Rundrejser i Canada

Canada

Skræddersyede rundrejser i Canada

At rejse er at opleve – og en rundrejse er en særligt fantastisk måde at samle flere oplevelsesrige destinationer i én ferie på. Derfor finder du her hos USA Rejser også et udvalg af rundrejser til Canada, der giver mulighed for at samle alt det bedste, som Canada har at tilbyde, i én samlet rejse. Vi tilbyder blandt andet kør selv-ferier til Canada til både vestkysten og østkysten. Her mødes du af alt fra storslået natur til imponerende storbyer, og foretrækker du det ene frem for det andet, så er det også muligt at skræddersy din Canada rejse efter dine specifikke ønsker.

Vi arrangerer Canada rundrejser til mange forskellige destinationer rundt omkring i landet, hvor vi også har flere gode samarbejdspartnere. Så har du særlige ønsker til turen, hjælper vi dig gerne med at sammensætte drømmerejsen – uanset om det er en kør selv-ferie i Canada eller en rundrejse med fokus på de velkendte nationalparker. Her hos USA Rejser kan du udleve dine rejsedrømme, og vi gør altid vores for, at du får dit livs oplevelse!  

Oplev den unikke natur i Vestcanada

Canada er kendt for sin enestående natur, der kombinerer dramatiske tinder med turkise skovsøer, og dette er blot nogle af de første billeder, man tænker på, når man tænker på det vestlige Canada. På din kør selv-ferie til Canadas vestkyst venter der dig fantastiske naturoplevelser krydret med et hav af storbyer og seværdigheder. Især nationalparkerne Banff og Jasper i det majestætiske Rocky Mountains samt Yoho og Kooteney gør det vestlige Canada til et paradis for naturelskere. Tag alternativt bilen langs Icefield Parkway og giv dig god tid til også at besøge de mindre kendte nationalparker.

Mødet med de fantastiske nationalparker og enestående småbyer er ikke til at stå for. Men hos USA Rejser sender vi meget mere din vej. Start for eksempel din rundrejse i Canada i Seattle, Washington og slut i Salt Lake City, hvor du kan opleve den unikke akustik i Tabernacle. Kombiner eventuelt også kør selv-ferien til Canadas vestkyst med en tur til USA for at få din rejse fyldt med kontraster og eventyr.

Planlægger du din Canada rundrejse i samarbejde med os, vil du naturligvis også kunne opleve en række andre særlige destinationer. Gå bl.a. på opdagelse i Canadas smukkeste storby Vancouver i British Columbia forbi indianer-landsbyer og videre til færgebyen Prince Rubert.

Tag på en charmerende kør selv-ferie til Østcanada

Det er ikke kun det vestlige Canada, der har sin charme. I Østcanada venter der nemlig både storbyer, dyreliv og imponerende nationalparker langs kysten. På vores rundrejse i det østlige Canada vil du kunne opleve den smukke canadiske østkyst og dens mange kontraster. Det er især værd at lægge vejen forbi storbyer som Toronto, der byder på historiske områder som Distellery District og bydele som Kensington Market, der er kendt for sine små markeder med tøj og mad fra hele verden. Her finder du også berømte bygninger som for eksempel CN Tower, der er hele 553,3 meter højt!

Når du er på kør selv-ferie i Østcanada, er det desuden et must at tage forbi Niagara Falls, som ligger cirka 2 timer fra Toronto. Et besøg ved Niagara Falls altid naturligt inkluderet i programmet, når vi arrangerer Canada rundrejser til østkysten, men du kan også nemt inkludere det imponerende vandfald i din personlige kør selv-ferie.

I vores rundrejse til Canadas østkyst venter der desuden flere imponerende nationalparker som f.eks. Killarney ved The Georgian Bay, der med sin smukke og vilde natur er anvendt til fiskeri og pelsjagt. Derudover finder du også Algonquin Provincial Park, hvor du kan opleve alt fra reptiler, fugle og elge til sortbjørne. Har du ikke fået nok af dyre- og naturliv, kan du også tage et smut forbi Mont-Tremblant på din kør selv-ferie, hvor du kan se både sortbjørne, bævere, ulve og elge.

Kontakt os allerede i dag og planlæg din drømmerejse

På vores rundrejser har vi håndplukket det bedste af, hvad Canada har at byde på, men har du særlige ønsker i forhold til din kør selv-ferie, så har vi også et bredt kendskab til de bedste hoteller, tilbud samt logistiske muligheder. Dette kendskab stiller vi gerne til rådighed for dig i forbindelse med planlægningen af din kør selv-ferie til Canada, så vi sammen kan skabe rammerne for den fedeste rundrejse i Vest- eller Østcanada for netop dig. Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på en skræddersyet rundrejse i Canada, der opfylder alle dine drømme.

Vi står for alt det praktiske, så du kun skal fokusere på at nyde de fedeste øjeblikke på din kør selv-ferie!

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html