Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Monument Valley

I det sydligste Utah, på grænsen til Arizona finder du nationalparken Monument Valley. Parken er et unikt landskab med røde og orange klipper, der stikker op i de ellers øde omgivelser. Landskab er smukt og fascinerende på én gang, og du skal som minimum sætter en halv dag af til et besøg i parken.

Hvis du synes, Monument Valley ser bekendt ud, så er det måske fordi, parken har været kulisse i op til flere Hollywood film. Det enestående landskab har fx været bagtæppe i mange westerns med ingen ringere end John Wayne i hovedrollen.

Dit besøg i Monument Valley starter i besøgscenteret. Herfra kan du køre af en snoet grusvej rundt i parken. Vejen er ikke lige god alle steder, så derfor vælger mange i stedet at tage på en guidet tur – mod betaling. Det kan gøres i bil eller på ægte westernmanér; på hesteryg. 

Vær opmærksom på at Monument Valley ikke er ejet af staten ligesom USA’s mange andre nationalparker. Parken ligger nemlig på indiansk jord, og derfor er det de lokale Navajo-indianere, der driver Monument Valley. Det betyder bl.a., at du ikke kan bruge et National Park Pass, der kan bruges i USA’s mange statsejede nationalparker.

Top