Kør-selv rejser i Canada

Canada

Vestcanada - Om Rejsen

At rejse er at opleve - en rundrejse til Vestcanada er en fantastisk måde at samle flere oplevelsesrige destinationer i en ferie. Canada har enestående natur kombineret med dramatiske tinder samt turkise skovsøer er kun nogle af de første billeder fra det vestlige Canada, der springer foran nethinden for de fleste der drømmer om en rejse til Canada. Hos USA rejser kan du udleve dine drømme om en rundrejse til Canada!

Vi har mange rejsemål i Canada og du kan her finde inspiration til en kør-selv rundrejse med en stor følelse af frihed - her får du dit livs oplevelse af Canada!

Hos USA rejser har vi sammensat et ruteforslag til de absolut største attraktioner i Canada og omegn. Du styrer alene rejsen varighed, oplevelse og rute - stop og bliv så længe det sted du ønsker. Lad dig inspirere og kontakt os for at skræddersy din rejse!

Vi sammensætter hele rejsen, så det matcher dine ønsker i forhold til hoteller, biltyper, start og slut destination i forskellige byer m.m. Vi styrer alt det praktiske så du kun skal fokusere på det enkelte - nyde de fedeste øjeblikke i dit liv!

Når ruten er lagt og hotellerne bestilt, er du rustet til at indtage den imponerende storslåede natur rig på dyreliv. Canada har nogle af de smukkeste nationalparker i verden. Her er der lidt for enhver smag - rå bjerges stilhed på en vandretur, bade i krystalklare søer eller tage på hvalsafari. Vi er eksperter i at sammensætte skræddersyede rundrejser med fantastiske oplevelser hvor mulighederne for aktiviteter er uendelige.

Seværdigheder i Canada

På din oplevelsesrejse til det vestlige Canada, venter der fantastiske naturoplevelser forude med et hav af storbyer og seværdigheder hvor især nationalparkerne Benff og Jasper i det majæstetiske Rocky Mountains samt Yoho og Kooteney gør det vestlige Canada til et paradis for naturelskere. Tag bilen langs Icefield Parkway og giv dig god tid til også at besøge de mindre kendte nationalparker.

Mødet med de fantastiske nationalparker og enestående småbyer er ikke til at stå for. Men hos USA rejser sender vi meget mere din vej. Start f.eks. din rejse i Seattle, Washington og slut i Salt Lake City hvor du kan opleve Tabernacle unikke akustik. Her kan du høre en tabt blyant i den anden ende af lokalet! Kombiner Vestcanada rejsen med USA for at få en tur fyldt med kontraster og eventyr i en ægte vildmark.

På vores rundrejse vil du naturligvis ud over kernedestinationerne også opleve en række andre særlige destinationer. Gå bl.a. på opdagelse i Canadas smukkeste storby Vancouver, British Columbia forbi indianer-landsbyer og videre til færgebyen Prince Rubert. Niagara Falls i Øst giver dig en unik chance for at stå ansigt til ansigt med det brølende vandfald som ikke opleves andre steder.

Kontakt os allerede i dag for at komme et skridt tættere på dine drømme

Vi har på denne rundrejse håndplukket det bedste af hvad landet byder på, og vi har samtidig et bredt kendskab til de bedste hoteller, tilbud samt logistiske muligheder. Vores brede kendskab og ekspertise vil vi benytte til at danne rammerne for den fedeste rundrejse i Vestcanada for netop dig. Kontakt os allerede i dag - og få et tilbud på din drømme rundrejseferie med USA rejser.

Top