Los Angeles

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Rejse til Los Angeles 

Vil du opleve alt det glamourøse vestkysten har at byde på i én og samme by? Så er en rejse til Los Angeles, englenes by, oplagt for dig. Her kan du både boltre dig i eksotiske strande, som er oplagte til surfing, og opleve Hollywood livet på tæt hold i et mix med historiske og kulturelle seværdigheder. En rejse til Los Angeles giver dig lidt af det hele, og som USA's anden største by, er der nok at opleve! 

Los Angeles er ud over dens seværdigheder også kendt for sine lækre strande, fantastiske shoppingmuligheder, museer og vilde rutsjebaner. Byen byder blandt andet også på nogle af USA's største sportshold, hvad enten det er i amerikansk fodbold, basketball eller det stjernespækkede fodboldhold L.A. Galaxy. Langs kysten finder du et utal af berømte strande som Venice Beach, Malibu, Long Beach , Santa Monica Beach og Paradise Cove. Her er Santa Monica Beach kendt for at være den mest ikoniske, som med sit hvide sand samt den historiske pier og tivoli beriger dig med lokale indtryk. 

Englenes by, er USA’s anden største by. Men som i mange andre storbyer er det ikke i centrum – Downtown - det hele foregår. Los Angeles Downtown er nemlig et finansområde med store skyskrabere med kontorer og travle forretningsfolk, der haster af sted. I Los Angeles skal du bevæge dig ud i de forskellige bydele, for at finde de mange seværdigheder, som byen byder på.

Her kan Los Angeles f.eks. byde på en unik oplevelse på Venice Beach, China- og Koreatown, hvor du kan opleve de mange kulturer og mennesker, der findes i byen. Der er også den mere autentiske og jordnære bydel på den anden side af dalen af Los Angeles, hvor f.eks. Universal Studios holder til - her kan vi hos USA Rejser også hjælpe dig med at booke billetter, så du ikke skal bekymre dig om dette, når du er i byen.

Drømmer du om at booke en af vores rejser til Los Angeles? Book flybillet og Los Angeles hotel i dag og gå på oplevelse blandt stjerner, strande og forlystelsesparker i englenes by Los Angeles. Du kan også se nærmere om vores Rundrejser på Vestkysten her.


Ferie i Los Angeles - englenes by

Der er en grund til at Los Angeles bliver kaldt for englenes by. Den bugner af alt hvad hjertet begærer, og her kan du føle dig lidt tættere på himlen. På en ferie i Los Angeles kan du opleve det luksuriøse Beverly Hills, hvor du kan se et utal af kendissers huse på tæt hold. Fortsæt til Hollywood, som i den grad er et must-see. Her bliver film skabt og stjerner født i en legendarisk showbusiness industri. Mange historiske områder vil møde dig her, og du vil uden tvivl kunne genkende flere steder fra de amerikanske film. 

Når du tager på ferie i Los Angeles kan du forvente et sandt overflødighedshorn af vilde oplevelser, herunder et tag-selv-bord af imponerende seværdigheder. Vil du også tage den amerikanske drøm i hånden, er millionbyen et ganske oplagt udgangspunkt. Hos USA Rejser er vi eksperter i rejser til Los Angeles og vi sætter en ære i at I får det bedste ud af jeres ophold i millionbyen.

Oplev blandt andet den spektakulære udsigt over storbyen fra Griffith-observatoriet, der ligger højt oppe over byen tæt på det populære Hollywood-skilt. Videnskabstemplet har været en turistattraktion for adskillige siden 1935, herunder filmentusiaster, der med stor sandsynlighed kan genkende seværdigheden fra flere forskellige sci-fi-film såsom The Terminator og Vildt blod.

Udover at have en betydelig indflydelse på Hollywoods historie, har Griffith-observatoriet også bidraget væsentligt til rumforskningen, ved at uddanne Apollo-astronauterne i at navigere i himmelrummet. 

På en skyfri himmel dag kan i her også få et glimt at månen, skimte stjerner samt undersøge de mange andre objekter i solsystemet via de tilgængelige teleskoper og kikkerter inden for Griffith-seværdighedens mure.  

Billeje i Los Angeles 

Mulighederne for biludlejning i Los Angeles er yderst gode. Til trods for at en sand oplevelse i USA's anden største by ubestridt også er en køretur omgivet af svajende palmetræer og med vinden susende gennem bilen, er det værd at huske på, at Los Angeles kendetegnes som 'bilernes by'. Hvis I derfor benytter jer af en lejebil, skal I være forberedte på, at der er utroligt meget trafik i og omkring Los Angeles.

Udenfor lufthavnsområdet findes et væld af biludlejningsfirmaer, der tilbyder en nem og bekvem billeje i Los Angeles. Fra ankomstterminalen tilbydes direkte transport til biludlejningsfirmaerne og enkelte tilbyder da også shuttlebusservice direkte fra lufthavnen. Dog er det vigtigt at understrege, at det bedst kan betale sig at reservere en lejebil allerede hjemmefra inden du rejser til Los Angeles.  


Oplevelser i Los Angeles - Hollywood

En af Los Angeles’ største seværdigheder er uden tvivl Hollywood, hvor størstedelen af USA’s legendariske filmindustri holder til. På dette imponerende distrikt i Los Angeles bliver film produceret og stjerner født - her kan I for alvor opleve det fortryllende showbusiness i hjertet af den legendariske filmindustri. Endvidere er selve Hollywood skiltet naturligvis en unik turistattraktion, som næsten kan ses fra ethvert perspektiv fra hele byen.

Besøg The Kodak Theater, der år efter år lægger grund til den årlige Oscaruddeling, og vandre langs Hollywoods verdensberømte Walk of Fame, hvor de største stjerner ligger som perler på snor og skinner på hver deres flise på fortovet. 


The Grove Shopping

Shopping har måske aldrig været federe, end som I vil opleve det på The Grove. Her er shoppingmulighederne alt andet lige fænomenale med en række af de mere eller mindre største amerikanske butikskæder, musik i højtalerne og ikke mindst en lille sporvogn der tager jer fra den ene ende af shoppingområdet til den anden. Når sulten begynder at byde på, så bør I besøge The Farmers Market, som er en inferno af små boder med frisklavede måltider fra hele verden. 


Santa Monica

I Santa Monica kan I opleve et glimt af Tivoli, dog mere hyggeligt og ikke mindst idyllisk. Den skønne mole ringer helt sikkert nogle klokker, hvis I har det med at se amerikanske film og tv-serier. I området der netop har dannet kulisse i adskillige film gennem tiderne, kan I vandre rundt og suge den hyggelige stemning til jer med direkte udsigt over havet. 


Beverly Hills

Når I rejser til Los Angeles er endnu et must-see Beverly Hills. Her kan opleves rundture i de største kendissers privat- og feriehjem. Luksusbiler, vild shopping og ikke mindst fantastiske huse i den dyre ende af millionklassen, er blot nogle af de mange sensationelle elementer, I med garanti vil opleve på denne velhaverbydel tæt på West Hollywood. Nord for Santa Monica, på "the flats" delen af det populære Beverly Hills, kan I for alvor opleve de eksklusive huse til flere millioner (dollars) på tætteste hold. 

Billig rejse til Los Angeles

Du kan let få en billig rejse til Los Angeles, hvor du får det bedste ud af byen på budget. Hos USA Rejser finder vi de bedste og billigste flybilletter til dig, og klarer hotellet for dig. Derudover kan vi også hjælpe til, hvis du ønsker billetter til de berømte baseballkampe, American Football eller forlystelsesparken Universal Studios. 

Kontakt os i dag og få en billig rejse til Los Angeles samt hjælp og vejledning til at planlægge din tur.

Godt at vide når du rejser til Los Angeles

Hollywood

Hollywood


På toppen af Mount Lee troner de 15 meter høje bogstaver, der gør opmærksom på, at du er kommet til verdens førende filmindustri: Hollywood. Hollywood er stedet, hvor de unge, smukke og håbefulde prøver lykken, det er stedet, hvor mange af de store stjerner holder til, og det er stedet, hvor turister valfarter til i håb om at få et glimt af en kendis.

Centrum af Los Angeles bydelen Hollywood er Hollywood Boulevard. Det er her du finder de berømte stjerner på Walk of Fame, og ved Grauman's Chinese Theatre har flere kendisser sat deres hånd- og fodaftryk til stor fornøjelse for turisterne. På Hollywood Boulevard er du også garanteret at møde masser af berømtheder lige fra Elvis og Superman til Marilyn Monroe og Jack Sparrow. Her tjener dem, der ikke klarede sig i filmindustrien nemlig penge på at klæde sig ud som århundredes største stjerner. Her er liv og glade dage.

Vil du dykke ned i filmhistorien, skal du besøge Hollywood Museum. Her kan du se kostumer, manuskripter, billeder og andre genstande, der har tilhørt nogle af filmindustriens største berømtheder.

Beverly Hills er egentlig ikke en del af Hollywood, det er nemlig en by i sig selv. Men Beverly Hills er der, hvor mange af hollywoodstjernerne bor, og interesserer du dig for de kendte, kan det anbefales at tage en guidet bustur, der tager dig forbi kendissernes hjem.

Shopping

Shopping

Du husker nok Julia Roberts shoppetur på Rodeo Drive i Pretty Woman, og gaden er også et must, når du er på ferie i Los Angeles. Rodeo Drive ligger i Beverly Hills, og her spørger man ikke om prisen, når man shopper. Derfor nøjes de fleste med at ose, og det er da også en oplevelse i sig selv. Gå en tur ned af den lange boulevard med alle de eksklusive mærkevarer, palmerne, de dyre biler, der cruiser forbi og nyd solen og atmosfæren.

Skal du have noget med hjem i kufferten – uden at gå bankerot – så skal du tage til The Grove. The Grove er et hyggeligt shopping område med masser af butikker. Her er både mere eller mindre kendte mærkevarer, og er du glad for at shoppe, vil dit VISA-kort med garanti gløde, inden du forlader The Grove.

De gode strande

På stranden i Los Angeles

Der er mange gode strande omkring Los Angeles. Her kan du tage en dukkert, spadsere langs strandpromenaden eller måske overmande bølgerne på et surfbræt. Når du besøger strandene omkring Los Angeles, vil du uden tvivl føle dig hensat til en tv-serie med boardwalks, cykelstierne med bikiniklædte kvinder på rulleskøjter, palmerne og livreddertårnene.

Nogle af de mest kendte Los Angeles strande er:

• Santa Monica Beach: Santa Monica er en by i sig selv, men den er nem at komme til fra Los Angeles. Hvis du besøger Santa Monica Beach, må du ikke gå glip af en tur på Santa Monica Pier, hvor der er et lille tivoli og en hyggelig stemning.

• Venice Beach: På Venice Beach er der en hyggelig hippie stemning.

• Malibu Beach: Der er flere gode steder at surfe omkring Los Angeles, og Malibu Beach er et af dem.

 

Temaparker

Forlystelsesparker

Der findes flere forlystelsesparker i og omkring Los Angeles.

• Universal Studios: Hvis du har set Psycho, Jurassic Park eller The Simpsons, så kender du filmselskabet Universal Studios. I deres Los Angeles forlystelsespark er der gang i den med vilde rutsjebaner, en tur bag kulisserne i filmselskabets gamle klassikere og en 4D biograf.

Parken er en stor oplevelse, dog er der ikke forlystelser for de mindre børn.
Da Universal Studios er meget velbesøgt, kan det anbefales at betale lidt ekstra for indgangen og få et såkaldt 'Front of Line Pass', der giver dig direkte adgang til de mange forlystelser.

• Disneyland Park Californien: Rejser du med mindre børn til Los Angeles, må du ikke gå glip af en tur i det eventyrlige Disneyland. Her møder du Mickey Mouse, Snehvide og alle de andre Disneyfigurer, og du kan sagtens bruge en hel dag eller to i den enorme park.

• Six Flags Magic Mountain: Du skal ikke være bange for fart, højder og loops, hvis du besøger forlystelsesparken Six Flags Magic Mountain nord for Los Angeles. Her finder du nemlig nogle af verdens vildeste rutsjebaner. Er du derimod en vovehals og rutsjebane-elsker, så må du ikke gå glip af et besøge i dette ”adrenalin-boost” af en forlystelsespark.

Transport i Los Angeles

Transport i Los Angeles

Los Angeles er bilernes by, og hvis du benytter dig af en lejebil, skal du derfor være forberedt på, at der er utroligt meget trafik i og omkring Los Angeles. Husk at leje din bil hjemmefra da det bedst kan betale sig.

Hvis du hellere vil benytte dig af offentlig transport, så er der både metro, busser og sporvogne, som nemt og bekvemt tager dig rundt til Los Angeles’ seværdigheder. De er derimod ikke så overfyldte som vejene.

Udflugter fra Los Angeles

Udflugter fra Los Angeles

Med billeje i Los Angeles kan du nemt tage på opdagelse i resten af Californien. Følg fx Highway 1 nord på langs kysten til San Francisco, eller kør mod nordøst til spillebyen Las Vegas med enorme hoteller, neonskilte og kasinoer i massevis.

Nord for Los Angeles finder du også danskerkolonien Solvang. Her er vejnavnene danske, og du kan se en miniudgave af Rundetårn eller stille sulten med æbleskiver.

Lidt ekstra

Lidt ekstra Los Angeles

Der er masser af oplevelser i USA’s andenstørste by Los Angeles:

• Kom tæt på Oscaruddelingen: Er du lidt af en filmnørd, så må du ikke gå glip af en rundvisning i Dolby Theatre – tidligere kaldet Kodak Theatre - hvor den årlige Oscaruddeling finder sted. Her får du hele Oscaruddelingens historie, sjove anekdoter og mulighed for at sidde på skødet af stjerne – næsten da. Du får i hvert fald mulighed for at sidde i samme sæder, som de forskellige kendisser, der var med til årets prisuddeling.

• Huntington Gardens: Trænger du til et afbræk fra det hektiske Los Angeles, så har byen en botanisk have, der er en hyggelig grøn oase.

• Griffith Observatory: Fra Griffith Observatory har du en fantastisk udsigt over Los Angeles og ikke mindst det berømte Hollywood skilt.

• Forkælelse hos Ole Henriksen: Ole Henriksens spa er stedet mange berømtheder plejer deres ydre, men det betyder ikke at ”normale dødelige” ikke også er velkommen i cremeguruens spa i Los Angeles. Føl dig som en stjerne og lad dig forkæle hos den evige optimist Ole Henriksen fra Nibe i Nordjylland.

Top