Fascinerende Vestcanada

Start i Seatlle & slut i Salt Lake City

priser fra 17.495

2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse fra kr. 17.495

2 voksne i delt dobbeltværelse fra kr. 26.495


Prisen er inkl. fly t/r, hotel alle nætter og standard SUV billeje.
For ændringer eller andre kombinationer – spørg USA Rejser.
USA Rejser tager forbehold for prisændringer og udsolgte datoer/dyrere rejseperioder.
Alle priser er angivet per person i delt værelse. Tillæg for afrejse i perioden 11/6-31/8

 

Bestil et tilbud - gratis og uforpligtende

Alternate Text

Rejsen skal indeholde:
Sæt mindst ét flueben

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Alternate Text

Eventyret venter dig Alternate Text


Fascinerende Vestcanada - 24 dage

Canadas enestående natur og dyreliv er blot nogle af de oplevelser som denne kør-selv rejse sender din vej. Kombineret med USA, er dette en tur fyldt med kontraster og masser af eventyr ude i den ægte vildmark. Hver dag bringer en ny oplevelse, og mødet med de mange nationalparker og fantastiske småbyer er ikke til at stå for.

 

Dag for dag program

Dag 1-3

Ankomst Seattle, WA

Seattle, byen hvor den første Starbucks åbnede sine døre ved Pike Place Market. Starbucks er sidenhen vokset sig til et ”multibillon dollar company”´med forretninger verden over. Pike Place Market er også her, hvor mange turister strømmer til, for at se fisk blive kastet rundt ved Pike Place Fish. Langt de fleste kommer til USA med fly og mange gange med et fly der er produceret nord for Seattle på Boeing fabrikken i byen Mukilteo. Her kan man komme ud og se, hvordan et fly bliver bygget og høre hele historien om, hvordan Boeing blev til og i dag benyttes af millioner af passagerer verden over. Tag en tur op i restauranten i Space Needle, som roterer hele vejen rundt, og hvorfra der er udsigt ud over hele byen.

Dag 3-5

Vancouver Island - Victoria, BC

Kørsel: ca. 150 km.
Fra Seattle køres der nordpå, til Port Angeles, hvor færgen tager jer over til Vancouver Island - en køretur på 2 1/2 time. Victoria er staten British Columbias hovedstad med ca. 350.000 indbyggere. Fra Victoria afgår der dagligt hval- og delfinsafari, som er et must, når man er på disse kanter. Der er bl.a. chance for at se vilde spækhuggere, delfiner, havoddere, sæler, søløver og et rigt fugleliv.

Dag 5-8

Tofino, BC

Kørsel: ca. 325 km.
Tofino ligger på vestkysten af Vancouver Island. Her ligger Pacific Rim National Park – her finder man noget af det mest uberørte natur i British Columbia. Fra Tofino kan der købes billetter til bjørnesafari. Her lever Sortbjørnen, som ofte ses ved kystlinjen fra forår til omkring oktober, nede for at samle mad. Det er ofte også muligt at se ungerne lære fra deres mor, hvordan man samler føde. Chesterman Beach er en af de populære strande ved Tofino, som ofte bruges til vandaktiviteter, som fx kajak og surfing. Fra Vancouver Island tager man færgen tilbage til fastlandet og byen Vancouver. Det anbefales at købe færgebilletter hjemmefra.

Dag 8-10

Vancouver, BC

Kørsel: ca. 275 km.
Vancouver er af de mest populære byer at filme i – mange af de store film og serier er filmet i Vancouver, fordi det er billigere, og fordi byen ofte kan ligne mange forskellige byer i USA. Lions Gate Bridge er ofte ”stand in” i mange spillefilm, da broen ligner Golden Gate i San Francisco utrolig meget - derefter bliver den malet orange i ”post-production”. Gå en tur i Stanley Park eller lej en cykel. Her er noget for alle, som kan lide en lille pause fra storbyen. I det kæmpe naturområde finder man skov, naturstier og legeplads, men også en del dyreliv. Man kan komme helt tæt på vaskebjørnene, som ofte tager mad fra de besøgendes hænder. I North Vancouver, ca. 15 min. kørsel, findes en af Vancouvers største attraktioner Capilano Suspension Bridge - en hængebro på 150 meter spændt ud over en kløft i et område fyldt med redwood træer og floder.

Dag 10-11

Kamloops, BC

Kørsel: ca. 350 km.
Fra Vancouver køres der nu mod Jasper. En overnatning i Kamloops er anbefalet, så man får delt den lange køretur i to. På vej dertil kører man igennem Whistler, som er et stort skisportssted om vinteren, men lige så naturskøn om sommeren. Hold godt udkig efter dyr som fx bjørne, elge og ørne.

Dag 11-13

Jasper, BC

Kørsel: ca. 425 km.
Jasper National Park er den største nationalpark i de Canadiske Rocky Mountains og beliggende i staten Alberta. Parken er opkaldt efter pelsjægeren Jasper Hawes og blev grundlagt som National Park i 1907. I parken er der rig mulighed for at se en masse vilde dyr som fx bjørne, elge og bjerggeder. En tur med Jasper Tramway tager dig på bare 7 minutter op til en højde på 2.277 meter. En uforglemmelig og ikke mindst fantastisk oplevelse, hvor man i de lukkede gondoler, har en guide med, som fortæller om området og den smukke udsigt.

Dag 13-15

Banff, AL

Kørsel: ca. 325 km.
Banff er Canadas ældste nationalpark og blev grundlagt i 1885. Parken ligger syd for Jasper og nord for Lake Louise. Her er mulighed for at forsøge sig med riverrafting, kajak, bjergklatring og gå på opdagelse efter dyreliv i det naturskønne område. En tur til Lake Louise, kan også byde på bl.a. hundeslædetur. Er man til en vandretur, bør man tage en tur ud til Six Glaciers. Her er noget af den smukkeste natur, man kan finde i Canada.

Dag 15-17

Glacier Nationalpark, MT

Kørsel: ca. 400 km.
På vej mod grænsen til USA og staten Montana, finder man Glacier National Park. Kør ud til Columbia Icefield og tag en tur ud på en gletscher eller gå en tur ud på Glacier Skywalk, som er en glasbro, med den mest utrolige udsigt over gletschere og vandfald. Glasbroen befinder sig 280 meter over Sunwapta Valley og kræver lidt mod at gå ud på.

Dag 17-18

Bozeman, MT

Kørsel: ca. 475 km.
Bozeman er med sine ca. 45.000 indbyggere en lille by. Byen bruges som et naturligt stop på vejen fra Glacier National Park til Yellowstone. Et af de mest besøgte museer er ”Museum of the Rockies” som varmt kan anbefales. Uden for indgangen finder man her en naturtro kopi af en Tyrannosaurus Rex, som levede i dette område for mere end 65 millioner år siden. Hvis der er tid til det, er det også muligt at komme med på bjørnesafari og spotte grizzlybjørne og andre
vilde dyr i skovene omkring Bozeman.

Dag 18-22

Yellowstone, WY

Kørsel: ca. 225 km.
Gå på opdagelse i USAs første nationalpark, som ligger godt 2.000 meter over havets overflade. Oplev de mange gejsere heriblandt parkens mest kendte – Old Faithful. Med over 250 aktive gejsere gør det Yellowstone til den nationalpark
med flest af slagsen. Tag på spændende udflugter og oplev bl.a. bisonokser, prærieulve, antiloper og bjørne i bil, på hesteryg eller til fods.

Dag 22-23

Jackson, WY

Kørsel: ca. 150 km.
Når I kører videre fra Yellowstone NP. vil I automatisk køre igennem den smukke Grand Teton NP. De smukke bjergformationer ses ude i horisonten i højre side, når I kører mod Jackson Hole. Parken er opkaldt efter bjerget Grand Teton, der med sine over 4.000 m. rager godt op i landskabet. I den lille cowboy by Jackson Hole, er et besøg på den berømte Million Dollar Cowboy Bar et must. Baren er bygget op i gammel cowboystil med sadler som barstole.

Dag 23-24

Salt Lake City, UT

Kørsel: ca. 150 km.
Staten Utah er mest kendt for sine røde klippeformationer og mormonske tro. Hele Salt Lake City er bygget op omkring Temple Square, hvor den mormonske kirke har sit hovedsæde. Tag ind og se Temple Square og få en rundtur af ”søstrene”. Gå ind i Tabernacle, som har en fantastisk akustik. Her kan man høre, når man taber en blyant i den anden ende af lokalet. Efter en spændende dag i Salt Lake City går turen øst på og hjem til Danmark.

Følgende er inkluderet:

  • Flybillet til Seattle og hjem fra Salt Lake City, inkl. alle skatter og afgifter.
  • Standard SUV billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
  • 23 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
  • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

De, der har specielle ønsker til drømmerejsen, kan bruge dette som inspiration. Vi sammensætter hele kør-selv-ferien, så det passer præcist til jeres ønsker og behov, med hoteller andre steder, anden biltype, start og slut i forskellige byer eller flere/færre overnatninger.

Velkommen til USA Rejsers verden - Vi gi’r råd til en bedre ferie

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html