Key West

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

REJSER TIL KEY WEST OG FLORIDA KEYS

Velkommen til en tropisk verden! The Florida Keys eller snarere "the Keys" er en fantastisk økæde, beliggende 155 km sydvest for Miami, Florida, med den Mexicanske Golf på den ene side og det Atlantiske Ocean på den anden. Tag afsked med fastlandets sydspids for at begive jer ad Overseas Highway. Denne køretur mellem Floridas tropiske øer er en fantastisk oplevelse og anses som værende en af de mest betagende køreture i hele verden.

Undervejs på den 200 km lange strækning der forbinder hele Florida Keys, passeres 100 små tropeøer der ligger i forlængelse af hinanden med direkte udsigt til Den Mexicanske Golf på den ene hånd og Atlanterhavet på den anden. Dette paradis af øer på Florida Keys, har et tropisk klima og er det perfekte feriested, hvis I er til sol, lækre hvide sandstrande, turkisblåt vand og ikke mindst en charmerende caribisk atmosfære. Mange omtaler Florida Keys som det amerikanske Caribien - her er stemningen meget mere caribisk end det øvrige Florida og USA.

The Keys består af 5 hovedøer. De mest kendte, er Key Largo og Key West. Hver af øerne, har noget helt specielt at byde på. Hvem vil ikke gerne sidde i vandkanten med en kølig drink i hånden og mærke en tropisk brise i håret. Uanset, om I er vild med at dykke, sejle i kano, solbade eller shoppe, så er her altså oplevelser for en hver smag og I kan få meget mere end en badeferie på Florida Keys. 

Fra Miami, Florida, er det intet problem at komme til The Keys. Fra Florida City er der udsigt til vaskeægte naturoplevelser langs den 202 km lange Overseas Highway strækning til Florida Keys. Husk også at når I besøger Florida Keys, bør delikatessen Key Lime Pie absolut prøves - tærten, der vil få en hver sød tand til at synge. 

Ferie i Key West – Floridas juvel

Key West er den vestligste by i Florida Keys og det sydligste punkt i hovedlandet USA. Juvelen på Florida Keys er den yderste strækning af Overseas Highway, der med sin geografisk tætte placering på Cuba, er præget af en caribisk charme, som ikke kan opleves andre steder. Den yderste og mest berømte ø af alle The Keys ø-grupper, byder jer velkommen til ægte bounty-strande, sindsfortryllende solnedgange og en livlig by med et mangfoldigt natteliv der kan opleves, når solen i sin skønneste træk langsomt begynder at søge væk. Her kan I prøve friskfanget fisk og skaldyr når appetitten byder på og shoppe lokale kunst samt cubanske cigarer. 

Key West trækker år efter år massevis af turister til Florida, med turistattraktioner som Duval Street, den levende hovedgade samt den meget populære havnefront Mallory Square, hvor I kan opleve Sunset Celebration. Hele året rundt fejres solnedgangen i Key West - gøgl, fakler og ethjulede cykler er alle en del af de store festligheder, der finder sted for at hylde solnedgangen. Vi anbefaler at I ikke går glip af denne tradition når I rejser til Key West, Florida. Sørg for at finde jeres plads blandt festlighederne, når gademusikanter samt gøglere sætter gang i pladsen, solen langsomt falder forbi øjnene og de hyggelige restauranter i nærheden tænder lys. 
 

KEY LARGO – Florida Keys største ø

Den første øgruppe der mødes ad Overseas Highway på Florida Keys, er Key Largo, der byder på smukke strande med turkisblå hav. Den 53 kilometer lange ø, adskiller sig i den grad fra det øvrige fastland. Skulle I tro, at I havde set det bedste af Key Largo under kørerturen med direkte udsigt til mangroveskove, palmetræer og betagende kyster med kridthvide sandstrande, skal I tro om. Netop under havoverfladen hviler de skønneste øjeblikke af denne fantastiske øgruppe.   

Oplev fra en båd med glasbund det rige dyreliv under vands bestående af farvestrålende havskildpadder, fisk og koraller i alle former. De aller modigste kan med en snorkel eller dykkeudstyr opleve denne fantastiske underverden på tætteste hold i John Pennekamp Coral Reef State Park. Der arrangeres jævnligt ture ud på havet, hvor I også kan opleve den tre meter høje bronzestatue "Christ of the Deep" der er kendetegnet for at være et af de mest fotograferede seværdigheder under havoverfladen. Ydermere er der rig mulighed for at svømme med delfiner eller tage på fisketur. Foretrækkes de fantastiske omstændigheder at blive nydt i rolige omgivelser, er der naturligvis mulighed for at slappe helt af på en af øens nærliggende lækre sandstrande eller hoteller.  

USA Rejser tilbyder også fantastiske Florida Rundrejser - find dem lige her.

Godt at vide

Key West

Key West

Key West, er nok den mest omtalte af øerne og det ideelle valg når du rejser som par. Med den sydligste placering af alle øerne, ligger Key West faktisk tættere på Cuba end på Miami. Denne oplevelsesværdige ø, byder på alt lige fra dykning, snorkling, vandsport og shopping, til historiske monumenter. Key West var en årrække hjemsted for den legendariske forfatter Ernest Hemmingway og du kan udforske hans hjem i The Ernest Hemmingway Museum. Du kan også gå i præsident Harry S. Truman fodspor, der en overgang, havde residens på Key West. Harry S. Trumans hjem, Little White House, er i dag også et museum. Foruden de mange historiske attraktioner har Key West et rigt byliv.

Du finder også mange gallerier, med kunstskatte produceret af øens kendte, som ukendte kunstnere. Når dagen går på hæld bør du opleve solnedgangen på Mallory Square, der er kendt for at fejre begivenheden på uforglemmelig vis. Har du ikke fået nok oplevelser i løbet af dagen kan du fortsætte på en af de mange barer og restauranter, der byder på masser af musik og forskellige shows. 


Desuden, så ligger The Keys, 2. lufthavn, på Key West. Du kommer derfor utroligt nemt til den solbeskinnede ø med fly fra Delta Air Lines. De fleste vælger dog, at leje en bil og køre til The Keys. Når du rejser til Key West, kan du med fordel udforske resten af øerne, så du får en fuldbyrdet oplevelse af det tropiske paradis.

The Lower Keys

The Lower Keys

Nordøst for Key West ligger Big Pine Key & the lower keys. Øerne er også kaldet de naturlige Keys, grundet sine skønne naturområder og fantastiske dyre- og fugleliv. Udforsk fx The National Key Deer Refuge, der er bosted for den hvidhalede hjort - Key Deer. Parken har haft medvirken til, at racen Key Deer ikke længere er en truet dyreart. I Bahia Honda State Park, finder du også smukke kridhvide sandstrande, som faktisk ligger på top 10 listen, af USAs bedste strande. Er du mere til shopping er Big Pine Key stedet. Big Pie Key & The Lower Keys rummer oplevelser nok til en skøn ferie.

Marathon

Marathon

I midten ligger Marathon. Øen er kendt for sin 7 mile bridge - en af verdens længste broer, med den type af konstruktion. Hvis du er vild med at sejle eller bare elsker både, så er Marathon et besøg værd. Øen huser nemlig en fantastisk marina, der er en perle, blandt de mange sejlere. På Marathon finder du også et skildpadde hospital. The Turtle Hospital er det eneste dyrehospital i verden med licens, dedikeret til at hjælpe havskildpadder. I Dolphin Research Center kan du opleve de fantastiske delfiner. Udover, så ligger Marathon også grund til en af The Keys to lufthavne.

Islamorada

Islamorada

Islamorada, der betyder den lilla ø, er den næst nordligste af The Keys og består af 6 små øer. Lige som resten af The Keys, tilbyder denne ø-region, udsøgte oplevelser. Elsker du at fiske, så bør du besøge Islamorada og alle tidspunkter på året er lige gode. Udbyderne af fisketure på Islamorada, har nemlig en oversigt over hvor du bør fiske, så du er næsten altid garanteret fangst. Udover at være et fiskeparadis, så er Islamorada kendt for de utallige kunstgallerier, hvor du kan komme i besiddelse af den lokale kunst.

Key Largo

Key Largo

Key Largo er den nordligste ø. Hvis du interesserer dig for delfiner og universet under havets overflade, er dette stedet for dig. Key Largo kan også tilbyde nogle dejlige strande og er et godt alternativ til Key West hvis ikke man vil køre den lange vej syd på. Her findes en lang række dejlige hoteller, med mange muligheder for børnefamilier og par.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html