Rejser til Caribien

Caribien

Sammensæt en unik rejse til Caribien

Drømmer du om hvide sandstrande og hav, der er så klart, at du kan se alt, hvad der rører sig på havbunden? Så er en af vores rundrejser til Caribien måske det rigtige for dig. De giver dig nemlig mulighed for at udforske destinationer som st. Martin/st. Maarten, Aruba, Barbados, Bahamas, Jamaica og flere andre velkendte og elskede områder i Caribien på en kør selv-ferie.

Du kan se dem alle her nedenfor, hvor du også kan læse meget mere om den individuelle rundrejse til Caribien og de mange muligheder, rejserne tilbyder hver især. Der er tænkt over enhver detalje, så du blot skal læne dig tilbage og nyde ferien, når du først er taget afsted. Planlægger du din rejse til Caribien sammen med os her hos USA Rejser, er du dermed sikret den bedst mulige oplevelse, uanset om du vælger en på forhånd planlagt rejse, eller du ønsker at tage på en skræddersyet rundrejse til Caribien. Vi hjælper dig nemlig også gerne med at sammensætte din drømmerejse fra bunden, så alting bliver præcis, som du ønsker.

Varme, hvide sandstrande og blåt hav

Det er først og fremmest løftet om en afslappende, tropisk strandferie, der hvert år lokker tusindvis af turister til at rejse til Caribien. Ikke nok med at det klare vand indbyder til svømmeture og afslapning i vandkanten, så giver det også mulighed for sejlads, snorkling og dykning, hvis man ønsker at se nærmere på det unikke dyreliv, der findes under vandets overflade. Det er nemlig en helt særlig oplevelse, som med sikkerhed vil følge dig i mange år fremover.

 

 

Hav og strande er dog ikke det eneste, Caribien har at byde på. Her har du også mulighed for at udforske en lang række af små, hyggelige byer og en unik kultur, der emmer af liv, og som faktisk også har en del europæiske træk. I tillæg til den tropiske natur og kultur finder du også alt fra shoppingscentre og markeder til musikbarer og historiske bygninger, der giver et klart billede af, hvordan de individuelle destinationer har udviklet sig igennem tiden. Uanset om du er natur-, kultur- eller historieentusiast – eller du blot drømmer om en afslappende tropeferie – så byder rundrejser til Caribien dermed på mange gode muligheder.

 

Rejs fra USA til Caribien


De fleste af vores rundrejser til Caribien tager dig fra USA og videre til den skønne, tropiske feriedestination. På den måde kan du kombinere et glimt af den klassiske storbyferie med den af slappende tropeferie og dermed få mest muligt ud af tiden, du er på farten – alt afhængigt af hvilken rundrejse du vælger. Vælger du rejseformen kør selv-ferie, kan du nemlig selv bestemme farten, og hvad du ønsker at se undervejs. Så rejs til Caribien med USA Rejser, og sikr dig selv den mest uforglemmelige oplevelse. Vi står desuden altid til rådighed – både før, under og efter rejsen – hvis du skulle få brug for gode råd eller vejledning, og vi stiller gerne vores mangeårige erfaring i branchen til rådighed for dig, så du kan få den bedst mulige rundrejse til Caribien.

Top
google-site-verification: googledede761670f5488f.html