Sydstaterne

Sydstaterne

New Orleans

Sydstaterne i USA er "rytme-staten". Her finder du ekstravaganza i form af unik charme og musik, hvor især jazz er vældig populært. Sydstaterne er også hjem for en af de største festivaller i USA, nemlig Mardi Gras som hvert år bliver afholdt i byen New Orleans. Mardi Gras er store paradevogne, show og underholdning - alt sammen noget som helt klart vil mætte dine sanser og give dig en udsøgt oplevelse. 

New Orleans kan give dig en oplevelse, du ikke finder andre steder i USA. Det er nemlig så historisk unik, hvor især franskmændene har præget byens opvækst og kultur, så leder du efter en "europæisk" oplevelse i form af natklubber, jazz og overdådig luksus, så er New Orleans og sydstaterne det helt rette sted for dig.

Læs også mere om vores rundrejse til sydstaterne, hvor du kan opleve disse rytmer og kulturelle oplevelser på nært hold. 

Mad, Musik & Mardi Gras!

New Orleans og sydstaterne er dog meget mere end bare fest og farver. Du finder fx også Mississippi-floden, hvor du både kan sejle på floden eller opleve den smukke udsigt med en rejse langs floden med bus eller de historiske sporvogne, som med garanti vil give dig en unik og sjov oplevelse. 

I gamle dage var New Orleans historisk et sted, hvor der var mange arbejdere - især på bomuldsplantagerne, så byen har også en historie at fortælle, som helt sikkert vil vække din interesse. Med en unik kombination af historie, kultur og fest er New Orleans og sydstaterne dermed en oplagt rejsedestination i USA, hvis du ønsker en uforglemmelig og "rytmisk" rejse. 

Der er faktisk noget for enhver smag, og netop dette brede udvalg af aktiviteter sikrer at du trygt kan tage til New Orleans og opleve lige hvad du har lyst til. 

Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvor vi altid kan guide og hjælpe med at skræddersy din rejse.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html