Orlando

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Orlando

Slå dig løs i hæmningsløse rutsjebaner, mød Anders And og hans venner eller bliv betaget af de springende delfiner og enorme spækhuggere. Der er timevis af sjov i vente på en rejse til forlystelsesparkernes mekka Orlando.

Flere af Orlandos forlystelsesparker regnes som verdens bedste, og Orlando bliver derfor også kaldt forlystelsesparkernes hovedstad. Derfor valfarter tusindvis af turister hvert år til Orlando, men med ikke mindre end 160.000 sengepladser, er der masser af muligheder for at bo på et billigt hotel på din Orlando rejse.

Se vores Fantastiske Florida Rundrejse her

Book fly og hotel i Orlando i dag og find ud af hvorfor Orlando er ”creme de la creme” indenfor forlystelsesparker.

Godt at vide

Orlando by

Orlando by

Orlando er ikke bygget op som en traditionel by med ét centrum, men byen breder sig i stedet over et stor område, hvor de mange forlystelsesparker ligger som oaser bundet sammen af motorveje.

Som turist vil du helt sikkert støde på Orlandos hovedgaden, der hedder International Drive. Det vil være her, du tage hen, når du ikke besøger en af byens mange forlystelsesparker. Her er masser af butikker, spisesteder, biografer og små forlystelser. Det er også omkring International Drive at en stor del af Orlandos mange hoteller ligger.

Hovedattraktionen i Orlando er dog uden tvivl de mange forlystelsesparker. Der findes et væld af dem, men de tre mest populære er Universal Studios, Walt Disney World – som bare er én af Disneys mange parker i Orlando – samt Sea World. Sæt mindst én dag af til hver park, for der er fyldt med oplevelser.

Universal Studios

Universal Studios

Universal Studios står bag film som Dødens Gab, Jurassic Park samt Harry Potter og i deres forlystelsespark er de forskellige forlystelser bygget op om temaer fra filmene. Her er adrenalinpumpende rutsjebaner og sjove oplevelser i de forskellige 3D og 4D biografer. Du kan også komme med et smut bag kulisserne i nogle af Universals mange berømte film.

Universal Studios mange forlystelser er ret vilde, så parken er derfor ikke egnet til de mindre børn.

Ved siden af Universal Studios ligger søsterparken Islands of Adventure, der også er en del af Universal Studios. Her finder du bl.a. et helt univers helliget Harry Potter.

Har du besøgt Universal Studios i Los Angeles (link), skal du være opmærksom på, at nogle af forlystelserne er de samme - men det behøver nu ikke være en dårlig ting.

Yderligere infomation

Du kan med fordel købe dine entrébilletter gennem USA Rejser.

Walt Disney

Walt Disney

Rejser du med børn til Orlando, så er Walt Disney World et sikkert hit. Det fulde navn for parken i Orlando er Walt Disneys Magic Kingdom og skulle eftersigende være den bedste af Disneys seks parker, der ligger rundt omkring i verden.

Ud over Walt Disney World har Disney også flere andre parker i Orlando. Besøg fx filmparken Disney’s Hollywood Studios, safariparken Disney Animal Kingdom eller vandlandene Disney's Typhoon Lagoon Water Park og Disney’s Blizzard Beach water park. Skal det ikke kun være underholdning, skal I besøge parken Epcot Center, der er dedikeret til teknologi og kultur. Her er mange timers underholdning, men man kan også lære noget imens.

Yderligere infomation

Du kan med fordel købe dine entrébilletter gennem USA Rejser.

Sea World

Sea World

Sea World er nok mest kendt for sine fantastiske shows med enorme spækhuggere, legesyge delfiner og sjove sæler og søløver. Showene er en kæmpe oplevelse, men Sea World byder også på mange andre oplevelser.

Ud over de imponerende shows kan du nemlig også opleve en masse andre dyr i Sea Wold. Det er hovedsageligt havdyr som hvaler og havskildpadder, men parken har også isbjørne, farvestrålende papegøjer og asiatiske oddere.

Er du blevet forvent med en daglig dosis adrenalin, så kan du også få det i Sea World. Her er nemlig også et par vilde rutsjebaner foruden de andre forlystelser, der gør Sea World til meget mere end en dyrepark.

Sea World er desuden en af de mest børnevenlige forlystelsesparker i Orlando, og rejser du med mindre børn er parken et godt sted at tilbringe en dag. Foruden alle dyrene er der sjove legeområder og flere rolige karruseller.

Yderligere infomation

Du kan med fordel købe dine entrébilletter gennem USA Rejser.

Flere temaparker

Endnu flere forlystelsesparker i Orlando

Man kan kalde Walt Disney World, Sea World og Universal Studios for ”the big three” – det ypperste indenfor forlystelsesparker. Men Orlando byder på mange flere sjove parker, og der er uden tvivl noget for enhver smag.

• Gatorland: Gatorland er et adventureland, hvor du kommer helt tæt på Floridas på én gang skræmmende og fascinerende alligatorer.

• Discovery Cove: I tropelandet Discovery Cove kan du svømme med delfiner, snorkel ved et koralrev eller dykke ned til et skibsvrag. Her er masser af eksotiske fisk at kigge på, og parken er uden tvivl et besøg værd.

• Wet'n Wild: Skal hele familien køles ned, så kan det foregå i badelandet Wet'n Wild. Wet'n Wild er et af verdens største vandland med vandrutsjebaner, legeland og meget mere for vandhunde.

• Silver Springs Nature' Theme Park: I Silver Springs Nature' Theme Park kommer du tæt på naturen. Her er bl.a. vilde fugle, en botanisk have og en båd der tager dig med ud at sejle på parkens flod.

• Golf: Det er godt nok ikke en rigtig forlystelsespark, men i området omkring Orlando er der mange gode golfbaner, der byder de golfglade velkommen.

Yderligere infomation

Du kan med fordel købe dine entrébilletter gennem USA Rejser.

Shopping i Orlando

Shopping i Orlando

Trænger du til en pause fra Orlandos forlystelsesparker kan den passende bruges til at svinge kreditkortet. Orlando byder nemlig på et hav af muligheder for at shoppe.

Langs hovedgaden International Drive er der masser af butikker, og byen byder også på flere shopping centre, hvor du kan få stillet dit shoppelyst. Fx i det store Florida Mall.

Skal du gøre nogle rigtig gode køb, så skal du besøge et af Orlandos outlets. Det kunne fx være Orlando Premium Outlets, hvor du kan spare mange penge på kendte mærkevarer.

Transport i Orlando

Transport i Orlando

Det kan klart anbefales at leje en bil på din Orlando rejse, da det uden tvivl er den nemmeste måde at komme rundt mellem de forskellige forlystelsesparker.

Orlando byder ikke på det største udvalg af offentlig transport, men byen har et net af udmærkede bybusser. Du skal dog være opmærksom på, at de store afstande i byen kan gøre det ret tidskrævende.

Udflugter fra Orlando

Udflugter fra Orlando

Med en lejebil i Orlando kan du kan køre på opdagelse i resten af Florida. Her gemmer sig masser af spændende oplevelser. USA rejser anbefaler:

• Kennedy Space Center: Ca. en times kørsel fra Orlando – alt efter trafikken – ligger Kennedy Space Center, hvor du kan lære om rumfærger og astronauter på en af de spændende guidede rundture.
Det er desuden fra Kennedy Space Center, at NASA sender sine rumraketter op, så du skal være opmærksom på, at centeret lukker under opsendelser.

Miami: Ca. 3,5 timers kørsel syd for Orlando kommer du til det farverige Miami, der er fyldt med lækre strande, cubanske rytmer og de berømte pastelfarvede art-deco huse. Derudover byder Miami på et sprudlende natteliv, når mørket falder på.

• Fort Lauderdale: Ligeledes syd for Orlando ligger Amerikas Venedig; Fort Lauderdale. Det er en hyggelige lille by med kanaler, en stor lystbådehavn og gode strande. Det tager ca. 3,5 time at køre fra Orlando til Fort Lauderdale i en lejebil.

 

Top