Sportsrejser

Oplev ægte amerikansk sport

Sportsrejser

Tage med USA Rejser til Amerika og oplev den ægte Amerikansk Fodbold stemning. Hos USA Rejser kan vi tilbyde billetter til et stort udvalg af kampe, indenfor de 4 store ligaer NFL, NBA, NHL og MLB, fordelt over hele USA. Uanset om det er amerikansk fodbold, basketball, ishockey eller baseball man er interesseret i, så skal vi nok finde det helt rigtige til jer. 

 Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud på tlf. 33 13 15 30 eller på mail: usa@usarejser.dk

 Find lidt info om de forskellige sportsgrene længere nede på siden...

-----------------------------------------------------------

NFL - National Football League

Amerikansk fodbold har altid været den mest efterspurgte sportsoplevelse når danske turister rejser til USA. Er man fan af NFL, er det meget oplagt at centrere en spændende rejse til USA rundtom denne begivenhed. Er man f.eks. fan af New England Patriots, så besøg Gillette Stadium og se med egne øjne, når Patriots tager imod et af ligaens andre hold som f.eks. Dallas Cowboys, Pittsburgh Steelers eller divisionsrivalerne New York Jets. Boston byder på masser af historie og hygge, kombineret med live NFL.

Tager man til en NFL-kamp er det en rigtigt god ide at møde op nogle timer inden kampstart. I USA er der nemlig en helt speciel kultur iblandt fansene, der hedder "tailgating". Her mødes fans timer inden en kamp og drikker øl o.l. og griller, og på den måde får de varmet helt rigtigt op til kampen. Udover god mad og kølige drikkevarer er der ofte også live musik og sjove aktiviteter for børnene. 

Da man i NFL normalt kun spiller 16 kampe på en sæson, hvor af kun halvdelen er hjemmekampe, kan billetterne til kampene godt være lidt pricy. Men med den erfaring og viden på området, som vi har hos USA Rejser, kan vi ofte få billetterne til billigere priser end man selv kan. Man kan derfor med fordel bestille billetterne og den spændende pakkerejse hos USA Rejsers kompetente medarbejdere.


-----------------------------------------------------------

NHL - National Hockey League

Ligesom ved NFL, så er der utroligt stor efterspørgsel på NHL-billetter. Hvis man i Danmark har været inde at se en ishockeykamp med hold som f.eks. Odense Bulldogs og Herning Blue Fox, og man tror at man har oplevet det vildeste ishockey har at byde på, så kan man godt tro om igen. Man har ikke oplevet ishockey på den rigtige måde før man har siddet i Madison Square Garden med plads til 18.000, og set hjemmeholdet, New York Rangers, vinde. 

Da NHL-holdene normalt spiller 82 kampe i løbet af en sæson, hvoraf halvdelen er hjemmekampe, så er billetpriserne en helt del billigere end ved NFL, så hvis man ønsker at opleve spændende amerikansk sport, men skal have budgettet i mente, så kunne en NHL-kamp være et utrolig godt bud. 

Tag f.eks. en uge til New York og kombiner byens mange spektakulære seværdigheder med en fantastisk spændende ishockeykamp i en af USA's mest legendariske arenaer i hjertet af Manhattan. Hos USA Rejser sidder vores søde medarbejdere og venter på at hjælpe dig med at realisere din drøm. Vores mange års erfaring på området hjælper dig med at få den bedste rejse og de fedeste oplevelser til de billigste priser. 

 

 

 

 

 

 

NBA - National Basketball Association

Er basketball sportsgrenen som man brænder for, så er en NBA-kamp et must. Mange af de største storbyer i USA har sportshold på øverste niveau inden for de fleste sportsgrene, og basketball er ikke en undtagelse.

Ønsker man at kombinere en stor sportsoplevelse med en fantastisk ferie, står vi hos USA Rejser klar til at hjælpe dig med at koordinere det hele på den bedste og mest overskuelige måde. Er det f.eks. drømmen at slutte en smuk rejse til USA's vestkyst af med en nervepirrende NBA-kamp, så er det vores søde rejsekonsulenters højeste prioritet at få det til at ske. Her kunne det f.eks. være utrolig oplagt at slutte rundturen på vestkysten af i Los Angeles, hvor et af USA's mest kendte hold, Los Angeles Lakers, hører hjemme. 

Ligesom i NHL spiller de man normalt 82 kampe i NBA i løbet af en sæson, hvor af halvdelen er hjemmekampe. Derfor er priserne når det kommer til NBA også til at få til fornuftige penge. Man kan derfor let slutte ferien af med en spændende sportsoplevelse uden at det sprænger budgettet. 

Hos USA Rejser har vi mange års erfaring på området, der gør at vi på den bedste og billigste måde, kan sammensætte rejsen der passer lige til jer, så tøv endeligt ikke med at kontakte os.

-----------------------------------------------------------

MLB - Major League Baseball

Ønsker man at slutte sin skønne ferie af med en rigtigt amerikansk sportsoplevelse, så kan det være baseball er det helt rigtige til dig! Hos USA Rejser venter jer en kompetent rejsekonsulent, som ved præcis hvor på stadion man får bedst værdi for pengene når det kommer til pladserne. Vores mange års erfaring når det kommer til sportsrejser gør det muligt for os at skaffe jer de bedste og billigste billetter til sportskampe, så I får den bedst mulige oplevelse.

Mange af de amerikanske storbyer har et baseball-hold på højeste niveau og man kan derfor kombinere et utal af forskellige rundrejser i USA med en stor sportsoplevelse i form af en Major League Baseball-kamp. Man kan f.eks. tage en rundrejse i Florida hvor man slutter ferien af på et lækkert hotel ved South Beach i Miami og så lade en baseball-kamp være prikken over i'et på en skøn rejse. Miami Marlins hører hjemme i storbyen og deres hjemmebane Marlins Park ligger omkring Downtown Miami, så man skal ikke ud at køre i timevis for at komme til stadionet. 

Hos USA Rejser sidder vores søde rejsekonsulenter klar til at hjælpe jer med at realisere lige netop jeres drømmerejse. Kontakt os endeligt for et tilbud. 

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html