Canada

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Canada

Canadas største by Toronto byder på mange skønne oplevelser og seværdigheder. Vil du se og opleve hvad Canada kan byde på er Toronto det perfekte udgangspunkt, og den perfekte base.

Toronto er ikke mindst en oplagt destination for en storbyferie når du besøger Canada, men med billeje kan du kombinere storbyferien med et besøg i Canadas skønne natur.

På grænsen mellem USA og Canada

Kun ca. 120 km fra Toronto, på grænsen mellem Canada og USA, finder du de imponerende vandfald, Niagara Falls. Tag en tour på vandet, oplev vandfaldene helt tæt på, og glæd dig over at de er smukkest fra Canadas side.

Canadas fantastiske natur

Du kan opleve Canadas skønne natur, lige udenfor Toronto, eksempelvis i parken Algonquin Provincial Park eller den smukke sø Lake Ontario, som Toronto ligger ved.

Vil du hellere sejle end køre på opdagelse i bil, kan du fra centrum af Toronto sejle ud til de mange små øer, der ligger ud for Canada og Torontos kyst. Her er et væld af grønne områder, strande og laguner, og masser af oplevelser for både børn og vokse. Desuden har du en skøn udsigt til Toronto.

Vil du opleve historiske seværdigheder på din Canada rejse, kan du i Toronto opleve det gamle slot Casa Loma fra starten af 1900 tallet. Når du træder ind i et af de 98 værelser er det som at komme tilbage i tiden på slottet, der nu fungerer som museum. Med til slottet hører også flere smukke haver fyldt med farverige blomster.

Vancouver - Canadas port til Asien 

I den vestlige del af Canada, kan du opleve en af Verdens måske bedst beliggende storbyer, Vancouver.

Du kan få mange skønne og fantastiske oplevelser med på drømmerejsen, når du besøger Vancouver. En af de helt unikke og specielle Canada oplevelser, som Vancouver byder på, er hvalsafari. I havet omkring Vancouver er der mange spækhuggere, og hvis du gerne vil opleve disse enorme dyr, skal du tage på hvalsafari. Det er et ubeskriveligt syn, når I møder disse imponerende skabninger på havet.

Derudover anbefaler vi også et besøg i en nationalpark. Canada er rig på nationalparker, hvor du kommer helt tæt på naturen. Med billeje i Vancouver kan du nemt besøge flere af Canadas smukke nationalparker. Besøg eksempelvis Jasper National Park, Yoho National Park eller Kootenay National Park. Her er der gode muligheder for vandreture.

Få mere at vide om din drømmerejse til Canada

Har du brug for at få mere information om Canada eller har du brug for et godt forslag til en drømmerejse til Canada, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 13 15 30 eller på e-mail usa@usarejser.dk.

Top