Ranch Ferie i USA

Rideferie på hesteryg

Ranch Ferie

Kunne du også godt tænke dig at udleve din indre cowboydrøm?

På en ranchferie kan I opleve det autentiske USA på helt nye måder. I naturskønne områder kan I næsten hver dag komme på guidede ture i vildmarker, storslåede bjergkæder, fantastiske temaparker og naturreservater. Her er mange muligheder for at udleve drømmen om at opleve det vilde vesten i fulde træk!


Oplev det vilde vesten på hesteryg

Kunne du tænkte dig, at prøve en anderledes form for ferie? Så du har nu muligheden, for at komme på Ranch-ferie i USA og udleve din indre cowboydrøm, på en vaskeægte amerikansk ranch. 
Kom ud og oplev det ægte vilde vesten på hesteryg, sammen med din kæreste eller din familie og få en oplevelse for livet, som I helt sikkert aldrig vil glemme!

Udover en fantastisk Ranch Ferie, har du også muligheden for at kombinere dette, med en af vores rundrejser eller en rejse til en anden destination. Du kan vælge at tage på Ranch Ferie, i disse storslåede amerikanske stater: Arizona, Montana, Wyoming, South Dakota og North Dakota.

De fantastiske ranches

I USA Rejser, har vi nøje udvalgt nogle helt unikke ranches, som desuden alle er med All Inclusive og er beliggende i naturskønne områder. På disse Guest Ranches, kommer du til at bo på vaskeægte cowboyværelser eller i fantastiske bjælkehytter, med eget bad og toilet.

Næsten hver dag, kan du komme på guidede rideture i vildmarker, bjergkæder, nationalparker eller i naturreservater. Selvom ridningen normalt, er den primære grund til at man tager på Ranch Ferie, er der også mange andre spændene aktiviteter på de forskellige ranches, som fx vandring, fiskeri, bueskydning, hestevognsture, river raftting, rodeo, lasso timer m.m.

 

Working Ranch eller Guest Ranch?

Udover at du kan vælge at bo på en Guest Ranch, hvor der er en masse daglige rideture og andre aktiviteter, som du frit kan vælge imellem, har du også muligheden for at bo på vaskeægte Working Ranch i Wyoming. Dette kræver dog, at du er en erfaren rytter og at du er klar på mange timers dagligt arbejde på ranchen. På ranchen vil du komme til at bo og leve som en ægte cowboy.

Du vil komme til at bo på ranchen, sammen med et mindre antal gæster end på de fleste Guest Ranches, for netop at få den mest autentiske oplevelse, som muligt.
Ved at tage på Ranch Ferie i USA, i forlængelse af din rundrejse, kommer du ud og opleve det ægte vilde vesten, og du er garanteret en oplevelse for livet! 


Kontakt og spørgsmål

Vælg nedenunder, den ranch som du ønsker. Herefter har du muligheden, for at udfylde en rejseforespørgelse, som er et gratis og uforpligtende tilbud, på netop den Ranch Ferie, som du går og drømmer om!

Er du i tvivl omkring noget eller har du spørgsmål, kan vi varmt anbefale at du læser vores FAQ’s – Ofte stillede spørgsmål. Ved bestiling, eller hvis du har andre spørgsmål omkring Ranch Ferie, kan du kontakte os på telefon: 33 13 15 30 eller på vores mail: usa@usarejser.dk.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html