Glamping

Glamping i USA

Er din største drøm at komme på et ægte camping-eventyr i USA, men du vil gerne have bedre faciliteter end dem, man normalt finder på en campingtur? Så er glamping det helt rigtige for dig! Her får du mulighed for at sove under stjernerne og vågne til duften og lyden af den frie og rå natur, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten af bopælen. Faciliteterne i glamping-teltene kan uden tvivl måle sig med hvad man finder på diverse hoteller, så på den måde giver glamping det bedste af flere verdener og skaber et perfekt grundlag for drømmerejsen til dig og din familie.

Hos USA Rejser kan vi igennem vores fantastiske samarbejdspartnere tilbyde et bredt udvalg af skønne lokationer, hvor det er muligt at komme på Glamping. Så uanset om du befinder dig i den nordlige, sydlige, østlige eller vestlige del af USA, så skal vi nok finde en mulig glamping-lokation til dig og dine medrejsende.

Glamping er en utroligt spændende og unik måde at få de smukke amerikanske nationalparker helt ind under huden på. Glamping findes bl.a. i nogle af de mest berømte amerikanske nationalparker som f.eks. Grand Canyon, Yellowstone og Great Smokey Mountains.

I et forsøg på at optimere jeres glamping-oplevelse tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt udvalg af lækkert og lokalt mad, som besøgende kan nyde til morgenmad og aftensmad. Med dette tilbud, kan man udover at nyde de lækre lokale råvarer og specialiteter, få så meget ud af sit besøg i nationalparkerne, da man ikke behøver tænke mere end højst nødvendigt over hvad man skal have at spise i løbet af dagen - man ved at der er fantastiske madmuligheder på campingpladsen.

Alt i alt er glamping det ideelle valg for dig der ønsker en unik oplevelse og som ønsker at få så meget ud af dit besøg i en af USAs smukke nationalparker som overhovedet muligt.

Ønsker du et tilbud på et glamping-ophold, så tøv endeligt ikke med at kontakt en af vores søde og kompetente rejsekonsulenter, som sidder klar til at hjælpe dig med at planlægge og booke lige netop din drømmerejse.

Kontakt USA Rejser på usa@usarejser.dk eller tlf. 33131530.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html