Memphis

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Memphis

Memphis er med sine cirka 650.000 indbyggere en af de største byer i den amerikanske delstat Tennessee. Byen blev etableret i 1819 og har i mange år taget varmt imod turister, der bliver tiltrukket af byens sydlige charme.

De fleste associerer Memphis med musikgenren Blues, samt det at byen var hjemby for Elvis Presley, som i dag ligger begravet i parken ved hans hus Graceland, som man kan tage ind og besøge. Udover Blues og Elvis er storbyen Memphis kendt for den rolle, som byen spillede under den amerikanske borgerrettighedsbevægelse, der havde dens storhedstid i 1950’erne og 1960’erne. Mad og musik er også to meget store fokuspunkter i byen, så når man besøger Memphis, er der rigeligt med indtryk for sanserne. 

Graceland:

Elvis købte i 1957 sit drømmehus i en alder af blot 22 år. Over de næste 20 år, hvor han levede der, var venner og familie på besøg regelmæssigt, og nu til dags bliver stedet besøgt af millioner af Elvis-fans, der betragter stedet som helligt. Her kan man få vist den ultimative respekt for The King, som selv den dag i dag er et ikon i den musikalske verden. Tag en guidet tur i huset og besøg kongens grav. Efterfølgende kan man købe souvenirs i souvenirbutikken. 

Lorraine Motel:

For personer der har interesse i den amerikanske borgerrettighedsbevægelse, er det noget helt særligt at besøge Memphis. Her finder man Lorraine Motel, som var lokationen for mordet på en af de største ledere af borgerrettighedsbevægelsen Martin Luther King. D. 4. april 1968 blev ikonet skudt på sin altan udenfor sit motelværelse på Lorraine Motel. I dag er motellet lavet om til et museum, der underviser og informerer gæster om racediskrimination og borgerrettigheder.

Beale Street:

Beale Street er centrum for Memphis’s unikke kultur og charme. Tag en gåtur op og ned ad gaden og oplev den mærkværdige musik, mad og butikker, der gør Memphis til den by den er. Her er noget for enhver, og man kan hurtigt få et par timer til at gå her. Om aftenen skifter gaden lidt karakter da den også er centrum for byens natteliv, så hvis ikke man ønsker så meget fest og leg, så er det bedst at besøge gaden i dagtimerne.

Se vores kør-selv rejser i Sydstaterne her

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html