Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Grand Canyon nationalpark 

Grand Canyon ligger i staten Arizona og er en 446 km lang kløft med en dybde på op til 1,6 km. Kløften er skabt af Coloradofloden, og når du nærmer dig kanten, venter der dig et ubeskriveligt smukt syn, som bare skal opleves. Det gør du fra en af de mange udsigtspunkter, der findes langs kanten. 

Vil du gerne se bunden af Grand Canyon er det også muligt, hvis du følger en af de mange vandrestier – men det er en tur for folk med god fysik og masser af tid. Af den grund vælger de fleste af blive på toppen.

Endnu en anbefalelsesværdig måde at opleve Grand Canyon på er fra luften. Tag turen over nationalparken i enten fly eller helikopter og få det fulde overblik over, hvor stor og overvældende Grand Canyon egentlig er.

Grand Canyon er mere end natur. Midt i det hele finder du Grand Canyon Village, hvor der er hoteller, campingpladser og meget mere. Du bør som minimum sætte en hel dag af til at opleve Grand Canyon.

Gratis Shuttle Bus-ruter:

Bor man tæt på parken kan man overveje at benytte sig af områdets hop on and off shuttle busses som kører i ring i området. Busserne kører 4 ruter: Hermit Road (rød), The Village (blå), Kaibab Rim Route (orange) og Tusayan Route (lilla). Disse shuttle busses kan man med fordel benytte sig af hvis man ønsker at udforske Grand Canyon uden at have sin bil med. Det er gratis at benytte sig af busserne og de kører typisk hver 10-15 minut fra stoppested til stoppested inden for parkens åbningstider.  

Top