Rejser til Florida

Rejser til Florida

Florida kaldes også Solskinsstaten - og det med god grund! Florida's sandstrande strækker sig over 1200km og har en gennemsnitstemperatur på 23 grader celsius. Der bor i dag over 20 millioner mennesker i Florida, og Florida ligger geografisk tæt placeret på Cuba. Fra Key West i Florida er der kun 150km til Cuba. Mod nord grænser Florida mod sydstaterne Georgia og Alabama.

Florida er et underholdningsmekka for alle. Fra de mange temaparker som Disney World i Orlando til de smukke og børnevenlige sandstrande i Fort Myers. Shopping og smarte biler finde du i Miami.

Med lækre attraktioner såsom Disneyland eller gode badestrande som i Miami er Florida et perfekt rejsemål til hele familien. Der er noget for enhver aldersgruppe, hvilket gør en rejse til Florida en idéel sommerferierejse og -destination, som hele familien vil få stor glæde af i mange år! 

Tag på ferie i Florida med USA Rejser. Vi har over 30 års erfaring med Miami, Kissimmee, Key West og Fort Myers. Hvis du elsker sol og strand, er Florida et rejsemål du ikke vil gå glip af.

Top