Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Sequoia National Park

Sequoia National Park er kendt for at have nogle af verdens største træer – Sequoia-træerne. Det specielle ved Sequoia-træerne er, at de mest vokser i omkredsen, så stammerne bliver meget tykke, og de enorme træer er et imponerende syn.

Parkens mest kendte træ er General Sherman, og det er verdens største træ målt i volumen. Træet er 84 meter højt og har en diameter på ca. 11 meter.

Ud over de enorme træer byder Sequoia National Park også på en enorm smuk natur med flere flotte udsigtspunkter, naturstier og grønne omgivelser. Har du øjnene med dig kan du også være heldig at se en bjørn på dit besøg i Sequoia.

Kings Canyon

Kings Canyon National Park er Sequoia National Park’s lillebror. Parken ligger nord for Sequoia i en smuk dal med kun én vej ind. Vejen ender ved Roads End, og herfra kan du gå ind i nationalparken af smukke naturstier. 

Kings Canyon byder på grøn natur med en flod og brusende vandfald – som er mest vilde om foråret, når smeltevandet fra de omkringliggende bjerge kommer ned i dalen. 

I Kings Canyon finder du også et område – Grant Grove - med de enorme Sequoia-træer. Det største er General Grant Tree, der har verdens største diameter, og samlet set er verdens tredjestørste træ.

De to nationalparker Sequoia og Kings Canyon ligger ved siden af hinanden i Californien, og når du har betalt for entré i den ene park, giver det også adgang til den anden park. Der er gode muligheder for at overnatte i begge nationalparker på din USA rejse.

Top