Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text

Yosemite nationalpark


Yosemite National Park ligger i Californien, knap 4 timers kørsel fra San Francisco. Yosemite er en af USA’s mest populære nationalparker, så hvis du besøger parken i sommermånederne skal du være forberedt på en del turister.

Yosemite Valley er Yosemites frodige hjerte med grønne enge – og masser af turister. Herfra kan du bevæge dig ud til Yosemites mange naturoplevelser.

Yosemite er særlig kendt for sine mange imponerende vandfald. De er især store og brusende i forårsmånederne, hvor smeltevadet fra Sierra Nevada-bjergene kommer ned. I Yosemite vil du også se mange flotte klippeformationer, hvor de mest kendte er Half Dome og El Capitan. Sidstnævnte er en bjergtop som mange klatrere ynder at bestige.

Vil du opleve Yosemite lidt fra oven skal du besøge udsigtspunktet Glacier Point, der ligger 2200 meter over havets overflade. Her er en fantastisk udsigt over Yosemite. Du kan i det hele taget opleve Yosemite på mange måder. Du kan køre rundt i bil, du kan leje en cykel og cykle rundt i Yosemite Valley, eller du kan benytte en af de mange vandrestier. Der er desuden også mulighed for at komme på guidet rundtur med en lokal ranger.

Top