Miami

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

REJSER TIL MIAMI - FLORIDA

Miami er et enkeltstående udgangspunkt for en helt igennem fantastisk ferie. Storbyen i Florida forener hele samlingen den bedste ferie forudsætter; palmer der svajer i vinden, kridthvide sandstrande der af det azurblå hav forbindes med de kunstnerisk udsmykkede livredderhuse i art-deco stil, shoppingmuligheder, bred vifte af restauranter og ikke mindst seværdigheder i topklasse. Temperaturen her er endnu en afgørende faktor, der tiltrækker par, børnefamilier, pensionister - rettere sagt alle - til dette ferieparadis i det sydlige Florida.

Når mørket falder på, vågner Miami's natteliv op til dåd, og du indser hurtigt, at Miami er indbegrebet af fest og ferie i en skøn kombination. Her er cubansk kultur – og cubanske cigarer – og her er masser af oplevelser for både børnefamilien og de festglade.

Udflugter fra Miami

Med sin placering i det sydlige Florida er Miami også udgangspunkt for masser af spændende udflugter; om det så er til adrenalinpumpende rutsjebaner i forlystelsesparkernes hovedstad Orlando eller til Everglades sumpens glubske alligatorer. Der er også mulighed for at opleve en af verdens mest berømte strandboulevard, Ocean Drive, der efter midnat omdannes til en pulserende fest by. Her danner luksusbiler som Ferrari, Bentley og Lamborghini lange køer, når de i slowmotion triller for at blive vist frem. 

Den geografisk korte afstand mellem Cuba og Florida har virkeligt sat sine præg på Miami. Cubanere der under Castro-styret søgte tilflugt til Floridas sydlige del, menes at befolke Miami, med ca. 700.000 tusind mennesker i dag. Den lille bydel Little Havana, huser en stor del af eksil-cubanerne, og området tilbyder derfor en smuk blanding af lokale butikker, gode restauranter samt cubansk kultur, hvor folket i Máximo Gómez park sidder på bænkene og spiller domino.

Book fly og hotel i Miami, i dag, og nyd solen og de cubanske rytmer under en parasol. Hos USA Rejser har du rig mulighed for at udforske Florida og Miami. Se også vores Fantastiske Florida Rundrejse her.

Godt at vide

 

Sol, strand og vand

Sol, strand og vand

Miami er lig med masser af sol, strand og vand. Bydelen South Beach har intet mindre end 17 km sandstrand, så det er bare med at hoppe i bølgerne eller dase på en strandstol.

Strandboulevarden Ocean Drive i South Beach er der, hvor de unge og hippe holder til. Her er liv og glade dage døgnet rundt, og gaden er indbegrebet af Miami - et absolut must på din Miami rejse.

Rejser du til Miami med børn kan det anbefales at besøge en af de børnevenlige strande nord for 50th Street. Her er lavt vand og sjove legepladser.

Når solen går ned over Miami, er der stadig gang i byen. Miami byder på et pulserende natteliv med farverige drinks, dunkende rytmer og dans til den lyse morgen.

Fantastiske bydele

Besøgsværdige bydele

Miami byder ud over sol, strand og vand på et par enestående bydele, som du ikke må gå glip af på din Miami rejse:

• Tag til Cuba – næsten: Du må ikke tage til Miami uden også at lægge vejen forbi bydelen Little Havana og dens hovedgade Calle Ocho. Fordi Miami ligger så langt sydpå, er byen samlingspunkt for mange eksilcubanerne – og det er kun et plus. Området bærer tydeligt præg af cubanernes afslappede livsstil, og bydelen byder på masser af markeder, musik, gallerier og ikke mindst ægte cubanske cigarer.

• Art Deco Historic Distrikt: Runde hjørner og pastelfarver– du kender nok de berømte Art Deco huse i Miami, og det er bestemt anbefalelsesværdigt at gå en tur og nyde synet af de smukker huse fra 1930’erne i Art Deco Historic Distrikt.
Du kan fx tage en guidet rundtur med Miami Design Preservation League, der ligger på Ocean Drive.

Shopping i Miami

Shopping i Miami

Som i enhver anden storby i USA vrimler det med shopping centre i Miami, så det er bare med at gå på jagt efter de gode tilbud.

I South Beach ligger gågaden Lincoln Road Mall, hvor der er masser af muligheder for at shoppe i mærkevarebutikker, gå på hyggelige gadecaféer eller kigge forbi et af gadens gallerier.

Transport i Miami

Transport i Miami

Miami er umiddelbart nemmest at komme rundt i med en lejebil, men er du mere til offentlig transport, findes der også en fint net af busser, der tager dig rundt til Miamis mange seværdigheder. Ud over busser er der også et knap så udbygget net af metrotog over jorden.

Vil du hellere selv bestemme tempoet, kan det anbefales at leje en såkaldt GoCar. En GoCar er en lille gul bil/gocart, som guider dig til de forskellige seværdigheder. Det er en sjov og anderledes måde at komme rundt på, og du bestemmer selv, hvornår du vil holde foto- eller spisepause.

Udflugter fra Miami

Udflugter fra Miami

Miami ligger i delstaten Florida, der gemmer på masser af oplevelser for hele familien. Med billeje er det nemt at køre på opdagelse i resten af Florida. USA rejser anbefaler:

• Orlando: Orlando er forlystelsesparkernes hovedstad, så hvis du trænger til at få pulsen op, gerne vil møde beboerne fra Andeby eller se enorme spækhuggere helt tæt på, så er Orlando stedet. Orlando ligger ca. 3,5 timers kørsel nord for Miami.

• Fort Lauderdale: En times kørsel nord for Miami ligger byen Fort Lauderdale, der uden tvivl er et besøg værd. Byen bliver også kaldt Amerikas Venedig, fordi der er så mange kanaler. Byen har en hyggelig atmosfære, en stor lystbådehavn og gode strande.

• Florida Keys: Et par timers kørsel syd for Miami kommer du til Floridas berømte paradisstrande, der indbyder til at bade, dase og nyde livet. Strandene ligger på de mange øer, der tilsammen bliver kaldt Florida Keys, og du kan køre til dem alle via Overseas Hightway.

• Everglades National Park: Vest for Miami ligge The Everglades. Det er et stort sumpområde, der især er kendt for sine mange, store alligatorer. Tag en tur på vandet i en af de såkaldt Airboats eller besøg en alligatorfarm og kom helt tæt på de på én gang skræmmende og fascinerende krybdyr.

Lidt ekstra

Lidt ekstra Miami

Når du er færdig med at dase på stranden er der stadig masser af oplevelser i Miami. USA rejser anbefaler:

• Dykning: Syd for Miami ligger Nordamerikas største koralrev John Pennekamp Coral Reef, hvor det er rigtig smukt at dykke. Er du ikke til dykning kan du også nyde synes af koralrevet på en speciel bådtur, hvor bådens bund er lavet af glas.

• Seaquarium: Seaquarium er Miamis populære akvarium, hvor hele familien kan lade sig underholde. Her er alt fra tropiske fisk og krokodiller til stort anlagte shows med delfinder, sæler og spækhuggere samt muligheden for at svømme med delfiner og sæler.

• Miami Inc: Leder du efter en anderledes souvenier, så kan du måske få det hos Miami Ink. Miami Ink er en tatovørforretning, der medvirker i en tv-serien af samme navn, og tatovørerne er nærmest kunstnere, når det kommer til udsmykning af huden.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html