New York

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Storbyferie i New York - The Big Apple

New York! Museer, shopping, musik, restauranter og enorme skyskrabere. The Big Apple er et overflødighedshorn af oplevelser. New York er byen, hvor du kan spise dig mæt i mad fra Kina, Rusland, Mexico eller sågar Danmark. New York er byen med nogle af verdens bedste museer, og det er byen, hvor du kan shoppe alt fra Gucci til genbrug.

Kort sagt; New York er et kulturelt mekka med oplevelser for enhver smag og pengepung. Book din flybillet og dit New York hotel i dag og gå på opdagelse i byen, der aldrig sover. Du kommer aldrig til at kede dig på en storbyferie i New York.

 

Er du på udkig efter de fedeste rejser til New York?

Vi har en kæmpe passion for New York rejser, og vi arbejder hårdt på at skabe rammerne for den fedeste ferie i New York for alle vores kunder.

Det er forskelligt for alle hvad man er mest tiltrukket af i The Big Apple, men vi har både forslagene og erfaringen til hvordan man kan opleve netop det man ønsker på samme tid, med man får det maksimale ud af budgettet – og ikke går på kompromis med kvalitet!

En storbyferie i New York kan byde på lidt af hvert, faktisk meget af hvert, og du kommer ikke til at kede dig, hvad end du vil opleve at stå på toppen af nogle af de højeste skyskrabere i verden, arkitektur i højeste klasse, museer der er kendte og eftertragtede i hele verden, eller shopping muligheder i højeste kaliber.

New York er en multikulturel by i ordets sande betydning, med en stor variation af etniske indflydelser, lokale kulturelle variationer, sproglige accenter og bydele med forskellige demografiske og økonomiske sammensætninger.

Byen er opdelt i de fem bydele Manhattan, Bronx, Staten Island, Brooklyn og Queens. De mest normale måder at komme rundt og frem og tilbage i New York er gennem metroen og de mange gule taxi’er som kører rundt overalt. Når man tager på storbyferie i New York får man ikke problemer med transport – der er masser af logistiske muligheder.

 

Seværdigheder i New York

Her på siden kan du læse meget mere om de enkelte seværdigheder i New York, for der er mange New York seværdigheder du ikke vil gå glip af på din rejse. Det gælder Frihedsgudinden på Ellis Island, Empire State Building i Central Park, The Museum of Modern Art, the 9/11 Museum og Madison Square Guarden hvor New York Rangers og Knicks holder hjemme.

Læs også om shopping, restauranter og oplevelser.

Du kan også læse om vores pakkerejser til New York. Hvis du har nogle spørgsmål som du ikke får besvaret her, skal du ikke tøve med at tage kontakt; med tæt på 40 års erfaring, er der ikke meget, vi ikke kan besvare. Kontakt USA Rejser her.

Er du på udkig efter den fedeste ferie i New York?

Se vores Rundrejse på Østkysten her

Er du mere til Route 66 så klik her

 

Godt at vide ved storbyferie i New York

Det klassiske New York

Det klassiske New York


På din ferie i New York er der nogle klassiske seværdigheder, som du ikke må gå glip af.

• Frihedsgudinden: Kan ses på afstand eller indefra, hvis du vælger at bestige de 354 trin til toppen. Det er dog begrænset, hvor mange der må komme derop om dagen, så det kan anbefales at købe billet på forhånd hjemmefra. Du kan også vælge at se frihedsgudinden fra fugleperspektiv med en helikoptertur, der giver dig det store overblik over New York.

Frihedsgudinden: http://www.statuecruises.com

• Empire State Building: Bygningen var, da den blev bygget i 1931, verdens højeste. Det er den ikke længere, men der er stadig garanti for en fantastisk udsigt over New York, når ekspress-elevatoren tager dig til enten 86. etage eller 102. etage.

• Se Manhattan fra luften. I samarbejde med HeliNY har du mulighed for at få et fantastisk syn af New York, fra en helikopter. Alle passagerer har panorama udsigt og der er rig mulighed for at få taget nogle flotte billeder. Vælg mellem 4 forskellige ture fra 15-30 min. Priserne starter typisk ved 155 USD pr. person.

• Ellis Island: Fra 1892 til 1954 ankom de immigranter, der ønskede at starte et nyt liv i USA til Ellis Island. Ca. 12 mio. immigranter kom igennem her, hvor du i dag kan besøge det flotte immigrationsmuseum eller måske finde navne på fjerne slægtninge på American Immigrant Wall of Honor.

• Central Park: Parken er 3,4 km2 stor og er et dejligt, grønt åndehul, når du trænger til en pause fra byens pulserende liv. Central Park er også et godt sted at møde ”de lokale” på din New York rejse, for de bruger flittigt parken til alt fra yoga og afslapning til jogging og hundeluftning.

• 9/11 Memorial: Mindeparken for dagen der ændrede verden, den 11. september 2001, er et af New Yorks nyeste ”must see”, som du ikke må gå glip af på din New York rejse. Parken er et højtidligt sted og med fotos, video og genstande fra de mere end 3000 mennesker, der mistede livet den skæbnesvangre dag, kan det være svært ikke at blive bevæget.
Det er gratis at besøge 9/11 Memorial, men du kan ikke komme ind uden et Visitors Pass, som du kan få på mindeparkens hjemmeside.

Shopping i New York

Shopping i New York


New York er fuld af shopping centre, stormagasiner, små specialbutikker og gademarkeder. Her er noget for enhver smag, og den lave dollar gør det ekstra billigt at gå shop-amok.

På Manhattan finder du mange af de berømte stormagasiner som Macy’s og Bloomingdales. Skal budgettet holdes, kan Kmart anbefales. Det kan også betale sig at tage på shopping i de mindre turistede bydele, hvor det er muligt at finde spændende specialbutikker eller måske et loppemarked.

Skal du have fyldt kufferten helt op, så kan det anbefales at besøge et af de outlets, der ligger udenfor New York. Men pas på; der er fare for overvægt på hjemrejsen. Med billeje i New York kan du selv køre på opdagelse, men det er også muligt at tage bus til mange af de store outlets, der lokker med billige priser på designervarer.

Besøg fx Woodbury Common Premium Outlets

Mad og drikke

Spis dig mæt i New York


Med et væld af caféer, restauranter, fast food-kæder og kaffebarer er det bare med sætte tænderne i lige det, du lyster. Om det er sushi, sandwich, mexicanske retter, cup-cakes eller en god bøf, så har New York lige det, der får dine tænder til at løbe i vand.
New York har et heftigt natteliv med hyggelige sportsbarer, Cocktailbarer og natklubber. 

Er du på udkig efter en god Steak, så kan vi anbefale Morton´s Steakhouse. Restauranten findes fleres steder i New York og husk at bestille bord her  

New York museer

New York museer


I New York finder du nogle af verdens bedste museer. Nogle af de største og mest anbefalelsesværdige er:

• Guggenheim: Her kan du se kunst fra sidste halvdel af 1800-tallet til i dag. Er du arkitekturinteresseret kan du også nøjes med blot at gå forbi den cylinderformede bygning, der stikker ud blandt New Yorks mange firkantede skyskrabere.

• MOMA - Museum of Modern Art: Her finder du en enorm samling af moderne kunst. Andy Warhole, Frida Kahlo og Pablo Picasso er bare nogle af de kunstnere, der udstilles på New Yorks Museum of Modern Art.

• The Metropolitan Museum: Med over 2 mio. udstillede genstande er Metropolitan et af verdens største. Museet huser en bred samling af kunstværker fra hele verden, og du skal nok regne med at sætte nogle timer af til et besøg her.

Transport i New York

Transport i New York


New Yorks Metro er veludbygget og med den, kommer du hurtigt rundt mellem de forskellige bydele.

Ønsker du at se noget af New York, imens du transporter dig mellem de forskellige seværdigheder på Manhattan er Hop-on Hop-off busserne en mulighed. Busserne kører mellem de største af New Yorks seværdigheder og med at day-pass, kan du køre lige så meget, du vil.

Vil du se New York fra vandsiden, kan det anbefales at tage en tur med Staten Island færgen, der forbinder Manhattan med øen Staten Island. Fra færgen har du en fin udsigt til Frihedsgudinden og Ellis Island, og så er den tilmed gratis.
Du kan vælge at tage færgen tilbage til Manhattan med det samme, men det kan også anbefales at gå i land på Staten Island. Øen har en hyggelig atmosfære, og er et roligt afbræk fra det til tider hektiske Manhattan storbyliv.

Ligesom danskerne er amerikanerne også ved at opdage, hvor nemt og bekvemt man kommer rundt i en storby på en cykel. Der bliver hele tiden lavet nye cykelstier, så New York bliver mere og mere cykelvenligt. Det kan derfor anbefales at leje en cykel på din storbyferie i New York og se byen fra en cykelsadel.

Lidt ekstra

Lidt ekstra New York


New York er fuld af seværdigheder, og derfor er New York også en storby, som du kan besøge igen og igen. Når du har set de klassiske New York seværdigheder, kan du passende kaste dig over alle de andre spændende oplevelser, som en rejse til New York byder på. Her er nogle forslag til seværdigheder til din ferie i New York:

• Harlem: Denne bydel var engang et slumkvarter, der husede mange af New Yorks fattigste, men det har ændret sig. Harlem er blomstret op og er godt på vej til at blive et af New Yorks mest hippe kvarterer med masser af in-steder, caféer, restauranter og muligheder for shopping.

• Se solnedgangen fra Brooklyn Bridge: Broen mellem Brooklyn og Manhattan er en af New Yorks mest kendte bygningsværker, der har medvirket i utallige film og serier. Du kan gå over broen, hvor bilerne kører nedenunder, på en times tid. Det kan anbefales at gå over Brooklyn Bridge sidst på dagen, så du kan nyde det fantastiske syn af solnedgangen over Manhattans skyline.

• Bronx: Manhattan og Brooklyn er nok de to mest besøgte bydele i New York, men det kan anbefales også at slå et smut forbi Bronx. Bronx er bydelen der bl.a. huser New Yorks zoologiske have, der uden tvivl er et besøg værd. Derudover har Bronx masser af gode New York hoteller, der er en del billigere end på Manhattan. Med metro kommer du hurtigt til Manhattan og New Yorks andre bydele.

• Publikum på amerikanske tv-shows: Flere af de store tv- og talkshows i USA bliver optaget i New York, og der er altid brug for publikum. Hvis du vil være helt sikker på at komme ind, kan det dog tilrådes at booke billetterne hjemmefra. Nogle af de mest kendte New York talkshows er The Late Show og The Daily Show, hvor du er garanteret et godt grin.

http://www.cbs.com/shows/late_show/
http://www.thedailyshow.com/tickets

Book din New York flybillet i dag og gå på opdagelse i New Yorks mange seværdigheder.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html