Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Death Valley

Nationalparken Death Valley er USA’s næststørste nationalpark og ligger i det sydlige Californien. Death Valley er en 225 km lang dal, der især er kendt for sin ekstreme hede, og med en gennemsnitstemperatur på 47 grader i juli måned, er du da også garanteret sved på panden.

I Death Valley finder du 900 arter af ørkenplanter – 21 af dem findes ikke andre steder i verden. Planterne blomstrer i det tidlige forår, og det er derfor et godt tidspunkt at besøge nationalparken. Her er temperaturerne mere udholdelige, og de mange farverige blomster er et smukt syn.

Vejen Highway 190 går lige igennem Death Valley, og orker du ikke at forlade bilens kølene aircondition, er en kørertur her en god måde at se Death Valley på. Du bør dog tage en tur forbi udsigtspunktet Zabriskie Point, der giver en flot udsigt over Death Valley. Vær opmærksom på at ikke alle biludlejningsfirmaer tillader kørsel til Dead Valley pga. fare for overophedning af bilen.

Trænger du til en pause fra Death Valleys unikke natur, så skal du tage til den nordlige del af Death Valley. Her ligger slottet Scotty’s Castle, hvor der er en flot kunstsamling.

Top