San Diego

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Rejser til San Diego

San Diego er en af de sydligste byer på USA’s stillehavskyst, og ligger dermed meget tæt på den amerikansk/mexicanske grænse. Med sit indbyggertal på cirka 1,4 millioner er San Diego den andenstørste by i Californien og den ottende største by i USA.

San Diego er kendt som Californiens fødselssted, da byen var lokation for den første landgang af en europæer på hvad man i dag kender som USA’s vestkyst. Dette skete i 1542 da den spanske opdagelsesrejsende Juan Rodriguez Cabrillo ankom til San Diegos bugt og gjorde krav på området på vegne af det spanske rige.  

Byen er hovedsagelig kendt for det utroligt lækre klima, som man finder her året rundt, byens store naturlige havn, de mange smukke strande man finder her, samt den lange og imponerende historie som byen har med den amerikanske flåde.

San Diego ligger blot i omegnen af 200 km fra Los Angeles og førstnævnte er dermed meget oplagt at besøge i forbindelse med en rundrejse på vestkysten.

San Diego er bestemt et besøg værd. Byen er hjemsted for meget smuk natur heriblandt de smukke strande, som man finder her samt området ved navn Mission Bay. Herudover kan byen byde på spændende seværdigheder som f.eks. det gamle hangarskib USS Midway, der i dag er lavet om til et museum, samt mange hyggelige kvarterer i den centrale del af byen som f.eks. Gaslamp Quarter. Derudover er byen hjemsted for 4 universiteter, som er med til at gøre byen meget ungdommelig og livlig.

Ønskes der et tilbud på en rejse til San Diego, så kontakt USA Rejser på vores hjemmeside, telefon eller mail. Ønsker du at besøge San Diego i forbindelse med en rundrejse på vestkysten, kan du læse mere om dette og samle inspiration på vores rejse til vestkysten, som du finder her. 

USS Midway

USS Midway er det hangarskib i hele verden, der har været i aktion i flest år. Siden dens første sejlads i 1945 har skibet taget del i bl.a. Vietnamkrigen og Golfkrigen.

Siden 2004 har USS Midway holdt til i San Diegos havn, hvor den nu er det største museum i verden dedikeret til hangarskibe. Når du besøger USS Midway kan du opleve over 30 fly heriblandt 8 propelfly og 14 jetfly. Man kan let bruge flere timer på skibet, og det er muligt at komme flere dæk ned og se bla. motorrummet, messehallen, fængslet og skibets posthus. Oplev også en ægte F-18 Hornet som var med i filmen Top Gun med Tom Cruise fra 1986.

Gaslamp Quarter

Gaslamp Quarter er San Diegos historiske hjerte. I denne del af San Diego Centrum finder man intet mindre end 94 historiske bygninger. Bydelen stammer helt til fra 1867, men i dag er den hjemsted til San Diegos spændende mad-scene samt centrummet for byens natteliv.

Coronado Island

På den anden side af San Diegos havneleje finder man halvøen Coronado Island. Herfra har man en utroligt smuk udsigt til San Diego Bay, som man ikke kan få magen til andre steder i området. Derudover er Coronado Beach en af de bedste strande, som man kan finde her.

Lækre strande

Området omkring San Diego er bl.a. kendt for dets utroligt lækre strande. San Diego County er hjemsted for intet mindre end 110km smuk strand. Mange af strandene er rolige og børnevenlige, mens strande som La Jolla og Point Loma er lidt mere egnet til surfing end badning.

Eksotisk mad

San Diegos spanske forhistorie samt den korte afstand der er fra bygrænsen til Mexico gør at man i byen kan få et bredt og utrolig lækkert udvalg af eksotisk mad. Her kan man f.eks. nyde nogle skønne fiske-tacos, Carne Asada og enchiladas. Her kan man også smage den lokale California Burrito, som skiller sig ud fra andre burritos ved at indeholde pomfritter.

Top