Fort Myers

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Fort Myers & Fort Myers Beach

Fort Myers Beach er nok mest kendt for den 7,5 miles lange sandstrand, vandsport, Wild life og afslapning.

Hoteller i alle priskategorier ligger på eller ved stranden, og der er noget for enhver smag. Kører du rundt i Florida i en autocamper, er der mulighed for at bo direkte på stranden og have stranden som det første du ser, når du står op.

Med SAS eller United kommer du nemt frem til Fort Myers og de lækre badestrande, hvor man hurtigt glemmer alt om de kolde vintre hjemme i Danmark.

Bestil dine flybilletter i dag, og mærk sydens sol varme.  

Vandsport og shopping i Fort Myers

Er man til udfordringer, fart og vand er Fort Myers Beach den perfekte destination. Der er rigtigt mange muligheder for at leje kajakker, både, pattleboarding og kiteboarding, så der er rig mulighed for at få adrenalinen op og køre.

Skal du shoppe er Fort Myers det perfekte sted. Miromar, som har vundet 11 år i træk for at være sydvest-Floridas bedste outlet center har med sine 140 butikker et godt og bredt udvalg til enhver smag. Især amerikanske mærkevarer er der en del hel at spare i forhold til dansk priser.

Har man en sød tand, bør man smage den populære Key Lime Pie, som findes i alle afskygninger, og er lidt en signatur dessert i det sydlige Florida, da den oprinder fra Key West.

Se vores Fantastiske Florida Rundrejse her

Godt at vide

Captiva Island

Captiva Island

Hvis paradis findes på denne jord, så er Captiva Island umiddelbart et meget godt bud. De lækre hvide badestrande ligger så langt øjet rækker, og du føler dig helt ugeneret af andre gæster, da stranden ikke er overrendt af turister. Det klare blå vand og palmetræer gør dette til et sandt paradis. Tag evt. en drink, på en af strandbarerne, og se solnedgangen med en lækker drink i hånden.

Skulle man få lyst til at leje en kajak, vil vi hos USA Rejser anbefale at køre til Captiva Island, og komme på en guidet tur rundt, hvor I ser søkøer der kommer op til overfladen og trækker luft imens delfiner laver et helt show for dig – Alt sammen lige foran dig, imens du sidder i kajakken.

Er du til mere wild life, er det værd at hoppe om bord på sightseeing imellem de 100 forskellige øer som ligger i Mexicanske Golf – Hop af på Cabbage Key, og nyd en skøn frokost og udforsk øen. Det kan være du er heldig at finde en skildpadde eller to. Vi anbefaler Captivacruises der sejler dagligt. Læs mere her

Der ligger rigtig mange hoteller på Captiva Island og er man fx en familie som skal af sted kan Tween Waters Inn Island Resort anbefales. Dette resort er meget børnevenligt, har en rigtig god beliggenhed på øen og har både strand og en lille bugt, hvorfra man kan komme på flere aktiviteter så som fx at leje en båd for en dag og fiske.

Sanibel Island

Sanibel Island

Tag den 5 km lange bro til Sanibel Island, og kom væk fra Fort Myers trafik og larm. Tag ud til de lækre sandstrande, som er fyldt med flotte muslingeskaller og solbad i de lækre omgivelser.
En af de butikker som ligger på Sanibel Island hedder ”She Sells Sea Shells". Forestil dig at skulle sige denne tungebrækker hver gang telefonen ringede. Læs mere om butikken her

En attraktion på Sanibel Island som især er populær er J. N. ”Ding” Darling – Som var en Wild Life Refuge og tegneserietegner. ”Ding Darling” er øens ’stolthed’, og flere hytter på forskellige resorts er opkaldt efter ham.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html