Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Bryce Canyon

Nationalparken Bryce Canyon ligger i det sydlige Utah og er en samling af røde klippesøjler, der er formet af vejr og vind igennem tusindvis af år. Klippernes røde farve kommer af et højt indhold af mineraler, og samlet set skaber de røde klipper et helt unikt landskab. Bryce Canyon er fyldt med gode udsigtspunkter, hvor du kan beundre dette anderledes naturfænomen.

Fordi Bryce Canyon vender mod øst er det bedste tidspunkt at besøge parken om morgenen, når solen står op. Her kan du fx opleve solopgangen ved udsigtspunktet Sunrise Point.

Du kan vælge selv at køre rundt til de forskellige udsigtspunkter, eller du kan parkere bilen ved hovedindgangen og tage en shuttlebus til de mest populære udsigtspunkter. Det kan dog anbefales at tage bilen til udsigtspunktet Rainbow Point, der ligger 30 km fra hovedindgangen, og hvor shuttlebussen ikke kører til. Her er en helt fantastisk udsigt over Bryce Canyon og lidt færre turister end på de andre udsigtspunkter.

Bryce Canyon er åben hele året, men enkelte områder af nationalparken kan være lukket pga. sne om vinteren. Sneen er dog også med til at gøre en tur til Bryce Canyon helt unik om vinteren, fordi den hvide sne står i så stærk kontrast til de røde klipper – et enormt smukt syn.

Top