Rejser til Florida

Rejser til Florida

Rejser til Florida med USA Rejser

Rejser til Florida egner sig til alle uanset alder, og du kan her nyde en attraktiv kombination af palmefyldte caribiske strande, shopping i verdensklasse samt spændende byer krydret med sydamerikansk kultur, fest og farver. Hviler der en ægte livsnyder i dig, må du helt bestemt opleve Florida. 

Florida er et oplagt rejsemål for alle der vil tage revanche med solen og samtidig koble fra i afslappende og betagende omgivelser. Dog byder Florida på uendelige muligheder, hvorfor rejsen naturligvis også kan være indholdsrig med fokus på aktiviteter. 

Meget andet end blot de gode vejrforhold gør rejser til Florida, et attraktivt rejsemål for tusindvis af mennesker jorden rundt. Solskinsstaten er hjemsted for et utal af seværdigheder samt fantastiske attraktioner, som blandt andet tæller alligatorer i Everglades samt Disneyland og Universal filmstudierne i Orlando.

Mangfoldigheden og de betagende azurblå badestrande som i Miami medvirker, at rejser til Florida egner sig til enhver aldersgruppe, hvorfor en ferie til drømme destinationen er en ideal sommerferierejse for rigtig mange familier. Her er der rig mulighed for at udforske uforglemmelige oplevelser, som I garanteret vil erindre selv lang tid efter.  


USA Rejser arrangerer Florida rejser for enkelte, par og familier. Med over 30 års erfaring har vi godt styr på USA herunder Miami, Kissimmee, Key West og Fort Myers m.fl. Hvis du elsker sol og strand, er Florida et rejsemål, du helt bestemt ikke vil gå glip af. Oplev alle de seværdigheder og landskabelige attraktioner i Florida, som virkelig er et besøg værd med USA Rejser. 

Hele familien kan samles om rejser til Florida

Rejser til Florida betegnes som et uendeligt ensemble af muligheder, hvor adskillige livsoplevelser i verdensklasse venter på at blive udforsket. Florida kendetegnes ydermere som Solskinsstaten - og det er med god grund. Feriebyens sandstrande strækker sig over 1200 km og har en gennemsnits temperatur på 23 grader celsius.

I dag er over 20 millioner mennesker bosiddende i Florida, der har en tæt geografisk placering på Cuba, som kun ligger 150 km fra Key West. Mod nord grænser Florida mod sydstaterne Georgia og Alabama.

Når du rejser til Florida, kan du opleve et sandt underholdningsmekka for alle. Rejs hele familien afsted til denne fantastiske juvel, der byder jer velkommen til uforglemmelige oplevelser. I Florida har du netop mulighed for at nyde eksklusive shoppingcentre med luksus boutiques i Miami, enorme forlystelsesparker med base i Orlando samt  farverige gade-kvarterer og skønne caribiske strande på Miami Beach. 

Oplev de fortrinlige kridhvide sandstrande der strækker sig mange kilometer med direkte udsigt til betagende palmer i Fort Myers, den caribiske stemning og atmosfære i Key West, udfordrende golfbaner selv for de mest øvede golfentusiaster i Kissimmee samt meget mere endnu. Den farvestrålende delstat, Florida, rummer i den grad noget for enhver smag - inklusiv børnefamilier. 

Billeje i Florida

En rejse til Florida, kan næsten kun gennemføres ved at leje en bil. Du bør blandt andet passere den legendariske Overseas Highway mod fantastiske Key West ovenover azurblå hav eller udforske alligatorernes paradis på den vilde Everglades National Park, i det sydlige Florida, og komme helt tæt på alligatorer, fugle og skønt natur. 

Foretag billeje i Florida med USA Rejser sammen med din rejse til Florida for fordelagtige priser. Lej en bil enten under hele opholdet eller blot en del af den for at opleve de storslåede oplevelser som Florida skjuler. De ægte oplevelser starter bag rattet på den verdensomspændende turistattraktion. 

Hvad skal man se i Florida?

Rejser til Florida forsikrer meget mere end blot sol, strand og varme temperaturer. På en af verdens absolut førende ferieparadis findes et overflødighedshorn af storslåede oplevelser som hele familien må se og opleve. Er du derfor på udkig efter en afslappende eller indholdsrig ferie, der indeholder en attraktiv kombination af skønne bounty strande, krydstogt, masser af aktivitet og palmefyldte omgivelser er Florida et oplagt rejsemål.  

Højdepunkter på en rejse til Florida, er populære destinationer som Miami, Orlando, Fort Lauderdale og Key West, som du skal se med egne øjne.   

Miami, inviterer dig til et brag af farverige fester som storbyen af kendt for. Her er de cubanske immigranter DJ, kendisser og turister gæster. Samtidig skal du se de betagende strande i kilometervis, der er en fryd for øjnene. Orlando er centralt placeret i Florida. Besøg det gigantiske turistmekka - verdens største forlystelses hovedstad - for at se alle de mange forskellige forlystelsesparker, hvor en hel dag nemt kan tilbringes. 

Fort Lauderdale er Floridas ferieparadis. Rejs til havnebyen i Florida, for at se og opleve byens skinnende strande, tårnhøje palmer og hoteller og ikke mindst luksuriøse yachter. Her er der desuden rig mulighed for at dyrke massevis af aktiviteter på land og til vands. 

Key West er Floridas guldfugl og USA's bud på Caribien, hvilket atmosfæren på den verdensomspændende ferieø i allerhøjeste grad minder om. Florida Keys udgøres af en masse små øer, som den populære Overseas Highway forbinder sammen. For at bevidne den smukke solnedgang samt krydre din Florida rejse med den caribiske atmosfære på Key West, skal du passere 42 små lav-broer med direkte udsigt til fantastiske omgivelser.

Billige rejser til Florida

USA Rejser tilbyder billige rejser til Florida. Vi har flere attraktive rejsemål i området passende til forskellige ønsker og behov. Vælge blandt rejser til Miami, Orlando, Kissimmee, Fort Meyers og ikke mindst Floridas sydligste punkt eksotiske Key West. Med en rejse til Florida, kan du udleve drømmerejsen blandt storslåede livsoplevelser.

Byen er verdenskendt for sine krystalklare sandstrande og skønne palmer der svajer i vinden men med mangfoldigheden af oplevelser, er det kun fantasien, der sætter grænser for hvor meget, der kan opleves på en rejse til Florida.

Den farvestrålende solskinsstat byder blandt andet på temaparker som Disneyland i Orlando, vaskeægte naturoplevelser i Everglades samt et vildt natteliv blandt Miami's imponerende Art Deco-kvarterer. Florida har det hele - oplev unikke naturoplevelser og underholdning i verdensklasse. Bestil din rejse til Florida hos USA Rejser. 

Find din rejse til Florida

Hos USA Rejser tilbyder vi mange rejser til Florida. Feriebyen er bedst kendt for sine pulserende storbyer, skønne strande og sin farverige arkitektur men har dog meget andet at byde på også. Nedenunder kan du se vores udvalg af rejsemål og vælge den rejse der dækker netop dine rejsebehov. 

Vi kan naturligvis også skræddersy din rejse til Florida, så du kan se og opleve alle de destinationer og rejsemål, du vil. Vores rejsekonsulenter er eksperter i USA, og kan derfor arrangerer den fantastiske rejse der kombinerer alle højdepunkterne herunder verdens største forlystelsesparker, alligatorer i Everglades, uforglemmelige øjeblikke på Key West helt mod syd og naturligvis storbylivet i Miami, alt sammen i køreafstand. 

 

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html