Key West

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Florida Keys og Key West

The Florida Keys er en kæde af øer, der ligger km sydvest for Miami, Florida, med den Mexicanske Golf på den ene side og det Atlantiske Ocean på den anden. Dette paradis af øer har et tropisk klima og er det perfekte feriested, hvis du er til sol, strand og turkisblåt vand. Mange omtaler Florida Keys som det amerikanske Caribien.  

The Keys består af 5 hovedøer eller regioner. De mest kendte, er nok Key Largo og Key West. Hver af øerne, har noget helt specielt at byde på. Hvem vil ikke gerne sidde i vandkanten med en kølig drink i hånden og mærke en tropisk brise i håret. Uanset, om du er vild med at dykke, sejle i kano, solbade eller shoppe, så er her altså oplevelser for en hver smag og du kan få meget mere end en badeferie på The Keys.

Husk også, at når du besøger The Keys, så bør du helt sikkert prøve delikatessen Key Lime Pie - tærten, der vil få en hver sød tand til at synge.

Se vores Fantastiske Florida Rundrejse her

Godt at vide

Key West

Key West

Key West, er nok den mest omtalte af øerne og det ideelle valg når du rejser som par. Med den sydligste placering af alle øerne, ligger Key West faktisk tættere på Cuba end på Miami. Denne oplevelsesværdige ø, byder på alt lige fra dykning, snorkling, vandsport og shopping, til historiske monumenter. Key West var en årrække hjemsted for den legendariske forfatter Ernest Hemmingway og du kan udforske hans hjem i The Ernest Hemmingway Museum. Du kan også gå i præsident Harry S. Truman fodspor, der en overgang, havde residens på Key West. Harry S. Trumans hjem, Little White House, er i dag også et museum. Foruden de mange historiske attraktioner har Key West et rigt byliv.

Du finder også mange gallerier, med kunstskatte produceret af øens kendte, som ukendte kunstnere. Når dagen går på hæld bør du opleve solnedgangen på Mallory Square, der er kendt for at fejre begivenheden på uforglemmelig vis. Har du ikke fået nok oplevelser i løbet af dagen kan du fortsætte på en af de mange barer og restauranter, der byder på masser af musik og forskellige shows. 


Desuden, så ligger The Keys, 2. lufthavn, på Key West. Du kommer derfor utroligt nemt til solbeskinnede ø med fly fra Delta Air Lines. De fleste vælger dog, at leje en bil og køre til The Keys. Når du besøger Key West, kan du med fordel udforske resten af øerne, så du får en fuldbyrdet oplevelse af det tropiske paradis.

The Lower Keys

The Lower Keys

Nordøst for Key West ligger Big Pine Key & the lower keys. Øerne er også kaldet de naturlige Keys, grundet sine skønne naturområder og fantastiske dyre- og fugleliv. Udforsk fx The National Key Deer Refuge, der er bosted for den hvidhalede hjort - Key Deer. Parken har haft medvirken til, at racen Key Deer ikke længere er en truet dyreart. I Bahia Honda State Park, finder du også smukke kridhvide sandstrande, som faktisk ligger på top 10 listen, af USAs bedste strande. Er du mere til shopping er Big Pine Key stedet. Big Pie Key & The Lower Keys rummer oplevelser nok til en skøn ferie.

Marathon

Marathon

I midten ligger Marathon. Øen er kendt for sin 7 mile bridge - en af verdens længste broer, med den type af konstruktion. Hvis du er vild med at sejle eller bare elsker både, så er Marathon et besøg værd. Øen huser nemlig en fantastisk marina, der er en perle, blandt de mange sejlere. På Marathon finder du også et skildpadde hospital. The Turtle Hospital er det eneste dyrehospital i verden med licens, dedikeret til at hjælpe havskildpadder. I Dolphin Research Center kan du opleve de fantastiske delfiner. Udover, så ligger Marathon også grund til en af The Keys to lufthavne.

Islamorada

Islamorada

Islamorada, der betyder den lilla ø, er den næst nordligste af The Keys og består af 6 små øer. Lige som resten af The Keys, tilbyder denne ø-region, udsøgte oplevelser. Elsker du at fiske, så bør du besøge Islamorada og alle tidspunkter på året er lige gode. Udbyderne af fisketure på Islamorada, har nemlig en oversigt over hvor du bør fiske, så du er næsten altid garanteret fangst. Udover at være et fiskeparadis, så er Islamorada kendt for de utallige kunstgallerier, hvor du kan komme i besiddelse af den lokale kunst.

Key Largo

Key Largo

Key Largo er den nordligste ø. Hvis du interesserer dig for delfiner og universet under havets overflade, er dette stedet for dig. Key Largo kan også tilbyde nogle dejlige strande og er et godt alternativ til Key West hvis ikke man vil køre den lange vej syd på. Her findes en lang række dejlige hoteller, med mange muligheder for børnefamilier og par.

Top