Store naturoplevelser

USA har over 400 forskellige parker at besøge

Nationalparker

Oplev de mange naturskønne områder i USA

Når du besøger USA kan du ikke komme udenom at besøge de fantastiske nationalparker. USA Rejser har her på siden beskrevet de mest populære nationalparker, som er et besøg værd. Billet til parkerne købes lokalt. Husk at registrere dig hos en Park Ranger hvis dette påkræves .       

Hvis man virkelig skal opleve den storslåede natur i USA, er der ingen vej udenom et besøg i som minimum et par af de fantastiske nationalparker i USA. Der er mulighed for overnatning på hotel i de største nationalparker, derunder Yellowstone, Grand Canyon, Yosemite, Bryce Canyon og Zion.

Hvis man ønsker overnatning skal man dog sørge for at booke dette i god tid i forvejen, og vi har erfaring med at sammensætte den helt rigtige tur, og få logistikken på plads i god tid, så vi hjælper naturligvis også dig med dette.

Der er også mulighed for naturcampingpladser, derunder i Yellowstone, hvis man ønsker en lidt mere primitiv og autentisk oplevelse af den amerikanske natur, og kan leve uden de store faciliteter.

Nationalparkerne i USA administreres og drives af den statslige myndighed National Park Services, som også står for driften af mindre reservater og naturområder. Der er i alt 59 nationalparker i USA, og man kan læse meget mere om nationalparkerne på National Park Services hjemmeside på www.nps.gov

Hvis du skal besøge mere end 3 parker på din ferie, kan det godt betale sig at købe et årskort. Årskortet koster 80 USD og giver dig fri adgang til over 2.000 nationalparker og områder. Du kan købe kortet ved alle indgange til nationalparkerne.  

Find din yndlings park her på kortet.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html