Rejser til San Francisco

fra 1000

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Tag med USA Rejser til San Francisco

Drømmer du om at tage til byen med de 7 bakker og de charmerende sporvogne? Så book ferie i San Francisco i samarbejde med os her hos USA Rejser. Vi har nemlig stor viden om og mange års erfaring med at arrangere rejser til San Francisco og mange andre destinationer på USA’s vestkyst. Derfor kan vi tilbyde dig nogle helt unikke muligheder på din rejse til den populære, amerikanske storby, der giver et unikt indblik i amerikansk kultur og historie.

San Francisco er kendt som en frisindet perleby, der ligger lige ud til Stillehavet. Her bugner det med smuk arkitektur i form af klassiske victorianske villaer blandet med farvestrålende, kinesiske bygninger og eksotisk mad i China Town – den største af slagsen uden for Asien. Rejser til San Francisco giver dig dermed et utal af muligheder for at gå på opdagelse blandt kinesisk naturmedicin, farvestrålende arkitektur og kinesiske måltider i verdensklasse.

Vælger du en af vores rejser til San Francisco, med dens farverige kvarterer og klassiske seværdigheder, garanterer vi dig en fantastisk livsoplevelse, der byder på meget mere end blot en tur til China Town. San Francisco er nemlig ubestridt en af de skønneste byer i USA, og den kendetegnes også af sin betagende beliggenhed, sine mange stejle gader og sin europæiske karakter.

San Francisco skal opleves både til fods og i sporvogn

Hvis du tidligere har rejst til USA, vil du med sikkerhed bemærke det rolige tempo, der adskiller San Francisco fra mange andre amerikanske storbyer. Rejser til San Francisco behøver dermed ikke nødvendigvis opleves i et hæsblæsende tempo, men kan nydes i ro og mag. Rundt om storbyen findes et enormt vejnet, der giver utallige transportmuligheder, hvis du ikke vil prøve kræfter med de stejle bakker, der hurtigt kan give ømme lægmuskler. De er også grunden til, at du vil mærke pulsen stige, når du bevæger dig gennem San Franciscos stejle gader, men oplevelsen er absolut alle anstrengelserne værd. Derfor bør den også være en del af din rejse til San Francisco.

Føler du dog alligevel, at pulsen stiger for meget, og trænger du til afslapning i benene, byder rejser til San Francisco på en masse unikke transportmuligheder. Den hyggeligste måde at bestige byens mange stejle bakker er uden tvivl via de populære, kabeltrukne sporvogne. De kan let bringe dig til San Franciscos mange seværdigheder og samtidig give dig en helt særlig oplevelse af de stejle og farvestrålende gader. Sporvognene kører i tre linjer og oftest med læs på, og derfor er det vores klare opfordring, at du står på ved endestationen for at være sikker på en plads ombord. 

Ferie i San Francisco – en unik rejse

Rejser til San Francisco byder på et utal af storslåede oplevelser og imponerende seværdigheder, hvilket er perfekt for dig, der er historisk anlagt og nyder at opleve arkitektur, som afspejler det amerikanske samfund gennem tiderne.

På din rejse til San Francisco er der særlige attraktioner, du ikke må gå glip af, hvis du altså vil fuldende din oplevelse af denne fantastiske storby. Her vil du opleve både Golden Gate Bridge - din direkte genvej til unikke naturoplevelser på en af verdens længste hængebroer - og det historiske Alcatraz fængsel. På fængselsøen lurer en grum fortid med berømte og berygtede gangstere, og du vil på din rundvisning i fængslet opleve den særlige stemning og få et unikt indblik i historien. 

Ønsker du at udforske den amerikanske natur yderligere på din rejse til San Francisco, ligger den verdensberømte Yosemite National Park – der topper oplevelseslisten hos mange naturelskere – blot og venter på dig. I en af vestkystens mest frodige nationalparker vil du som hovedattraktion opleve det imponerende 739 meter høje vandfald, Yosemite Falls, og det skønne natur- og dyreliv omkring det.

Udforsk Alcatraz øens fængslende fortid

Uanset hvilken en af vores rejser til San Francisco, du vælger, er Alcatraz alt andet lige en must-see seværdighed. Omkring 2 kilometer fra San Franciscos kyst i Californien ligger den lille fængsels-ø med en kæmpe historie bag sig. Faktisk var klippeøen i tidernes morgen et fort, der senere blev brugt som fængsel. Med tiden kom fængslet til at huse en række uønskede, hårdkogte kriminelle som Al Capone samt medvirke i adskillige populære amerikanske film såsom "The Rock" og "Escape from Alcatraz", som mange nok kan erindre.

Vores rejser til San Francisco lader dig dermed sejle i kølvandet på berømte gangstere og opleve det populære og befrygtede fængsel helt tæt på, når der arrangeres ture til fængslet, der har været lukket siden 1963. I dag kan du nemlig komme på rundvisning i fængslet og høre om dets historie samt de berømte og berygtede indsatte. Hvis væggene kunne tale, ville de uden tvivl fortælle hårrejsende afsløringer om de farligste kriminelle i USA’s historie.

'Al Capone', hvis karakter har medvirket i adskillige film, er måske den mest hårdkogte af de gangstere, der endte i Alcatraz fængslets kolde celler, hvor han i øvrigt havde store vanskeligheder med at klare fængselslivets gængse forhold. Nu har du mulighed for at genhøre historien på en af vores rejser til San Francisco, når tidligere forbrydere og fængselsbetjente, via udleveret audioudstyr, beskriver dagene med egne ord. Få indblik i livet i fængslet samt fængselsbetjentene og deres familiers liv på øen, alt imens du på egen hånd kan udforske fængslet.

Alcatraz-øen er i dag omdannet til en seværdighed og nationalpark med hundredtusindvis af besøgende om året, og hvis du interesserer dig for USA’s historie, er det en oplagt tilføjelse til din rejse til San Francisco.

Yosemite National Park er for alle naturelskere

Yosemite National Park er en uvurderlig naturskat samt en sand perle for rigtig mange naturelskere. Tager du her forbi, når du rejser til San Francisco, vil du straks opleve, at Yosemite Valley udgør hjertet i Yosemite National Park - en af vestkystens frodigste nationalparker. Derfor betragtes nationalparken også som en af San Franciscos største seværdigheder. Her kan du opleve, hvordan vandet bogstaveligt talt kaster sig 739 meter ned i frit fald fra toppen af den majestætiske hovedattraktion, Yosemite Falls, og hvordan naturelskere i dette drømmeland nærmest agerer naturfotografer.

Yosemite Nationalpark er USA's tredjestørste nationalpark, og her kan du for alvor få lov til at betragte den betagende natur og opleve en vaskeægte vildmark. Med brusende vandfald og spektakulært vandløb er denne naturoplevelse værd at planlægge med, når du planlægger din rejse til San Francisco. Book ferie i San Francisco med dette i tankerne, og besøg parkens populære udsigtspunkt, der nærmest tager pusten fra en.

Vi tilbyder billige rejser til San Francisco 

Er du blevet fristet af de mange muligheder i den unikke storby, og søger du derfor en billig rejse til San Francisco? Så har du heldet med dig. Flybilletter til byen er nemlig ofte i den lavere ende, og her hos USA Rejser skaffer vi dig komplette rejser til San Francisco til skarpe priser. Vi står til rådighed med alt det praktiske. Pak kufferten, book ferie i San Francisco, og gør dig klar til en herlig oplevelse! Kontakt os her på siden, og vi hjælper dig med at planlægge den ultimative tur ud fra dine ønsker samt budget. Book din flybillet og hotel i San Francisco i dag, og få et væld af oplevelser og ikke mindst sved på panden, når du bevæger dig rundt i San Franciscos stejle gader.

Se også vores rundrejser til USA’s vestkyst

Er San Francisco ikke den eneste af de amerikanske storbyer, du ønsker at se nærmere på, når du rejser til USA? Hvorfor så ikke overveje en af vores rundrejser til vestkysten? De giver dig nemlig mulighed for at opleve flere populære byer, som Las Vegas, New York og Los Angeles, på samme rejse. Og planlægger du din ferie i samarbejde med os her hos USA Rejser, er du sikret de bedste rejser til San Francisco og alle de andre byer langs USA’s vestkyst.

Godt at vide

Det klassiske San Francisco

På din ferie i San Francisco er der nogle seværdigheder, som du bare ikke må gå glip af.

• Golden Gate Bridge: Den røde Golden Gate Bridge er San Franciscos varetegn og kendt af de fleste. Broen blev bygget i 1937, og da var den verdens længste hængebro. Det er den ikke længere, men den er stadig et absolut must på din San Francisco rejse. Du kan vælge at krydse broen til fods, på cykel, i bil eller bus. Hvis du lejer en bil, skal du dog være opmærksom på, at det er gratis at køre mod nord – ud af byen – men at det koster 5 dollars at køre over Golden Gate Bridge, når du kører mod syd.

• Fisherman’s Wharf: Gøglere, gadehandlere og artister. Området ud til San Francisco Bay kaldet Fisherman’s Wharf er nok det mest turistede sted i San Francisco, men også et charmerende sted med en hyggelig atmosfære. Når du er på Fisherman’s Wharf må du huske at gå forbi Pier 39 og de dovne søløver, der ligger og soler sig i både sol og blitzlyset fra de mange turister.

Bliver du sulten, når du besøger Fisherman’s Wharf finder du her masser af gode fiskerestauranter, der byder dig velkommen med alt godt fra havet.

• Alcatraz: Endnu en af San Franciscos største seværdigheder er det tidligere fængsel, Alcatraz eller bare The Rock. Fængslet ligger på en lille ø ud for San Francisco og har været lukket siden 1963. I dag kan du komme på rundvisning i fængslet, høre om dets historie og de berømte og berygtede indsatte. Gangsteren Al Capone er nok den bedst kendte ”beboer” på Alcatraz.


Du sejler til Alcatraz fra Fisherman’s Wharf, og sejlturen giver en flot udsigt til bugten og San Francisco.

Museer i San Francisco

Trænger du til lidt aircondition og en pause fra solen, så byder San Francisco på flere gode museer. USA rejser anbefaler:

• Walt Disney: Et helt museum kun om Disneys stifter Walt Disney. Her får du historien om Disneys succes helt fra de første streger, der blev til Mickey Mouse.

• California Academy of Sciences: Dette museum kan du sagtens bruge mange timer på. Her er både akvarium, planetarium, et naturhistorisk museum samt en regnskov at gå på opdagelse i.

• Kunstmuseer: Er du interesseret i kunst, har San Francisco flere gode kunstmuseer. Besøg fx Young Museum eller SF Museum of Modern Art.

Transport i San Francisco

San Franciscos stejle gader kan hurtigt give ømme ben, så derfor er det godt, at San Francisco har stort set alle former for offentlig transport.

Den mest hyggelige måde at komme rundt i San Francisco er med de kabeltrukne sporvogne – cable cars. Her er tre linjer, men der er ofte læs på, så hvis du vil være sikker på at komme med, anbefaler USA rejser, at du står på ved endestationen.

Ud over de ret turistede cable cars har San Francisco også et udbygget net af busser, metrolinjer – populært kaldet Muni – en eldreven sporvogn samt regionaltoge. Derfor er det bare med at vælge den transportform, der nemmest tager dig der hen, hvor du gerne vil.

På trods af de stejle bakker er cykler populære i San Francisco, og der findes flere arrangerede cykelture, du kan tage på. Det kan især anbefales at træde i pedalerne over Golden Gate Bridge.

San Franciscos farverige kvarterer

Kinesisk arkitektur, victorianske villaer og fredselskende hippier. San Franciscos bydele er et mix af kultur og historie, der er med til at gøre San Francisco til den åbne og frisindede by, den er.

• China Town: Der findes et China Town i mange storbyer rundt omkring i verden, men China Town i San Francisco er det største udenfor Asien. Her kan du gå på opdagelse i den kinesiske kultur med alt hvad dertil hører af kinesisk naturmedicin, farverig arkitektur og lækre kinesiske måltider. Vil du shoppe findes de bedste butikker i og omkring Stockton Street.

• North Beach: Er du en læsehest eller bare lidt litteratur interesseret? Så er North Beach kvarteret, hvor du kan opleve San Franciscos litterære fortid. Berømte forfattere som Jack Kerouac, Allen Ginsberg og William S. Burroughs var forgangsmænd i The Beat Generation i 1950’ernes San Francisco, hvor pacifisme og seksuel frihed var nøgleordene.

• Pacific Heights: En stor del af San Francisco blev ødelagt af et enormt jordskælv i 1906, men de gamle victorianske villaer i Pacific Heights overlevede, og du har uden tvivl set dem på billeder eller i tv. Husene er enormt smukke og det perfekte motiv for dine San Francisco fotografier.

• Haight Asbury: Her holdte hippierne til da de prædikede for peace, love and harmony i 1960’erne. Kvarteret har stadig en ”hippie-stemning” med små hyggelige specialforretninger og gode caféer.

Udflugter fra San Francisco

San Francisco ligger så centralt i Californien, at du sagtens kan køre til mange andre steder i den solrige stat. Med billeje i San Francisco kan du fx køre af Highway 1, som tager dig hele vejen ned langs den smukke stillehavskyst til Los Angeles.

Er du til fantastiske naturoplevelser, er Yosemite Nationalpark et godt bud på en udflugt fra San Francisco. Med billeje tager turen ca. 4 timer, og Yosemite gemmer på store naturoplevelser med imponerende vandfald, gode vandreruter og skønne udsigter.

Lidt ekstra

San Francisco byder på masser af oplevelser, når de klassiske seværdigheder er krydset af ”to do” listen. USA rejser anbefaler:

• Twin Peaks: Twin Peaks er ikke kun en amerikansk serie, det er også to bakker syd for centrum af San Francisco, hvor du kan nyde en dejlig udsigt over byen og Golden Gate Bridge.

• Salt Water Taffy: Selvom de farvestrålende karameller ikke oprindeligt stammer fra San Francisco, så er de et must for den rejseglade med en sød tand. Der er masser af Salt Water Taffy butikker i San Francisco, især omkring Fisherman’s Wharf.

• Golden Gate-parken: Trænger du til at slappe af i grønne omgivelser, så er Golden Gate-parkens mere end 1000 hektar et godt sted at gøre det. Her er blomster, broer og skulpturer og som noget ret unikt, bøfler, der græsser på en mark i parken.

• Oplev San Franciscos stejle gader: Selvom det er nemt at hoppe på offentlig transport i San Francisco, så bør man også forcere en bakke eller to på sin rejse til San Francisco. Lombard Street er en af de stejleste gader og også en af de mest fotogene af slagsen. Besøger du San Francisco i påsken, er det desuden her de lokale kører væddeløb på små trehjulede plasticbørnecykler påskesøndag.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html