Boston

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Boston

I det nordøstlige hjørne af USA – kaldet New England – finder du en lille perle kaldet Boston. Historiske sights, unge mennesker og grønne parker – det er Boston, når det er bedst.

I Boston møder den gamle engelske byggestil de moderne skyskrabere i en skøn kombination, der er med til at gøre Boston til noget helt særligt. Indbyggerne i Boston er også et miks. Med sin centrale placering ud til Atlanterhavet er mange europæiske immigranter ankommet til Amerika via Boston, og mange er aldrig rejst videre. De mange immigranter i Boston var også med til at sætte gang i Amerikas frigørelse fra England, og det vidner nutidens Boston om med et hav af historiske seværdigheder og smukke gamle bygninger.

Boston er også uddannelsernes by med et væld af colleges, universiteter, kreative uddannelser og meget andet. Derfor er der også mange unge mennesker i Boston, og med de unge mennesker følger der et stort udbud af caféer, barer og pubber. De mange studerende er også med til at gøre Boston til en livlig by, hvor der er altid er gang i den.

Se vores Rundrejse på Østkysten her

Er du mere til Route 66 så klik her

Book flybillet og hotel i Boston i dag og gå på opdagelse i den skønne grønne by, der spiller så vigtig en rolle i Amerikas historie.

Godt at vide

Bostons historie

Bostons historie

Måske har du hørt om The Boston Tea Party – protestaktionen der satte gang i Den amerikanske revolution og efterfølgende uafhængighedserklæringen i 1776, der gjorde Amerika frit fra England. Som navnet afslører, var det i Boston det hele startede.

På en rejse til Boston er det derfor et must at følge The Freedom Trail. The Freedom Trail er en ca. 4 km lang rute rundt i Boston, der er markeret med en rød streg. Ruten tager dig med til 17 forskellige historiske steder i den gamle bydel. USA rejser anbefaler, at du starter i Boston National Historic Park, hvor du kan få brochurer om de forskellige historiske sights. Det kan også anbefales at tage med på en guidet rundtur på The Freedom Trail – det er endda gratis.

Udover The Freedom Trail byder Boston også på et væld af smukke gamle bygninger, der vidner om kolonitidens mange engelske immigranter. Besøg fx Quincy Market & Faneuil Hall, hvor det vrimler med gode restauranter, butikker og gadekunstnere.

Rose Kennedy Greenway

Rose Kennedy Greenway

Boston er en grøn by med en skøn oase kaldet Rose Kennedy Greenway; opkaldt efter John F. Kennedys mor, fordi Kennedyklanen kommer fra Boston. Anlægget består af fire parker og er fyldt med træer, søer, blomster og små stier.

Harvard Universitet

Harvard University

Bostons mest kendte uddannelsesinstitution er det præstigefyldte universitet Harvard. Her har mange kendte mennesker slået sine folder bl.a. vores egen Kronprins Frederik.

Det er muligt at komme på rundvisning på Harvard University, men du kan også vælge blot at gå en tur på det grønne campus.

Mad og Drikke

Spisesteder i Boston

De mange europæiske immigranter, der har slået sig ned i Boston, har sat sit præg på mange ting bl.a. Bostons restauranter og caféliv. Især mange irere og italienere har slået sig ned i Boston, hvilket gør at byen har et stort udvalg af irske pubs og italienske restauranter.

Beliggenheden ud til Atlanterhavet gør også, at fisk er en meget populær spise i Boston. Især ved havnefronten er der derfor masser af indbydende fiskerestauranter foruden de mange hyggelige caféer.

Kultur og museer

Kultur og museer i Boston

Boston har et rigt kulturelt liv. Her er en bred vifte af gallerier, teater, forskellige koncerter samt opera. Derudover finder du også mange gode museer i Boston. Det kunne fx være:

• John. F. Kennedy Presidential Museum & Library: Dette museum er dedikeret til den tidligere præsident John F. Kennedy, der blev skudt i 1963. Museet ligger 3 km fra Boston centrum.

• Museum Fin Arts: Museet er et af USA’s største og mest besøgte, og her finder du en imponerende samling af kunst fra hele verden.

• USS Constitution: Dette træskib er fra slutningen af 1700 tallet og et af verdens ældste krigsskibe. I dag er skibet et museumsskib, hvor du kan blive klogere på dets spændende historie. USS Constitution er desuden en del af The Freedom Trail.

Transport i Boston

Transport i Boston

Bostons centrum er ikke større end, at du sagtens kan gå rundt. Trænger fødderne til en pause, så har Boston også et udbygget net af offentlig transportmidler med busser og et underjordisk tog.

Udflugter fra Boston

Udflugter fra Boston

Boston ligger i staten Massachusetts, der igen er en del af det område, der bliver kaldt New England efter de mange engelske immigranter.

Med billeje er det nemt at tage på opdagelse i New Englands smukke natur, og området er kendt for sine mange hyggelige Bed & Breakfasts.

Massachusetts’ kyst er desuden et af de bedste steder i verden, hvis du gerne vil opleve hvaler helt tæt på. Her kan du nemlig komme på en fascinerende hvalsafari, hvor du bl.a. kan opleve pukkelhvaler og finhvaler.

Lidt ekstra

Lidt ekstra Boston

Der er masser at lave i Boston, og når The Freedom Trail er tilbagelagt, er der stadig masser af Boston seværdigheder tilbage. USA rejser foreslår:

• Sams Bar: Tv-serien Sams Bar er elsket af mange, og indgangspartiet af den kendte bar ligger på 84 Beacon Street i Boston. Går du indenfor, må du dog ikke blive skuffet, for serien er optaget i et studie, så indenfor ser baren ikke ud som på tv.

• Red Sox baseball: Er du sportsinteresseret, kan det anbefales at tage til en baseball kamp med Bostons lokale hold. Her er du garanteret en fantastisk stemning, for der er meget på spil, når Red Sox spiller mod de andre hold i ligaen.

• Beacon Hill: Du må ikke besøge Boston uden også at besøge det gamle kvarter Beacon Hill. I dette kvarter kan du rigtig se, at Boston er bygget op af engelske immigranter med gammeldags lygtepæle og stenbelagte gader som i datidens London.

• Shopping i Newbury Street: Skal du shoppe i Boston er Newbury Street stedet at gøre det. Her er masser af gode butikker, og når maven begynder at knurre, kan du passende tage en pause på en af gadens mange restauranter.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html