Nashville

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Nashville

Nashville er hovedstaden i den amerikanske delstat Tennessee. Nashville er sammen med Memphis det helt store musikcentrum i sydstaterne. Hvor Memphis er mere centreret om Blues, så gør Nashville sig i Country musik. Nashville er så kendt for dens musikalske scene at byens kælenavn er ”Music City”. Når man går en tur rundt i byen, vil man kunne se, hvor stor en rolle musikken spiller her. I denne forbindelse er spillestedet Grand Ole Opry en af byens helt store seværdigheder.

Byen blev grundlagt i 1779 og er opkaldt efter en krigshelt fra den Amerikanske Revolution ved navn Francis Nash.

Nashville er hjemsted for adskillige uddannelsesinstitutioner såsom Tennessee State University, Vanderbilt University og Belmont University, hvilket gør byen livlig og har resulteret i, at byen bliver kaldt sydstaternes svar på Athen.

The Parthenon:

Apropos Athen så kan man i Nashville besøge en 1 til 1 kopi af den klassiske bygning Parthenon, som normalt står på toppen af Akropolis i Athen. Bygningen i Nashville indeholder en 13 meter høj statue af gudinden Athena, som er hovedfokus i bygningen. Bygningen er fra 1897, hvor man mente at det oprindelige monument var en af den klassiske arkitekturs hjørnesten, og at en kopi af denne ville passe godt ind i byens verdensudstilling i 1897.

Klassiske bygninger:

Tag en rundtur på den klassiske Belle Meade Plantation, og lær om hvordan det amerikanske samfund fungerede i gamle dage, og hvilken rolle slaveriet spillede.

Udover Belle Meade Plantation er det også oplagt at besøge Andrew Jacksons hjem, når man er på sin historiske opdagelsesrejse i Nashville. Andrew Jackson var USA's syvende præsident, som styrede landet fra 1829 til 1837. Udover at gå på opdagelse i hans hjem, kan man her også besøge hans gravsted.

Skønne grønne områder:

Nashville kan også byde på en masse lækre grønne områder, hvor man kan få en pause fra storbylivet. Tag f.eks. en gåtur i den skønne Centennial Park, som ligger lidt udenfor Nashville centrum. Her finder man en sti på cirka 1,5 kilometer, der tager en igennem parkens skønne natur. Pak evt. en madpakke og hold en hyggelig picnic i parken.

Ønsker man at besøge et mere farverigt område, så er The Cheekwood Botanical Gardens måske lige noget for en. De botaniske haver er hver især udsmykket med forskellige blomster i alverdens farver, det er et virkelig smukt syn. Parken er især smuk i foråret, hvor de fleste blomster blomstrer, og omkring juletid hvor parken er pyntet op til jul.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html