Den Dominikanske Republik

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er en stat der sammen med landet Haiti udgør øen Hispaniola i det Caribiske Hav. Den Dominikanske Republik er kendt for at være det område som Christoffer Columbus ankom til i 1492. Spanierne kom tilbage til øen fire år senere hvor de grundlagde statens hovedstad, Santo Domingo, som blev den første by grundlagt i Amerika af den europæiske befolkning.

Landet spillede en stor rolle for det spanske kongerige under kolonitiden, da man fik etableret den Dominikanske Republik som en stor eksportør af sukker.

Når man besøger den Dominikanske Republik befinder man sig normalt i tre områder der er rigt på spændende kultur og lækre strande. Disse områder er Samana, Santo Domingo og La Romana.

Samana

Området er meget frodigt og grønt og har nogle af de bedste strande på øen. Området byder på mange spændende aktiviteter for hele familien fx dykning, hval- og delfinsafari, ridning langs stranden, vandring samt nogle utrolig lange og sjove svævebaner. Her findes også mange smukke strande og seværdigheder, som er et besøg værd. Tag fx ud til det flotte vandfald Parada La Manzana og nyd den imponerende natur eller tilbring en hel dag på Barcadi Island, øen der blev kendt for de flotte Barcadi Rom tv-reklamer. Øen er omringet af smukke strande og palmer, der giver anledning til en hel dag med ren afslapning. For at komme til Barcadi Island skal man sejle ca. 30. min. med en af de lokale både.

Santo Domingo:

I Santo Domingos smukke gamle bydel, kan du fordybe dig i byens turbulente fortid og besøge museer, historiske bygninger og gamle kolonihuse. Det moderne Santo Domingo byder på hyggelige cafeer, smalle gader og masser af merengue musik på de små åbne pladser. I Santo Domingo bor du centralt i gåafstand til de mange historiske seværdigheder og bygninger. Byens centrum emmer af liv og rytmiske toner, og giver god anledning til et restaurantbesøg i hyggelige omgivelser. Gå på opdagelse i byens historiske centrum og se bl.a., hvor Christoffer Columbus husede sin familie. 

La Romana:

Fra den smukke by La Romana er mulighederne mange, når det kommer til dagsudflugter og aktiviteter. Tag fx på udflugt til Barceló Rom fabrikken og se, hvordan den smagsfulde rom udvindes fra sukkerrør. En af de bedre rom, som produceres af Barceló familien, er deres årgangs Imperial Rom. En anden fantastisk aktivitet i nærområdet er Catalina Island, som er helt unik at snorkle ved. En heldagstur i vandet og BBQ på stranden? Er der nogen anden bedre måde at spendere dagen på?

Se vores fantastiske rundtur på Den Dominikanske Republik her 

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html