Rejser til Los Angeles

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Book din rejse til Los Angeles hos USA Rejser

Vil du opleve alt det glamourøse, vestkysten har at byde på, i én og samme by? Så er en rejse til Los Angeles, englenes by, oplagt for dig. Her kan du både boltre dig på de eksotiske strande, som er velegnede til surfing, opleve Hollywood-livet på tæt hold og gå på opdagelse i et mix af historiske og kulturelle seværdigheder. En rejse til Los Angeles giver dig lidt af det hele, og der er nok at opleve i USA's andenstørste by!

Los Angeles er – ud over dens seværdigheder – kendt for sine lækre strande, fantastiske shoppemuligheder, museer og vilde rutsjebaner. Du har dermed alle muligheder for at skræddersy den rejse til Los Angeles, du drømmer om – også hvis du er sportsfan. Byen byder nemlig også på nogle af USA's største sportshold, hvad enten det er i amerikansk fodbold, basketball eller det stjernespækkede fodboldhold L.A. Galaxy. Langs kysten finder du et utal af berømte strande som Venice Beach, Malibu, Long Beach, Santa Monica Beach og Paradise Cove. Her er Santa Monica Beach kendt for at være den mest ikoniske, som med sit hvide sand og den historiske pier med tivoli beriger dig med lokale indtryk. Byen har dermed noget for alle, og besøger du et eller flere af disse steder, bliver din rejse til Los Angeles kun bedre.

Los Angeles rummer oplevelser for alle

Englenes by er USA’s andenstørste by. Men som i mange andre storbyer er det ikke i centrum – Downtown - det hele foregår. Los Angeles’ Downtown er nemlig et finansområde med store skyskrabere, kontorer og travle forretningsfolk, der haster af sted. På din rejse til Los Angeles skal du i stedet bevæge dig ud i de forskellige bydele for at finde de mange seværdigheder, som byen byder på.

Her finder du unikke oplevelser på Venice Beach samt i China- og Koreatown, hvor du kan opleve de mange kulturer og mennesker, der findes i byen. Der er også den mere autentiske og jordnære bydel på den anden side af dalen af Los Angeles, hvor f.eks. Universal Studios holder til. Hos USA Rejser hjælper vi dig gerne med at booke billetter hertil på forhånd, så du ikke skal bekymre dig om dette, når du er i gang med rejsen til Los Angeles.

Drømmer du om at booke en af vores unikke rejser til Los Angeles? Så tøv ikke med at kontakte os, så du kan få bestilt flybillet og hotel allerede i dag. Så er du nemlig et skridt tættere på at kunne gå på opdagelse blandt stjerner, strande og forlystelsesparker i Los Angeles. Du kan også se nærmere på vores Rundrejser på Vestkysten her – hvor du får alt det bedste, vestkysten i USA har at byde på, i én samlet rejse.

Ferie i Los Angeles – Englenes By

Der er en grund til, at Los Angeles bliver kaldt for englenes by. Den bugner af alt, hvad hjertet begærer, og her kan du føle dig lidt tættere på himlen. På en rejse til Los Angeles kan du bl.a. opleve det luksuriøse Beverly Hills, hvor du kan se et utal af kendissers huse på tæt hold. Vi anbefaler dernæst, at din rejse til Los Angeles tager dig videre til Hollywood, som i den grad er et must-see. Her bliver film skabt og stjerner født i en legendarisk showbusinessindustri. Mange historiske områder vil møde dig her, og du vil uden tvivl kunne genkende flere steder fra de amerikanske film.

Din rejse til Los Angeles bør desuden også tage dig et smut forbi Griffith-observatoriet, der giver dig en spektakulær udsigt over storbyen fra sin placering højt oppe over byen tæt på det populære Hollywood-skilt. Videnskabstemplet har været en turistattraktion for adskillige siden 1935, herunder filmentusiaster, der med stor sandsynlighed kan genkende seværdigheden fra flere forskellige sci-fi-film såsom The Terminator og Vildt blod. Udover at det har haft en betydelig indflydelse på Hollywoods historie, så har Griffith-observatoriet også bidraget væsentligt til rumforskningen ved at uddanne Apollo-astronauterne i at navigere i himmelrummet. Området huser dermed mange seværdigheder, der vil være oplagte at besøge på din rejse til Los Angeles.

På en skyfri dag er det her også muligt et at glimt at månen, skimte stjerner samt undersøge de mange andre objekter i solsystemet via de tilgængelige teleskoper og kikkerter inden for Griffith-seværdighedens mure.

Når du tager på en rejse til Los Angeles, kan du dermed forvente et sandt overflødighedshorn af vilde oplevelser – herunder et tag-selv-bord af imponerende seværdigheder. Vil du også tage den amerikanske drøm i hånden, er millionbyen et ganske oplagt udgangspunkt. Hos USA Rejser er vi eksperter i at sammensætte unikke rejser til Los Angeles, og vi sætter en ære i, at du får det bedste ud af dit ophold i millionbyen.

Oplev filmindustrien i Hollywood helt tæt på

En af Los Angeles’ største seværdigheder er uden tvivl Hollywood, hvor størstedelen af USA’s legendariske filmindustri holder til. Derfor bør du virkelig også planlægge en tur hertil på din rejse til Los Angeles. I dette imponerende distrikt bliver der nemlig produceret film med alle de største stjerner. Her kan du dermed for alvor opleve det fortryllende showbusiness i hjertet af den legendariske filmindustri. Endvidere er selve Hollywood skiltet naturligvis en unik turistattraktion, som næsten kan ses fra ethvert perspektiv fra hele byen.

Skal din rejse til Los Angeles rigtig fokusere på film og filmstjerner, så besøg også The Kodak Theater, der år efter år lægger grund til den årlige Oscaruddeling. Der kan du vandre langs Hollywoods verdensberømte Walk of Fame, hvor de største stjerner ligger som perler på snor og skinner på hver deres flise på fortovet.

Beverly Hills – hjemstedet for de største kendisser

Et andet must-see på din rejse til Los Angeles, er uden tvivl det spektakulære Beverly Hills. Her kan du tage på rundtur blandt de største kendissers privat- og feriehjem. Luksusbiler, vild shopping og ikke mindst fantastiske huse i den dyre ende af millionklassen er blot nogle af de mange sensationelle elementer, du med garanti vil opleve i denne velhaverbydel tæt på West Hollywood. Nord for Santa Monica, på "the flats" delen af det populære Beverly Hills, kan du for alvor opleve de eksklusive huse til flere millioner (dollars) på tætteste hold. Ønsker du at opleve filmstjerne-livsstilen på nærmeste hånd, så bør du bestemt tage et smut forbi Beverly Hills på din rejse til Los Angeles.

The Grove byder på unikke shoppemuligheder

Shopping har måske aldrig været federe, end sådan som du vil opleve det på The Grove, hvis du tager her forbi på din rejse til Los Angeles. Her er shoppemulighederne alt andet lige fænomenale, og området rummer en række af de største amerikanske butikskæder. Det hele krydres med musik i højtalerne og ikke mindst en lille sporvogn, der tilbyder at tage dig fra den ene ende af shoppeområdet til den anden. Når sulten begynder at byde på, så bør du overveje at besøge The Farmers Market, som er et inferno af små boder med frisklavede måltider fra hele verden. Ønsker du at gøre shopping til en del af din unikke rejse til Los Angeles, så er dette stedet for dig.

Santa Monica – et strejf af hyggelig atmosfære

Tager din rejse til Los Angeles dig forbi Santa Monica, kan du opleve et glimt af Tivoli, men denne version er mere hyggeligt og ikke mindst idyllisk. Den skønne mole vil helt sikkert få nogle klokker til at ringe, hvis du har det med at se amerikanske film og tv-serier. I området, der netop har været kulisse for adskillige film gennem tiderne, kan du vandre rundt og suge den hyggelige stemning til dig med direkte udsigt over havet. Santa Monica vil dermed være en oplagt destination på din rejse til Los Angeles, hvis du trænger til en pause fra storbyen.

Gode muligheder for billeje i Los Angeles

Mulighederne er dermed mange, når du vælger at rejse til Los Angeles, og mulighederne for biludlejning er lige så gode. Ønsker du derfor at kunne køre rundt og udforske på egen hånd, hjælper vi her hos USA Rejser dig gerne med at arrangere leje af den helt rigtige bil. Til trods for at en sand oplevelse i USA's andenstørste by ubestridt også inkluderer en køretur omgivet af svajende palmetræer og med vinden susende gennem bilen, er det værd at huske på, at Los Angeles også kendetegnes som 'bilernes by'. Hvis du derfor benytter dig af en lejebil på din rejse til Los Angeles, skal du være forberedte på, at der er utroligt meget trafik i og omkring Los Angeles.

Udenfor lufthavnsområdet findes et væld af biludlejningsfirmaer, der tilbyder en nem og bekvem billeje i Los Angeles. Fra ankomstterminalen tilbydes direkte transport til biludlejningsfirmaerne, og enkelte tilbyder da også shuttlebusservice direkte fra lufthavnen. Dog er det vigtigt at understrege, at det bedst kan betale sig at reservere en lejebil allerede hjemmefra, inden du rejser til Los Angeles.  

USA Rejser sikrer dig en billig rejse til Los Angeles

Selvom Los Angeles er spækket med seværdigheder og eksklusive oplevelser, behøver din rejse til Los Angeles ikke koste dig voldsomt. Du kan let få en billig rejse til Los Angeles, hvor du får det bedste ud af byen på budget. Hos USA Rejser finder vi de bedste og billigste flybilletter, og vi klarer også hotellet for dig. Derudover kan vi også hjælpe til, hvis du ønsker billetter til de berømte baseballkampe, American Football eller forlystelsesparken Universal Studios. 

Kontakt os i dag, og få en billig rejse til Los Angeles samt hjælp og vejledning til at planlægge din tur. Vi er nemlig eksperter i at planlægge unikke rejser til Los Angeles og mange andre amerikanske storbyer.

Godt at vide når du rejser til Los Angeles

Hollywood

Hollywood


På toppen af Mount Lee troner de 15 meter høje bogstaver, der gør opmærksom på, at du er kommet til verdens førende filmindustri: Hollywood. Hollywood er stedet, hvor de unge, smukke og håbefulde prøver lykken, det er stedet, hvor mange af de store stjerner holder til, og det er stedet, hvor turister valfarter til i håb om at få et glimt af en kendis.

Centrum af Los Angeles bydelen Hollywood er Hollywood Boulevard. Det er her du finder de berømte stjerner på Walk of Fame, og ved Grauman's Chinese Theatre har flere kendisser sat deres hånd- og fodaftryk til stor fornøjelse for turisterne. På Hollywood Boulevard er du også garanteret at møde masser af berømtheder lige fra Elvis og Superman til Marilyn Monroe og Jack Sparrow. Her tjener dem, der ikke klarede sig i filmindustrien nemlig penge på at klæde sig ud som århundredes største stjerner. Her er liv og glade dage.

Vil du dykke ned i filmhistorien, skal du besøge Hollywood Museum. Her kan du se kostumer, manuskripter, billeder og andre genstande, der har tilhørt nogle af filmindustriens største berømtheder.

Beverly Hills er egentlig ikke en del af Hollywood, det er nemlig en by i sig selv. Men Beverly Hills er der, hvor mange af hollywoodstjernerne bor, og interesserer du dig for de kendte, kan det anbefales at tage en guidet bustur, der tager dig forbi kendissernes hjem.

Shopping

Shopping

Du husker nok Julia Roberts shoppetur på Rodeo Drive i Pretty Woman, og gaden er også et must, når du er på ferie i Los Angeles. Rodeo Drive ligger i Beverly Hills, og her spørger man ikke om prisen, når man shopper. Derfor nøjes de fleste med at ose, og det er da også en oplevelse i sig selv. Gå en tur ned af den lange boulevard med alle de eksklusive mærkevarer, palmerne, de dyre biler, der cruiser forbi og nyd solen og atmosfæren.

Skal du have noget med hjem i kufferten – uden at gå bankerot – så skal du tage til The Grove. The Grove er et hyggeligt shopping område med masser af butikker. Her er både mere eller mindre kendte mærkevarer, og er du glad for at shoppe, vil dit VISA-kort med garanti gløde, inden du forlader The Grove.

De gode strande

På stranden i Los Angeles

Der er mange gode strande omkring Los Angeles. Her kan du tage en dukkert, spadsere langs strandpromenaden eller måske overmande bølgerne på et surfbræt. Når du besøger strandene omkring Los Angeles, vil du uden tvivl føle dig hensat til en tv-serie med boardwalks, cykelstierne med bikiniklædte kvinder på rulleskøjter, palmerne og livreddertårnene.

Nogle af de mest kendte Los Angeles strande er:

• Santa Monica Beach: Santa Monica er en by i sig selv, men den er nem at komme til fra Los Angeles. Hvis du besøger Santa Monica Beach, må du ikke gå glip af en tur på Santa Monica Pier, hvor der er et lille tivoli og en hyggelig stemning.

• Venice Beach: På Venice Beach er der en hyggelig hippie stemning.

• Malibu Beach: Der er flere gode steder at surfe omkring Los Angeles, og Malibu Beach er et af dem.

 

Temaparker

Forlystelsesparker

Der findes flere forlystelsesparker i og omkring Los Angeles.

• Universal Studios: Hvis du har set Psycho, Jurassic Park eller The Simpsons, så kender du filmselskabet Universal Studios. I deres Los Angeles forlystelsespark er der gang i den med vilde rutsjebaner, en tur bag kulisserne i filmselskabets gamle klassikere og en 4D biograf.

Parken er en stor oplevelse, dog er der ikke forlystelser for de mindre børn.
Da Universal Studios er meget velbesøgt, kan det anbefales at betale lidt ekstra for indgangen og få et såkaldt 'Front of Line Pass', der giver dig direkte adgang til de mange forlystelser.

• Disneyland Park Californien: Rejser du med mindre børn til Los Angeles, må du ikke gå glip af en tur i det eventyrlige Disneyland. Her møder du Mickey Mouse, Snehvide og alle de andre Disneyfigurer, og du kan sagtens bruge en hel dag eller to i den enorme park.

• Six Flags Magic Mountain: Du skal ikke være bange for fart, højder og loops, hvis du besøger forlystelsesparken Six Flags Magic Mountain nord for Los Angeles. Her finder du nemlig nogle af verdens vildeste rutsjebaner. Er du derimod en vovehals og rutsjebane-elsker, så må du ikke gå glip af et besøge i dette ”adrenalin-boost” af en forlystelsespark.

Transport i Los Angeles

Transport i Los Angeles

Los Angeles er bilernes by, og hvis du benytter dig af en lejebil, skal du derfor være forberedt på, at der er utroligt meget trafik i og omkring Los Angeles. Husk at leje din bil hjemmefra da det bedst kan betale sig.

Hvis du hellere vil benytte dig af offentlig transport, så er der både metro, busser og sporvogne, som nemt og bekvemt tager dig rundt til Los Angeles’ seværdigheder. De er derimod ikke så overfyldte som vejene.

Udflugter fra Los Angeles

Udflugter fra Los Angeles

Med billeje i Los Angeles kan du nemt tage på opdagelse i resten af Californien. Følg fx Highway 1 nord på langs kysten til San Francisco, eller kør mod nordøst til spillebyen Las Vegas med enorme hoteller, neonskilte og kasinoer i massevis.

Nord for Los Angeles finder du også danskerkolonien Solvang. Her er vejnavnene danske, og du kan se en miniudgave af Rundetårn eller stille sulten med æbleskiver.

Lidt ekstra

Lidt ekstra Los Angeles

Der er masser af oplevelser i USA’s andenstørste by Los Angeles:

• Kom tæt på Oscaruddelingen: Er du lidt af en filmnørd, så må du ikke gå glip af en rundvisning i Dolby Theatre – tidligere kaldet Kodak Theatre - hvor den årlige Oscaruddeling finder sted. Her får du hele Oscaruddelingens historie, sjove anekdoter og mulighed for at sidde på skødet af stjerne – næsten da. Du får i hvert fald mulighed for at sidde i samme sæder, som de forskellige kendisser, der var med til årets prisuddeling.

• Huntington Gardens: Trænger du til et afbræk fra det hektiske Los Angeles, så har byen en botanisk have, der er en hyggelig grøn oase.

• Griffith Observatory: Fra Griffith Observatory har du en fantastisk udsigt over Los Angeles og ikke mindst det berømte Hollywood skilt.

• Forkælelse hos Ole Henriksen: Ole Henriksens spa er stedet mange berømtheder plejer deres ydre, men det betyder ikke at ”normale dødelige” ikke også er velkommen i cremeguruens spa i Los Angeles. Føl dig som en stjerne og lad dig forkæle hos den evige optimist Ole Henriksen fra Nibe i Nordjylland.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html