Rejser til San Diego

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Skræddersy din egen rejse til San Diego

En rejse til San Diego vil tage dig til en af de sydligste byer på USA’s stillehavskyst, som ligger meget tæt på den amerikansk/mexicanske grænse. Her er der gode muligheder for at opleve både amerikansk og mexicansk kultur blandt meget andet, da San Diego med sit indbyggertal på cirka 1,4 millioner er den andenstørste by i Californien og den ottendestørste by i USA. Uanset om du er natur- eller kulturinteresseret, kan du dermed tilpasse din rejse til San Diego, så den imødekommer dine ønsker – og vi står altid klar til at hjælpe dig her hos USA Rejser.

Igennem mange år har vi nemlig tilbudt fantastiske rejser til San Diego og vestkysten i USA. Dermed har vi mange års erfaring med planlægningen og sammensætning af optimale rejser til en perlerække af amerikanske destinationer og storbyer, som nu kan medvirke til, at din rejse til San Diego bliver lige det, du har gået og drømt om.

San Diego er rig på kultur og seværdigheder

San Diego betragtes som Californiens fødselssted, da det var her, hvor den første landgang af en europæer på – hvad man i dag kender som – USA’s vestkyst, fandt sted. Dette skete i 1542, da den spanske opdagelsesrejsende, Juan Rodriguez Cabrillo, ankom til San Diegos bugt og gjorde krav på området på vegne af det spanske rige. Siden dengang er der sket meget, men du kan stadig opleve byens unikke historie på din rejse til San Diego.

Byen er hovedsagelig kendt for det utroligt lækre klima, som man finder her året rundt, dens naturlige havn, de mange smukke strande samt den lange og imponerende historie, som byen har med den amerikanske flåde.

En rejse til San Diego er dermed bestemt værd at overveje, hvis du sætter pris på godt vejr og naturskønne omgivelser. Byen er nemlig hjemsted for megen smuk natur heriblandt de smukke strande, som man finder langs kysten, samt området ved navn Mission Bay. Herudover byder byen også på spændende seværdigheder som f.eks. det gamle hangarskib USS Midway, der i dag er lavet om til et museum, samt mange hyggelige kvarterer i den centrale del af byen som f.eks. Gaslamp Quarter. Derudover er byen hjemsted for 4 universiteter, som er med til at gøre byen meget ungdommelig og livlig. Der er dermed noget for enhver, der vælger at rejse til San Diego.

Ønsker du at få et tilbud på en rejse til San Diego, så kontakt os her hos USA Rejser via vores hjemmeside, telefon eller mail. Vi står nemlig altid klar til at tilbyde dig en række fantastiske rejser til San Diego. Kunne du desuden tænke dig at se mere og andet end San Diego på din rejse, tilbyder vi også en række rundrejser til vestkysten i USA, som du kan læse mere om her. San Diego ligger f.eks. blot omkring 200 km fra Los Angeles, og den nærtliggende by er dermed et oplagt sted at besøge i forbindelse med en rejse til San Diego.

USS Midway er verdens største hangarskibs-museum

USS Midway er det hangarskib i hele verden, der har været i aktion i flest år. Siden dens første sejlads i 1945 har skibet taget del i bl.a. Vietnamkrigen og Golfkrigen. Siden 2004 har USS Midway dog holdt til i San Diegos havn, hvor den nu er det største museum i verden dedikeret til hangarskibe.

Besøger du USS Midway på din rejse til San Diego, kan du opleve over 30 fly – heriblandt 8 propelfly og 14 jetfly. Man kan let bruge flere timer på skibet, og det er muligt at komme flere dæk ned og se både motorrummet, messehallen, fængslet og skibets posthus. Oplev også en ægte F-18 Hornet, som var med i filmen Top Gun med Tom Cruise fra 1986. Er du fly-, skibs- eller historieinteresseret, er et besøg på USS Midway dermed en oplagt tilføjelse til din rejse til San Diego.

Mærk og oplev historien i Gaslamp Quarter

Gaslamp Quarter er San Diegos historiske hjerte. Derfor bør din rejse til San Diego også naturligt tage dig forbi denne del af San Diego Centrum, hvor man finder intet mindre end 94 historiske bygninger, hvis du er historieinteresseret. Bydelen stammer helt tilbage fra 1867, men i dag er den hjemsted til San Diegos spændende mad-scene samt centrummet for byens natteliv.

Coronado Island byder på sol og sand

På den anden side af San Diegos havneleje finder man halvøen Coronado Island. Herfra har man en utroligt smuk udsigt til San Diego Bay, som man ikke finder magen til andre steder i området. Derudover er Coronado Beach en af de bedste strande, som man kan finde langs San Diegos kyststrækning. Planlægger du en eller flere dage på stranden i forbindelse med din rejse til San Diego, bør du ikke snyde dig selv for denne oplevelse.

San Diego har kilometervis af lækre strande

Coronado Beach er desuden ikke den eneste lækre stand, du kan udforske på din rejse til San Diego. Området omkring er nemlig kendt for dets utrolige strande, og San Diego County er hjemsted for intet mindre end 110 km smuk strand. Mange af strandene er rolige og børnevenlige, mens strande som La Jolla og Point Loma er mere egnede til surfing end badning.

Udforsk San Diegos spændende, eksotiske madscene

San Diegos spanske forhistorie samt den korte afstand, der er fra bygrænsen til Mexico, gør, at man i byen kan få et bredt og utroligt lækkert udvalg af eksotisk mad. På din rejse til San Diego kan du derfor f.eks. nyde nogle skønne fiske-tacos, Carne Asada eller enchiladas, og du kan også smage den lokale California Burrito, som skiller sig ud fra andre burritos ved at indeholde pomfritter. Hvis du ønsker at fuldende din rejse til San Diego, bør du helt bestemt give det eksotiske menukort en chance. Det er nemlig i lige så høj grad et produkt af områdets unikke historie, som de øvrige seværdigheder er det.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html