Chicago

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Chicago

Chicago er USA’s tredjestørste by kun overgået af Los Angeles og New York City. Byen er med sine cirka 2,7 millioner indbyggere Midtvestens mest folkerige by. Chicago blev stiftet i 1833 og havde fra begyndelsen en meget kraftig vækst, hvilket skyldes flere ting. En af disse ting er, at byen altid har været et geografisk knudepunkt i forbindelsen mellem østkysten og vestkysten i USA. Oprindeligt skyldes det byens placering i forhold til områdets flodsystemer og The Great Lakes, efter 1850 jernbanerne og til sidst, men ikke mindst, Route 66 der blev etableret i 1926 og som udspringer fra Chicago.

Udover dens rolle i forbindelse med Route 66 er Chicago kendt for dens kolde vintre og lune somre, dens karakteristiske musikalske scene i form af blues og jazz samt byens interessante kultur og arkitektur. Byen er f.eks. hjemsted for mange museer, sportsarenaer og et spændende natteliv.

Chicago er med sine mange spændende kulturelle seværdigheder og attraktioner i sig selv et fantastisk grundlag for en super god ferie, og hvis man gerne vil besøge storbyen i forbindelse med en rundrejse, så er det meget oplagt at lade Chicago være startskuddet på et fantastisk eventyr, hvor man kører fra øst til vest og går på opdagelse på den legendariske Route 66. Hos USA Rejser sidder vores kompetente rejsekonsulenter klar til at hjælpe jer med at planlægge og eksekvere lige netop jeres drømmerejse. Kontakt os enten på vores hjemmeside, vores mail eller pr. telefon.

Store sportsoplevelser:

Chicago er hjemsted for en række store sportsklubber der er fordelt udover de mest kendte sportsligaer. Her finder man nemlig både Chicago Cubs (baseball), Chicago Bears (amerikansk fodbold), Chicago Blackhawks (ishockey) og Chicago Bulls (basketsball). Indbyggerne I Chicago er utroligt glade for deres sportshold, så det er ofte en meget stor oplevelse at komme til en sportsbegivenhed her, da der som regel er utroligt god stemning.

Oplev byens skønhed:

Storbyen Chicago byder på utroligt mange spændende seværdigheder og interessant arkitektur. Gå på opdagelse i byens centrum og oplev ting som Millennium Park, Cloud Gate og det utroligt spændende område Magnificient Mile, hvor der er gode muligheder for at få shoppet og spist noget lækkert mad.

Spændende muséer:

I Chicago finder man et utal af spændende muséer, hvor der uden tvivl er noget for enhver smag. Her finder man alt fra klassiske verdenskendte malerier og skulpturer til et enorm 37-meter stort skelet af en Titanosaur. Ønsker man at besøge et af de mest kendte muséer i Chicago, så kan vi anbefale Art Institute of Chicago, Museum of Science and Industry og ikke mindst Field Museum of Natural History, hvor man finder den smukke Titanosaurus.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html