Kør-selv rejser i Canada

Canada

Rejser til Canada

At rejse er at opleve - en rundrejse til Canada er en fantastisk måde at samle flere oplevelsesrige destinationer i en ferie på. Canada har en enestående natur, der er kombineret med dramatiske tinder samt turkise skovsøer kun er nogle af de første billeder fra det vestlige Canada, der springer foran nethinden for de fleste der drømmer om en rejse til Canada. Hos USA rejser kan du udleve dine drømme om en rundrejse til Canada!

Vi har mange rejsemål i Canada og du kan her finde inspiration til en kør-selv rundrejse med en stor følelse af frihed - her får du dit livs oplevelse af Canada!

Når ruten er lagt og hotellerne bestilt, er du rustet til at indtage den imponerende storslåede natur rig på dyreliv. Canada har nogle af de smukkeste nationalparker i verden. Her er der lidt for enhver smag - rå bjerges stilhed på en vandretur, bade i krystalklare søer eller tage på hvalsafari. Vi er eksperter i at sammensætte skræddersyede rundrejser med fantastiske oplevelser hvor mulighederne for aktiviteter er uendelige.

 

OPLEVELSESREJSE TIL VESTCANADA

På din oplevelsesrejse til det vestlige Canada, venter der fantastiske naturoplevelser forude med et hav af storbyer og seværdigheder hvor især nationalparkerne Banff og Jasper i det majestætiske Rocky Mountains samt Yoho og Kooteney gør det vestlige Canada til et paradis for naturelskere. Tag bilen langs Icefield Parkway og giv dig god tid til også at besøge de mindre kendte nationalparker.

Mødet med de fantastiske nationalparker og enestående småbyer er ikke til at stå for. Men hos USA rejser sender vi meget mere din vej. Start f.eks. din rejse i Seattle, Washington og slut i Salt Lake City hvor du kan opleve Tabernacle unikke akustik. Her kan du høre en tabt blyant i den anden ende af lokalet! Kombiner Vestcanada rejsen med USA for at få en tur fyldt med kontraster og eventyr i en ægte vildmark.

På vores rundrejse vil du naturligvis ud over kernedestinationerne også opleve en række andre særlige destinationer. Gå bl.a. på opdagelse i Canadas smukkeste storby Vancouver, British Columbia forbi indianer-landsbyer og videre til færgebyen Prince Rubert. Niagara Falls i øst giver dig en unik chance for at stå ansigt til ansigt med det brølende vandfald som ikke opleves andre steder.

RUNDREJSE TIL CHARMERENDE ØSTCANADA

På vores rundrejse til det østlige Canada vil du kunne opleve den smukke canadiske østkyst og dens mange kontraster. I Østcanada venter storbyer, dyreliv og imponerende nationalparker langs kysten. Især storbyer som Toronto, der både byder på historiske områder som Distellery District, bydele som Kensington Market, der er kendt for sine små markeder med tøj og mad fra hele verden samt berømte bygninger som for eksempel CN Tower der er hele 553,3 meter højt.

Når du er i Østcanada er det et must at komme forbi Niagara Falls, som ligger cirka 2 timer fra Toronto. På vores rejse til Østcanada er et besøg til Niagara Falls inkluderet i programmet.

Nogle af imponerende nationalparker der venter på denne rejse er Killarney ved The Georgian Bay, der med sin smukke og vilde natur i mange år er anvendt til fiskeri og pelsjagt samt Algonquin Provincial Park, hvor I kan opleve alt fra reptiler, fugle, elge til sortbjørne. Har I ikke fået nok af dyre- og naturliv kan I også tage et smut forbi Mont-Tremblant. Her kan I se sortbjørne, bævere, ulve og elge.

Med en rundrejse til Østcanada får I mulighed for at trække stikket, slappe af og nyde den smukke natur.

 

Kontakt os allerede i dag for at komme et skridt tættere på dine drømme

Vi har på disse to rundrejser håndplukket det bedste af hvad landet byder på, og vi har samtidig et bredt kendskab til de bedste hoteller, tilbud samt logistiske muligheder. Vores brede kendskab og ekspertise vil vi benytte til at danne rammerne for den fedeste rundrejse i Vest- eller Østcanada for netop dig. Kontakt os allerede i dag - og få et tilbud på din drømme-rundrejse med USA rejser.

Vi sammensætter hele din rejse til Canada, så det matcher dine ønsker i forhold til hoteller, biltyper, start og slut destination i forskellige byer m.m. Vi styrer alt det praktiske så du kun skal fokusere på det enkelte - nyde de fedeste øjeblikke i dit liv!

Top