og lækker mad.

Lækre strande:

Aruba er kendt for sine mange skønne strande. Flamingo Beach er bestemt et besøg værd. Kom helt tæt på majestætiske flamingoer med deres kraftige pink farve. Flamingoerne går frit rundt omkring på stranden, ude på Renaissance Island. Palm Beach ligger ved High Rise-området og er måske den mest livlige strand på øen, velholdt med solstole, parasoller og udeservering.  Eagle Beach ligger ved Low Rise-området og er Palm Beach’s modsætning og henvender sig til dig, som ønsker det lidt mere roligt. Lavvandede Baby Beach på øens sydøstlige spids anbefaler vi til børnefamilier. Her er det muligt at leje UV-telte til de mindste.

Arikok National Park:

Næsten en femtedel af øen består af nationalparken Arikok med sine specielle kaktusskove, divi-divi-træer, grotter og Iguana øgler. Nationalparken er beliggende på den sydøstlige del af Aruba og er helt bestemt et besøg værd når man er her. Er man interesseret i hiking så er du kommet til det helt rette sted. Her er hiking trails hvor man kommer forbi smukke kaktusser, spændende ruiner og kystlinje hvor man kan være heldig at se skildpadder.

Se vores rejser til Aruba her

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html