Rejser til Florida

Rejser til Florida

Rejs til solskinsstaten Florida

Florida kendetegnes som Solskinsstaten - og det er med god grund. Florida's sandstrande strækker sig over 1200 km. og har en gennemsnitstemperatur på 23 grader celsius. Der bor i dag over 20 millioner mennesker i Florida, og Florida ligger geografisk tæt placeret på Cuba, hvor der fra Key West, kun er 150km til Cuba. Mod nord grænser Florida mod sydstaterne Georgia og Alabama.

Når du rejser til Florida, kan du opleve et sandt underholdningsmekka for alle. Rejs hele familien afsted til denne fantastiske juvel, der byder jer velkommen til uforglemmelige livsoplevelser. I Florida har i netop mulighed for at nyde det tropiske klima, smarte luksusbiler og enestående shoppingcentre i Miami, opleve de fortrinlige kridthvide sandstrande der strækker sig mange kilometer med direkte udsigt til betagende palmer i Fort Myers, den caribiske stemning og atmosfære i Key West, eventyrlige forlystelsesparker i Orlando, udfordrende golfbaner selv for de mest øvede golfentusiaster i Kissimmee, samt meget mere endnu. Florida rummer i den grad noget for enhver smag for alle - inklusiv børnefamilier naturligvis!

Rejs til Florida med USA Rejser

Der er meget mere end blot de gode vejrforhold, der gør Florida til et attraktivt verdensomspændende rejsemål for tusindvis af familier jorden rundt. Den solrige stat er hjemsted for et utal af seværdigheder samt fantastiske attraktioner, som blandt andet tæller Everglades i syd samt Disneyland og Universal filmstudierne. Mangfoldigheden herom og de betagende azurblå badestrande som i Miami, medvirker, at der i Florida, er noget for enhver aldersgruppe, hvorfor en ferie til drømme destinationen er en ideal sommerferierejse for rigtig mange familier. Her får I mulighed for at udforske uforglemmelige oplevelser, som I garanteret vil erindre som store oplevelser i de efterfølgende mange år.  

Rejs til Florida med USA Rejser. Vi har over 30 års erfaring med Miami, Kissimmee, Key West og Fort Myers. Hvis du elsker sol og strand, er Florida et rejsemål du helt bestemt ikke vil gå glip af. Oplev alle de seværdigheder og landskabelige attraktioner i Florida, som virkelig er et besøg værd med USA Rejser. 

 

Billige rejser til Florida

USA Rejser tilbyder billige rejser til Florida. Hos os kan du finde flere attraktive rejsemål i området netop passende til dine ønsker og behov. Du kan fx. vælge blandt rejser til Miami, Orlando, Kissimmee, Fort Meyer og ikke mindst eksotiske Key West, Floridas sydligste punkt. Med en rejse til Florida, kan du udleve drømmerejsen blandt vaskeægte storslåede livsoplevelser. Byen er verdenskendt for sine krystalklare sandstrande og skønne palmer der svajer i vinden men med mangfoldigheden af oplevelser, er det kun fantasien, der sætter grænser for hvor meget, der kan opleves på en rejse til Florida.

Den farvestrålende solskinsstat byder blandt andet på temaparker som Disneyland i Orlando, vaskeægte naturoplevelser i Everglades samt et vildt natteliv blandt Miami's imponerende Art Deco-kvarterer i Østkysten. Florida har det hele - oplev unikke naturoplevelser og underholdning i verdensklasse. Bestil din rejse til Florida hos USA Rejser. Hos os kan vi naturligvis skræddersy din rejse til Florida baseret på dine ønsker og drømme.

Billeje i Florida

En rejse til Florida, kan næsten kun gennemføres ved at leje en bil. Du bør blandt andet passere den legendariske Overseas Highway mod fantastiske Key West ovenover azurblå hav eller udforsk alligatorernes paradis på den vilde Everglades National Park, i det sydlige Florida, og komme helt tæt på alligatorer, fugle og skønt natur.

Hos USA Rejser kan du booke en bil sammen med din rejse til Florida, enten under hele opholdet eller blot en del af den for at opleve de storslåede oplever som Florida skjuler. De ægte oplevelser starter bag rattet på den verdensomspændende turistattraktion. 

 

 

Top