Midtvesten

Midtvesten

Chicago, Illinois & The Great Lakes

Oplev det bedste af USA's natur med en rejse til midtvesten, hvor du fx med en rejse til Chicago kan få det bedste af begge verdener med byliv og natur. De største naturoplevelser får i du omkring storbyen Chicago, hvor der er gode muligheder for en dejlig og skøn aktiv ferie med diverse ride-, cykel- og vandreruter i naturskønne omgivelser. Kort opsummeret, den helt perfekte destination til dig, som leder efter en aktiv oplevelse i virkelig smukke omgivelser.

De mange naturparker giver dig bjerge, skove, søer - alt sammen meget flotte udsigter, som helt sikkert er et stop værd for at tage nogle lækre mindeværdige billeder, som du kan dele med dine nærmeste. 

Parkerne har også et rigt dyreliv, så du får en hel autentisk oplevelse med ørne og bøfler. Nationalparkerne i USA er helt sikkert et stop værd, hvis du ønsker en rigtig historisk amerikansk atmosfære. 

 

Midtvesten er dog mere end blot naturparker og skøn natur, hvor især Denver kan betegnes som være "navlen" i dette område. Byen ligger en mil over havet, og bliver derfor dagligt omtalt som "Mile High City", og indbyggerne er dermed også et stolt folkefærd, da Denver historisk har mange attraktioner, som hvert år bliver besøgt af turister, der leder efter en oplevelse ud over det sædvanlige de kender fra en rejse til vestkysten eller en rejse til østkysten. 

Denver byder derfor på mange smukke attraktioner med museer, zoologisk have og flere sportsarenaer, hvor du kan opleve de stolte sportsklubber kæmpe for Denvers ære på landskortet i USA.

En rejse til midtvesten og Denver kan også være startskuddet på en rundrejse til det "rigtige Amerika", hvor det er nogle af de mere ældre westernbyer, som er i fokus. Læs mere om vores rejse til midtvesten og Denver herunder eller under rundrejser til det "rigtige Amerika". 

Vi er altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål, så husk at kontakte os.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html