Kissimmee, Fl

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Velkommen til Kissimmee - hjertet af Florida

Kissimmee er en by der ligger tæt på Orlando. Her har I alle forudsætninger for at udleve drømmeferien. Med verdensberømte nationalparker næsten lige uden for døren, alligatorer i massevis og shoppingsmuligheder i verdensklasse har Kissimmee i årevis været en attraktiv familieorienteret sommerdestination også for børnefamilier.  

Centralt i Florida er denne hyggelige charmerende by placeret midt i mellem attraktioner og masser af aktiviteter, kendt for sine off-the-beaten-path eventyr, endeløs solskin og sin nærhed til verdensberømte temaparker. Her i hjertet af Florida findes samtidig et hav af overnatningsmuligheder. Uanset om I ønsker at bo på luksuriøse hoteller, i en privat villa, på et hyggeligt motel eller at komme forbi i en autocamper, så vil I finde jer til rette i Kissimmee.

Kissimmee, er pakket med så mange muligheder for familievenlige aktiviteter, at det er forståeligt, hvorfor så mange familier vælger at besøge det centrale Florida år efter år. Oplev naturen på tætteste hold fra en luftbåd gennem sumpene eller samle appelsiner i en lokal plantage. Passér det historiske centrum for at få en mere lærerig adspredelse eller få et indblik i livet ved århundredeskiftet på Osceola County Historical Society. I Floridas hjerte, Kissimmee er I garanteret oplevelser for livet!

Forlystelsesparker

Denne by i Florida er kun nogle få minutters kørsel fra Walt Disney Worlds temaparker - verdens største forlystelseskompleks. I et af de mest magiske steder på jorden, lige uden for døren til Kissimmee, Florida, omdannes hvert øjeblik til evigtvarende minder. 

Parken Universal Orlando Resort er endvidere placeret kun få minutter væk fra Kissimmee. Parken vil med garanti berige hele familien med uforglemmelige livsoplevelser, som til enhver tid vil erindres. 

Shoppingmuligheder

Brænder du for shopping, vil du blive fortryllet i Kissimmee. Uanset om du er til indkøbscentre, designer- eller specialbutikker, har du mulighed for at designe hele Kissimmee ferien i det centrale Florida omkring shopping, hvor du er garanteret vrimlende muligheder, der matcher dine behov og ønsker. Premium Outlets, The Florida Mall og The Mall at Millenia er blot nogle indkøbssteder, der tilbyder alt fra normale butikker til designer butikker. Det er også muligt at udforske de charmerende butikker i Celebration town center. 


Transport

Iceland Air, Delta Airlines, British Airlines og Lufthansa sørger for, at du nemt kan melde din ankomst i Kissimmee samt Orlando og nyde det behagelige varme klima, som det centrale Florida byder på.

Se også vores fantastiske Florida rundrejse her.

 

Godt at vide

Shopping m.m

Shopping m.m.

I Kissimmee har du mulighed for, at få styret din shoppelyst. I centrum, kan du slentre ned af gaderne omgivet af charmerende butikker. Her finder du alt lige fra tøj til boligindretning. Ønsker du, at kombinere shopping med oplevelser, skal du besøge Old Town.

Med masser af specialbutikker, spisesteder og forlystelser er Old Town, Kissimmee, et shopping mekka, for hele familien. Specielt, bør du opleve Old Town fredag og lørdag aften, for her kører der nemlig hundredvis af klassiske biler i optog gennem Old Towns gader. Endvidere er fredag aften også ''Muscle car night'', der helt sikkert vil varme enhver bilentusiasts hjerte.

Aktiviteter

Aktiviteter

Er du vild med naturen og elsker at lave udendørsaktiviteter, så vil du i den grad synes om Kissimmee. Her er rig mulighed for, at udforske de fantastiske omgivelser i naturen, fra det oprindelige Florida. Du bestemmer selv om du vil have vind i håret ved at sejle i kano, eller om du vil opleve naturen til hesteryg.

Er du glad for hiking, har Kissimmee nogle af de bedste hikingstier. Ønsker du lidt mere adrenalin i blodet, kan du prøve ziplining og nyde den smukke udsigt mens du svæver mellem trætoppe og henover betagende sumpområder. Er du ikke til højder, kan du tage en forfriskende sejltur med airboat og måske få øje på en alligator eller to.

Temaparker

Temaparker

Lige ved siden af Kissimmee, ligger Universal Orlando Resort, som indeholder flere forlystelsesparker. I Universal's Islands of Adventure har du mulighed for, at udforske fabelagtige filmuniverser, lige fra Harry Potters magiske verden, til superhelte som Spiderman og Hulk. - Og hvorfor ikke fortsætte eventyret ved, at besøge det verdenskendte Universal Studios, hvor du kan være filmstjerne og centrum i nogle af de største film, som fx Jurassic Park og Transformers 3D. Man kan altså med fordel købe billetter til begge parker og få en fuldbyrdet oplevelse i filmens verden. 

En anden attraktion tæt på Kissimmee, er SeaWorld Orlando. Her kan du nyde dagen ved, at opleve de fantastiske shows med de enorme spækhuggere og delfiner. Rejser du med mindre børn, er SeaWorld er godt valg, da forlystelserne er meget børnevenlige. 

Walt Disney World ligger kun få minutter fra Kissimmee, og er klart et besøg værd og et sikkert hit, når du rejser med børn.

Transport

Transport

Der er adgang til busser, taxaer og shuttlebusser, så man har mulighed for at komme rundt. Hvis du har lejet en bil, kan du nemt navigere dig fra sted til sted og USA Rejser anbefaler at du lejer en bil. På den måde har du større bevægelsesfrihed og er ikke afhængig af bustider. Dog skal vi gøre opmærksom på, at det koster penge, at parkere ved de forskellige temaparker, hvilket selvfølgelig også gælder autocampere.

Miami

Miami

Kombinér din ferie i Kissimmee med et ophold i Miami. Kun fire timers kørsel fra Kissimmee, kan du opleve det berømte Art Deco distrikt, med de karakteristiske pastelfarvede huse. Du kan også se de mange amerikaner biler på South beach og hvorfor ikke snuppe en dukkert, i det krystalklare azurblå hav og nyde en afslappende dag, på de flotte kridhvide sandstrande.

For at læse mere om Miami klik her 

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html