Seattle

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Seattle

Seattle er med sine cirka 750.000 indbyggere den største by i det nordvestlige USA. Storbyen ligger klemt imellem fjorden Puget Sound mod vest og søen Lake Washington mod øst, hvilket har resulteret i at Seattle er en meget langstrakt by.

Seattle ligger i et utrolig smukt område. Udover Puget Sound og Lake Washington finder man også Olympic Mountains og Mount Rainier I området. Synet af disse skønheder kan bl.a. nydes fra Space Needle og Kerry Park.

Udover den smukke natur som omgiver Seattle er byen også kendt for dens spændende museer, interessante arkitektur og musikalske historie. Igennem tiderne har jazzmusikerne Quincy Jones og Ray Charles fået deres gennembrud, mens de holdte til i byen. Derudover er rockstjernen Jimi Hendrix født her, og musikgenren grunge har sine rødder i byen, som har givet bands som Pearl Jam, Nirvana og Soundgarden.

De største seværdigheder:

Seattle byder på utroligt mange seværdigheder, men der er ingen tvivl om at de to største er Pike Place Market og Space Needle.

Pike Place Market er et must når man besøger Seattle. Det er et enormt marked, hvor man kan købe friske råvarer samt et utal af restauranter og små spisesteder. Gå en tur på markedet og besøg de små delikatesse-butikker og nyd en kop frisk kaffe, eller tag hen til fiskebutikkerne, hvor man kan se fiskerne kaste de friske råvarer fra den ene ende af butikken til den anden.

Seattle’s Space Needle blev færdigbygget i 1962. Dengang var tårnet, med dens 184 meter, den højeste bygning vest for Mississippi-floden. Via en glas-elevator kan man komme helt op til observations-dækket, der ligger i 160 meters højde. Herfra kan man nyde udsigten til bl.a. Mount Rainier, Puget Sound og Olympic Mountains.

Spændende museer:

Storbyen byder også på en masse spændende museer. Besøg f.eks. Chihuly Garden and Glass, der siden 2012 har tilbudt besøgende en meget unik oplevelse. Her kan man se et utal af glas-skulpturer, hvor både former og farver uden tvivl vil imponere en.

Lidt syd for Seattle finder man Museum of Flight – et must for enhver, der har en lille pilot gemt indeni sig, eller som synes fly er fascinerende. Dette museum indeholder et utal af spændende fly, og mange af dem hænger ned fra loftet, det er et utroligt fedt syn. Udenfor museet kan man komme indenfor i et af kun fire Concorder, der er udstillet udenfor Europa, samt den første jet-udgave af Air Force One, som blev brugt af John F. Kennedy, Lyndon B. Johnson og Ronald Reagan.

Smuk natur:

Til sidst men ikke mindst har Seattle utroligt mange spændende og smukke grønne områder. Besøg f.eks. Washington Park Arboretum som er en stor smuk botanisk have, som bliver holdt ved lige af University of Washington i samarbejde med Seattle by. Den botaniske have er gratis og åben alle ugens dage.

Top