Rejser til Florida

Rejser til Florida

Florida - noget til enhver smag

Florida kaldes også Solskinsstaten - og det med god grund! Florida's sandstrande strækker sig over 1200km og har en gennemsnitstemperatur på 23 grader celsius. Der bor i dag over 20 millioner mennesker i Florida, og Florida ligger geografisk tæt placeret på Cuba. Fra Key West i Florida er der kun 150km til Cuba. Mod nord grænser Florida mod sydstaterne Georgia og Alabama.

Florida er et underholdningsmekka for alle. Tag hele familien afsted til denne fantastiske juvel, der byder jer velkommen til uforglemmelige livsoplevelser. I Florida har i netop mulighed for at nyde det tropiske klima, smarte luksusbiler og enestående shoppingcentre i Miami, opleve de fortrinlige kridthvide sandstrande - kilometer lange med direkte udsigt til betagende palmer - i Fort Myers, den caribiske stemning og atmosfære i Key West, eventyrlige forlystelsesparker i Orlando, udfordrende golfbaner selv for de mest øvede golfentusiaster i Kissimmee, samt meget mere endnu. Florida rummer i den grad noget for enhver smag for alle - inklusiv børnefamilier naturligvis!

 

Rejs til Florida med USA Rejser

Florida kendetegnes godt nok som solskins-staten i USA - dog er der meget andet, der gør Florida til et verdensomspændende rejsemål for tusindvis af familier jorden rundt. Den solrige stat er hjemsted for et utal af seværdigheder samt fantastiske attraktioner, som blandt andet tæller Everglades i syd samt Disneyland og Universal filmstudierne. Mangfoldigheden herom og de betagende azurblå badestrande som i Miami, medvirker, at der i Florida, er noget for enhver aldersgruppe, hvorfor en ferie til drømme destinationen er en ideal sommerferierejse for rigtig mange familier. Her får I mulighed for at udforske uforglemmelige oplevelser, som I garanteret fortsat vil have stor glæde af i rigtig mange år efterfølgende. 

Tag på ferie i Florida med USA Rejser. Vi har over 30 års erfaring med Miami, Kissimmee, Key West og Fort Myers. Hvis du elsker sol og strand, er Florida et rejsemål du helt bestemt ikke vil gå glip af. Oplev alle de seværdigheder og landskabelige attraktioner i Florida, som virkelig er et besøg værd med USA Rejser. 

Top