Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Yellowstone nationalpark


Yellowstone er USA’s første nationalpark, og den breder sig over et enormt areal, der går ind i hele tre stater; Idaho, Montana og Wyoming. Et rigt dyreliv med bl.a. elge, ulve, bjørne og bisonokser, varme kilder, brusende vandfald og smukke søer er bare nogle af de naturoplevelser, der venter på din rejse til Yellowstone National Park.

Yellowstone ligger ovenpå en aktiv vulkan. Derfor vil du støde på mange gejsere i Yellowstone, og en af nationalparkens største attraktioner er den imponerende gejser Old Faithful Geyser. Her springer 14.000 til 32.000 liter kogende vand direkte op i 55 meters højde ca. hver halvanden time. Området omkring gejseren er en stor mudderpøl, og et ”must see” på dit besøg i Yellowstone.

Gå heller ikke glip af Yellowstones Grand Canyon – ikke at forveksle med nationalparken Grand Canyon. Den enorme kløft med flere brusende vandfald er et virkelig smukt syn. Det er også her du kan se de gule klipper, som har givet nationalparken sit navn.

Vandring, fiskeri, kajak- og kanosejlads er bare nogle af de aktiviteter, du kan foretage dig i Yellowstone, når du har set alle de spændende naturfænomener. Og fordi Yellowstone byder på så enormt mange oplevelser bør du minimum afsætte to hele dage til at opleve nationalparken.

Top