Rejser til Seattle

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Vi tilbyder de bedste rejser til Seattle

Seattle er med sine cirka 750.000 indbyggere den største by i det nordvestlige USA. Storbyen ligger klemt imellem fjorden Puget Sound mod vest og Lake Washington søen mod øst, hvilket har resulteret i, at Seattle er en meget langstrakt by.

Seattle ligger desuden i et utrolig smukt område, som udover Puget Sound og Lake Washington også rummer både Olympic Mountains og Mount Rainier. Synet af disse skønheder kan bl.a. nydes fra Space Needle og Kerry Park, som er oplagte seværdigheder at besøge, hvis du ønsker at gøre spektakulære naturoplevelser til en del af din rejse til Seattle.

Vores rejser til Seattle giver dig også mulighed for at opleve de mange spændende museer, den interessante arkitektur og den musikalske historie, som byen også er kendt for. Igennem tiderne har Seattle nemlig været ramme for flere musikalske begivenheder. Eksempelvis har jazzmusikerne Quincy Jones og Ray Charles begge fået deres gennembrud, mens de holdt til i byen. Derudover er rockstjernen Jimi Hendrix født her, og musikgenren grunge, der har givet os bands som Pearl Jam, Nirvana og Soundgarden, har også sine rødder i byen.

Vores rejser til Seattle rummer dermed et væld af forskellige muligheder, der rummer noget for alle rejseglade danskere. Få et tilbud på en skræddersyet rejse til Seattle her hos USA Rejser, hvor vi altid arbejder for at sikre, at du får den bedst mulige rejseoplevelse. Derfor tilbyder vi også et udvalg af rejser til Seattle, der tager dig igennem alt det bedste, byen har at tilbyde.

De største seværdigheder i Seattle

Seattle byder på utroligt mange seværdigheder, men der er ingen tvivl om, at de to største er Pike Place Market og Space Needle. Derfor indgår disse to seværdigheder også naturligt i vores rejser til Seattle.

Pike Place Market er et must at besøge, når man rejser til Seattle. Det er et enormt marked, hvor man kan købe friske råvarer, som samtidig rummer et utal af restauranter og små spisesteder. Gå en tur på markedet, besøg de små delikatesse-butikker for at nyde en kop frisk kaffe, eller tag hen til fiskebutikkerne, hvor man kan se fiskerne kaste de friske råvarer fra den ene ende af butikken til den anden.

Et andet must-see på din rejse til Seattle er den berømte Space Needle, der blev færdigbygget i 1962. Dengang var tårnet, med dens 184 meter, den højeste bygning vest for Mississippi-floden. Via en glas-elevator kan man komme helt op til observations-dækket, der ligger i 160 meters højde. Herfra kan man nyde udsigten til bl.a. Mount Rainier, Puget Sound og Olympic Mountains.

Seattle byder på flere spændende museer

Vores rejser til Seattle byder også på en masse spændende museer. Besøg f.eks. Chihuly Garden and Glass, der siden 2012 har tilbudt besøgende en meget unik oplevelse. Her kan man se et utal af glas-skulpturer i et væld af forskellige farver, hvis unikke design uden tvivl vil imponere en.

Lidt syd for Seattle finder man desuden Museum of Flight, som er et besøg værd for alle flyentusiaster og dem, der har en lille pilot gemt i maven. Dette museum indeholder nemlig et utal af spændende fly, og mange af dem hænger ned fra loftet, så du har mulighed for at se dem i deres rette element. Lyder dette som noget for dig? Så hjælper vi dig gerne med at skaffe billetter, hvis du vælger en af vores rejser til Seattle.

Udenfor museet kan man komme ind i et af kun fire Concorder, der er udstillet udenfor Europa, samt den første jet-udgave af Air Force One, som blev brugt af John F. Kennedy, Lyndon B. Johnson og Ronald Reagan. Uanset om du er interesseret i fly eller blot er ude efter en anderledes oplevelse, så garanterer disse museer dig en interessant oplevelse, hvis du rejser til Seattle.

Udforsk den smukke natur i og omkring Seattle

Sidst, men ikke mindst, har Seattle utroligt mange spændende og smukke grønne områder, hvori du kan nyde den amerikanske natur eller tage en pause fra storbyen og de mange ting, der er at se, når man rejser til Seattle. Besøg f.eks. Washington Park Arboretum, der er en stor smuk botanisk have, som bliver holdt ved lige af University of Washington i samarbejde med Seattle by. Den botaniske have er gratis og åben alle ugens dage, så du har altid mulighed for at kigge forbi, hvis du har brug for en pause i naturskønne omgivelser.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html