Kissimmee, Fl

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Kissimmee

Kissimmee er et county i Greater Orlando. Det er samtidig en hyggelig, charmerende by der er placeret, midt i mellem attraktioner og masser af aktiviteter.

Kissimmee området er derfor det ideelle valg for børnefamilier og par, der ønsker en ferie i det centrale Florida. Kissimmee byder på mange former for overnatningsmuligheder. Uanset om man ønsker at bo på luksuriøse hoteller, i en privat villa, på et hyggeligt motel eller om man kommer forbi, i en autocamper, så vil man finde sig til rette i Kissimmee.

Se vores Fantastiske Florida Rundrejse her

Iceland Air, Virgin Atlantic, Delta Airlines, British Airlines og Lufthansa sørger for, at du nemt kan melde din ankomst i Kissimmee samt Orlando og nyde det behagelige varme klima, som det centrale Florida byder på.

Godt at vide

Shopping m.m

Shopping m.m.

I Kissimmee har du mulighed for, at få styret din shoppelyst. I centrum, kan du slentre ned af gaderne omgivet af charmerende butikker. Her finder du alt lige fra tøj til boligindretning. Ønsker du, at kombinere shopping med oplevelser, skal du besøge Old Town.

Med masser af specialbutikker, spisesteder og forlystelser er Old Town, Kissimmee, et shopping mekka, for hele familien. Specielt, bør du opleve Old Town fredag og lørdag aften, for her kører der nemlig hundredvis af klassiske biler i optog gennem Old Towns gader. Endvidere er fredag aften også ''Muscle car night'', der helt sikkert vil varme enhver bilentusiasts hjerte.

Aktiviteter

Aktiviteter

Er du vild med naturen og elsker at lave udendørsaktiviteter, så vil du i den grad synes om Kissimmee. Her er rig mulighed for, at udforske de fantastiske omgivelser i naturen, fra det oprindelige Florida. Du bestemmer selv om du vil have vind i håret ved at sejle i kano, eller om du vil opleve naturen til hesteryg.

Er du glad for hiking, har Kissimmee nogle af de bedste hikingstier. Ønsker du lidt mere adrenalin i blodet, kan du prøve ziplining og nyde den smukke udsigt mens du svæver mellem trætoppe og henover betagende sumpområder. Er du ikke til højder, kan du tage en forfriskende sejltur med airboat og måske få øje på en alligator eller to.

Temaparker

Temaparker

Lige ved siden af Kissimmee, ligger Universal Orlando Resort, som indeholder flere forlystelsesparker. I Universal's Islands of Adventure har du mulighed for, at udforske fabelagtige filmuniverser, lige fra Harry Potters magiske verden, til superhelte som Spiderman og Hulk. - Og hvorfor ikke fortsætte eventyret ved, at besøge det verdenskendte Universal Studios, hvor du kan være filmstjerne og centrum i nogle af de største film, som fx Jurassic Park og Transformers 3D. Man kan altså med fordel købe billetter til begge parker og få en fuldbyrdet oplevelse i filmens verden. 

En anden attraktion tæt på Kissimmee, er SeaWorld Orlando. Her kan du nyde dagen ved, at opleve de fantastiske shows med de enorme spækhuggere og delfiner. Rejser du med mindre børn, er SeaWorld er godt valg, da forlystelserne er meget børnevenlige. 

Walt Disney World ligger kun få minutter fra Kissimmee, og er klart et besøg værd og et sikkert hit, når du rejser med børn.

Transport

Transport

Der er adgang til busser, taxaer og shuttlebusser, så man har mulighed for at komme rundt. Hvis du har lejet en bil, kan du nemt navigere dig fra sted til sted og USA Rejser anbefaler at du lejer en bil. På den måde har du større bevægelsesfrihed og er ikke afhængig af bustider. Dog skal vi gøre opmærksom på, at det koster penge, at parkere ved de forskellige temaparker, hvilket selvfølgelig også gælder autocampere.

Miami

Miami

Kombinér din ferie i Kissimmee med et ophold i Miami. Kun fire timers kørsel fra Kissimmee, kan du opleve det berømte Art Deco distrikt, med de karakteristiske pastelfarvede huse. Du kan også se de mange amerikaner biler på South beach og hvorfor ikke snuppe en dukkert, i det krystalklare azurblå hav og nyde en afslappende dag, på de flotte kridhvide sandstrande.

For at læse mere om Miami klik her 

Top